reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Dziewczyny ale wy coś mało aktywne dziś ja wpadłam w faze prasowania i tak was staram sie podczytywać ale widze że nie ma co :-):-)
Tetina Ja bym zapisała córke do malej szkoły łatwiej sie wybić pozatym nienawidze duzych szkół pełno bieganiny na korytarzach itp sama wiem po sobie

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcik nie kuś, bo mnie coś nosi od wczoraj-jeszcze się zapakuję i stanę w Twoich drzwiach, otworzy mi Twój M i stwierdzi 'Kochanie, jakaś ciężarna psycholka z internetu do Ciebie:-D'
Vanilka no starają się dziewczyny i cuda wyczyniają, zeby wieści były takie, jakich oczekujesz, ale coś słabo im idzie:-D, może my tak partiami będziemy-jedna na dzień to zbyt prozaiczne, więc kilka hurtem, potem spokój, a potem znowu jazda:-D
tetina ja bym chyba do mniejszej zapisała? nie zawsze się to sprawdza, ale mniej podopiecznych to chyba więcej uwagi dla poszczególnych dzieci i bezpieczniej wydaje mi się; a może popytaj znajomych-kogoś kto ma w tych szkołach dzieciaczki, albo zna kogoś kto ma? a może na necie poszukaj jakiś opinii? a wzrostu mam 172 cm

wróciłam :) byłam na echo serca, ładnie panu doktorowi odpowiadało ;-)
przy okazji kupiłam sobie pierogi z serem na obiad. I chyba pójdę się do poduchy przytulić, bo ledwo na oczy patrzę...:sorry:

Pisałam Wam w weekend, że mam jaja z łóżeczkiem i materacem. Napisałam do producenta łóżeczka, to mi odpisali, że nie możliwe i że łóżeczko źle skręciliśmy... Ale mnie gość wkurzył. Jak można źle skręcić łóżeczko? Zwłaszcza, że dziury na śruby wszędzie powiercone były, a innej możliwości skręcenia nie było :wściekła/y:

vanilka no staramy się o jakąś akcje,oj staramy:tak: fajnie że spacerek udany

tetina bo ja jestem śpioch :zawstydzona/y::-D co do szkoły to też bym była za mniejsza

tweenie beznadzieja z tym łóżeczkiem:wściekła/y:

tweenie jakiś turbogłupek z tego kolesia od łóżeczka-no pewnie skręciliście w poprzek i w wersji piętrowej:-D brak słów

dziewczyny jestesmy juz w domku !!! roboty tyle co niemiara.............
Mam pytanie jak nazywa się ten spray do pielęgnacji pępka cos na O? Bo M jedzie do apteki a nie umiem nazwy znalesć.
Cycki mnie tak bolą i są twrade że masakra-mała zasnęła póki co to piszę do was
Narazie zmykam!

reklama
Do góry