A ja mzoe dzisiaj wyjdęsa duze szanse ale jeszcze wizyta u małej i jesli bedzie ok to dzisiaj wypis !!!Ja taak juz chcę do domku!!
Louise kochanie wyobrazam sobie jak się czujesz,ale pomyśl ,ze juz niedlugo i bedzie lepiej
Ja marzę,żeby się w swoejej łazience wykąpac bo też wyglądam jak lump-tak jak pisze Vanilka w ciąży duzo lepiej wyglądałam niż teraz-no ale tydzień , dwa i wszystkie dojdziemy do formy .............
Vanilka moja tez juz troszkę cyca je-ale ją dokarmiają tutaj-no zobaczymy jak to będzie w domku,ale ja się tym nie martwię i tak będzie co ma być.Wazne żee jest zdrowiutka ...........
Ciśnienie moje cały czas 130 a 90 ale na lekach,jeden gin mi tu mówił,że tak mzoe byc do 6 tyg po porodzie a pozniej się ustabilzuje-tak jak pisała Maruśka.
DZiewczynki ja czekam na nowe dzieciaczki-Kama,Dzamena,Atabe,Anetka ,Magdzia,Ewcik no kolej na was kochane))
madzik nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym już tulić moją Alicję tak jak Ty Juleczkę, będę trzymać kciuki żebyście dzisiaj wyszły bo wiadomo w domku najlepiej
No wiedziałam od razu, że to louise jak mi się taki tasiemiec nagle przed oczami pokazał ;p no ja już mam z tydzień odstawiony Fenoterol i nawet skurczu...
Ostatnia edycja: