reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witajcie:-)

tiffi wczoraj nadrabiałam 4 dni nieobecności, więc mi się popyrtało:-) i ma nadzieję, że humorek chociąz ciut się poprawił:-D, dobrze, że z umywalkami się uporaliście!!
louise fryty gotowe kupuję i sprawdzam, czy mają na opakowaniu taką formę przygotowania, tzn.piekarnik, na blaszkę i 15-20 min, aż się zarumienią:-) mam mniejsze wyrzuty, jak takie wszamam, niz z oleju:-) a z szyjką zaraz po ziycie miałąm to samo- co mnie cos zakłuło, myślałam, że to szyjka, a jak już D został uświadomiony, o co z tą szyjką chodzi, to jak chodzę i mówię ' szyjka mnie boli' to się pyta: która? (chodzi oczywiście o tę od głowy, a nie od....:-) u mnie to samo z kartką wentylacyjną i wiatraczkiem- musiałam zdjąc:-(
Cynamonka moja koleżanka miała identyczną sytuację- i też pobiegła na badania cholestazy, wszystkie objawy się zgadzały, a wyniki wyszły ok-tego Ci życzę!!!
Mysza szacun w takim razie za tę grę-jak powiem D, to padnie:-) on takie strzelanki preferuje właśnie:-)
perla cierpliwości życzę w oczekiwaniu na laptopika-też miałam takiego maluszka, tylko Asusa-żegnałam go ze łzami w oczach:-)

reklama
Mama była odebrac moje wyniki i są nawet ok-mocz ok-białka brak, Hemoglobina 12.5 , jedyna rzecz to leukocyty we krwi-14 tys a norma jest do 10 na wydruku,ale czytam że w ciązy są często podwyższone-dziewczyny wy tez macie leukocyty podwyższone?
Z tych nerwów o wyniki głowa mnie rozbolala :((Bałam się o to białko-bo z tego co czytam to wiele z was ma z tym problem.
Perla super jest ten laptopik-ja mam duzego HP i wlasnego ,ale chcialabym tego mini bardzo!!
Kama super ,ze jestes-wczoraj o Tobie myślałam gdzie się podziewasz hihi!
Cynamonka ja 3 tyg temu robiłam próby watrobowe bo mnei wszystko swędzialo-ale były ok, ja jestem alergikiem więc to było spowodowane alergią,ale zawsze lepiej sprawdzić

cześć laseczki:-)

dziś pospałam fajnie do 11, i to nawet sama się nie obudziłam tylko dostałąm smsa od M, a miałąm taki fajny sen że jeżdże na nartach z tortem w ręku:-p:-p

aisim no nareszcie idziesz na to L4 pracusiu, przyda Ci sie odpoczynek chociaz w tych ostatnich dwóch miesiacach, a z kluczem to żadna przestroga żebym dużo nie pałaszowała,tylko po to się ten klucz złamał zebym miała cały czas barek otwarty i mogła sięgać po słodkosci kiedy tylko chce;-) hihi
jedyneczka to Cie pani pocieszyła z tym drugim porodem:-D ja zycze drugiego lekkiego
emih oby mała już nie chorowała i mogła spokojnie chodzić do przedszkola :))
vanilka ja też sie zabieram za zrobinie listy i się zabrać nie mogę, w sumie to takie drobne rzeczy pokupuje z początkiem czerwca,bo teraz remont to i tak nie ma miejsca,ale liste mozna by robić powolutku
perla Tobie też powodzonka

madzik ja mam od początku ciąży leukocyty we krwi w granicach 16-17tys. To nic złego, wiele osób mi mówiło ze mogą być wyższe.

powodzenia dziewczyny na wizytach

a co do baldachimu-ja nie kupuję, bo mi się nie podoba i wydaje nie praktyczny:-p

Ostatnia edycja:
Ja mam bo dostałam w prezencie. Na początek powieszę, bo boję się komarów, a moskitiera w oknie mi się nie widzi. Myślicie,że kontakt na komary może być używany przy dzieciach??

reklama
Do góry