agatka_natalia
Fanka BB :)
Dziewczyny podpowiedzcie mi, jaki powinnam kupić materacyk do łóżeczka? Jedni mówią że najlepszy jest kokosowy, a drudzy że wcale nie, tylko z trawy morskiej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dzis lekko spanikowalam, bo w nocy nie moglam spac. Potwornie swedzialo mnie cale cialo, drapalam sie jak wsciekla. Nie mam zadnej wysypki, zaczerwienienia, nic. Poprostu swedzi . Do tego od dwoch dni meczy mnie potworna zgaga, doslownie w nocy jak przewracalam sie na drugi bok to podeszla mi cala zolc az do gardla. No wiec rano zaczelam szperac w internecie i doczytalam, ze to moga byc objawy cholestazy ciazowej. Stanelo mi przed oczami widmo przedwczesnego porodu, szpitala i patologii ciazy, zagrozenia zycia dziecka i w te pedy zamowilam na popoludnie wizyte lekarska. Siedze i plakac mi sie chce i dalej mnie wszystko swedzi. Nie wiem jak wytrzymam do 15 w tych nerwach.