reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

cynamonka ja tez ogladalam wzgorze nadzieji ale 1 raz dopiero. b fajny wzruszajacy film.... a KSD tez mnie nie smieszy i szczerze mowiac denerwuje. sztuczny na maxa i nikt tak nie rozmawia i sie nie zachowuje w normalnym siwecie. wiec po obejrzeniu 2 odc(-obydwa nie do konca bo usnelam, co tez o czyms swiadczy) zrezygnowalam cieszac sie za mam normalnych znajomych ;-) zrzeda ten Twoj M. ale moj tez czasem ma takie tajmy...ja olewam zasadniczo i Tobie tez radze. jedz do mamy i miej go w d....pie

vanilka dokladnie...ja to jak wieloryb sie wrecz czuje...:-) ale juz niedlugo...jakos bardziej chwilowo mnie kusi lozeczko niz akrobacje. a jak mialam ochote to nie moglam przez to lozysko...

reklama
madzik,ewcik dzieki dziewczyny musze je zakupic bo normalnie az mnie ryjek boli,
vanilka ja jestem niecały tydz po tobie do porodu ,a w sumie suwaczek jak masz ustawiony do tej cesarki czy tak jak miałas z om?
louise no moze Stasiu chce dalej potanczyc i dlatego tak nawala cie na wszystkie strony

madzik,ewcik dzieki dziewczyny musze je zakupic bo normalnie az mnie ryjek boli,
vanilka ja jestem niecały tydz po tobie do porodu ,a w sumie suwaczek jak masz ustawiony do tej cesarki czy tak jak miałas z om?
louise no moze Stasiu chce dalej potanczyc i dlatego tak nawala cie na wszystkie strony
suwaczek na 25 czerwca mam w/g ostatniej miesiaczki .lekarz mowil ,ze cc bede miala ok .18 czerwca .no zobaczymy 25 maja ide to mi powiedza date .

louise chyba sobie zrobie suwaczek doliczajacy dni do normalnego ,ostrego sexu heheheh

dzamena ja to mysle ze on tak z radosci fikal ze juz w domu i wreszcie cisza i spokoj ;-). 2 dni odpoczywalam po tym weselu i on chyba juz tez mial dosc. a malo tanczylam bo tylko raz-stopy mi tak napuchly w 1 dzien ze nie moglam w butach chodzic i na boso tanczylam :-(

vanilka dobre z tym suwaczkiem :-D:-D:-D. moze zgapie z Ciebie :-)

witajcie dziewczątka:-)

wszamałąm śniadanko i chyba dzisiaj siedzę na doopie, bo wczoraj się marnie czułam;-)

jedyneczka skurcze czuję bardzo delikatne na dole i rzadko, a ciągnięcie skóry właśnie się pojawiło niedawno-nie boli mnie brzuch, ale jak np poleżę na jednym boku trochę oparta na łokciu, to się podnieść nie mogę, tak mnie łupie wszystko:szok: a to twardnienie nie wiem czy mam, czy po prostu Was poczytałam i sobie wkręcam?
tiffi ja też właśnie mam takie kolki, czasami śmigam daleko i w miarę żwawo i jest ok, a innym razem 10 metrów i kolka-takie ciągnięcie-kłucie z jednej strony
Oliwia może mała po prostu ma leniuszka? nie stresuj się na zapas, albo idz do gina wcześniej
dzisiaj na wkładce odkryłam 2 plamki krwi, ale nie wiem, czy to po wczorajszym samodzielnym goleniu, czy coś się dzieje złęgo i zmartwiłąm się:no:

witajcie dziewczątka:-)

wszamałąm śniadanko i chyba dzisiaj siedzę na doopie, bo wczoraj się marnie czułam;-)

jedyneczka skurcze czuję bardzo delikatne na dole i rzadko, a ciągnięcie skóry właśnie się pojawiło niedawno-nie boli mnie brzuch, ale jak np poleżę na jednym boku trochę oparta na łokciu, to się podnieść nie mogę, tak mnie łupie wszystko:szok: a to twardnienie nie wiem czy mam, czy po prostu Was poczytałam i sobie wkręcam?
tiffi ja też właśnie mam takie kolki, czasami śmigam daleko i w miarę żwawo i jest ok, a innym razem 10 metrów i kolka-takie ciągnięcie-kłucie z jednej strony
Oliwia może mała po prostu ma leniuszka? nie stresuj się na zapas, albo idz do gina wcześniej
dzisiaj na wkładce odkryłam 2 plamki krwi, ale nie wiem, czy to po wczorajszym samodzielnym goleniu, czy coś się dzieje złęgo i zmartwiłąm się:no:

ewelad ja tez wlasnie nie potrafie po dluzszym lezeniu na boku sama sie podniesc-M-ek mnie podnosi przewaznie. jak kaleke....ehhhh...a z twardnieneim to ostatnio odkrylam ze czasem to Stasiek mi chyba dupke wypina tak mocno az mam 4-5 cm wyzej z jednej strony brzucha i ja to czesto mylilam z twardnieniem brzucha wlasnie-dopiero go teraz przyuwazylam. ale twardnieje rowniez...

Hej. Jestem tutaj nowa ale tez termin mam na lipiec. U mnie ostatnia miesiaczka była 25.X. Ogólnie to coraz ciężej sie czuje. To moja pierwsza ciąża. Czesto mam zgagi. Ale to co mały wyprawia w brzuchu to jest nie do opisania. TAk sie wierci i kopie że czasami spać mi nie daje. Ale cóż, pewnie odziedziczył charakterek po tacie:)

ewelad ja tez wlasnie nie potrafie po dluzszym lezeniu na boku sama sie podniesc-M-ek mnie podnosi przewaznie. jak kaleke....ehhhh...a z twardnieneim to ostatnio odkrylam ze czasem to Stasiek mi chyba dupke wypina tak mocno az mam 4-5 cm wyzej z jednej strony brzucha i ja to czesto mylilam z twardnieniem brzucha wlasnie-dopiero go teraz przyuwazylam. ale twardnieje rowniez...
kochana masz 26 tc a dodaj sobie ze 4 tyg .pociesze Cie ,ze bedzie juz tylko gorzej ,ciezej -ale jestem malpa co ?:)

kochana masz 26 tc a dodaj sobie ze 4 tyg .pociesze Cie ,ze bedzie juz tylko gorzej ,ciezej -ale jestem malpa co ?:)

a tam od razu malpa ;-) :-) nie no powaznie to wiem ze bedzie gorzej...tylko jakos mnie to dobija ze te wszystkie dolegliwosci ciazowe ktore Wy macie mam i ja tez ale juz dluzej niz wy i wszystko mi sie wczesniej zaczyna co w zestawieniu z moja prawie ze najmlodsza tu ciaza jest niesprawiedliiiiiiiiiiiiwe!!!! :-)

reklama
baby-nie narzekajmy, jakoś damy radę, a pewno nieraz jeszcze zatęsknimy za "byciem w ciąży";-)
vanilka, louise z tymi suwaczkami to niezły pomysł, tylko że ja póki co nie umiem sobie wyobrazić nawet przybliżonej daty seksiku poporodowego:-D

Do góry