reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

louise nooo moje juz bedzie mialo jakos miecha jak Ty bedziesz sie prezyc na porodowce ;-);-)ale to co :tak:dobrze bedzie .

musze eska wyslac do perly czy ma juz neta .
co do mammi to do Niej nie podobne takie zaginiecie nagle ;/

reklama
vanilka no dokladnie-do mammi to niepodobne...fakt-miala byc bardzo zajeta bo ten biznesik netowy otworzyla ale jeden esek...a do perli napisz :tak: ja to juz bym chciala zeby byl ten lipiec. a najlepiej koncowka :-) i mam nadzieje ze faktycznie bedzie dobrze bo ja sie naprawde bardzo bardzo bardzo boje porodu...

ide teraz zjesc sniadanko...moze jajecznice sobie opykam :-) dawno nie jadlam a mam nawet o dziwo kielbaski kawalek

. Też chciałam pofarbować, ale jakoś mi się nie chce. Chociaż moja farba była w biedronce w jakiejś promocji, ale nie wiem dokładnie ile kosztowała.

czyżbyś stosowała L`oreal Preference? faktycznie, w biedro była na tą farbę promocja-razem z odżywką chyba 18zł, a normalnie w sklepie prawie 30zł:dry: wiem, bo też jej używam od dłuższego czasu-znalazłam swój ulubiony kolor właśnie z tej farby i ciągle nim farbuję:tak: też niedługo będę musiała poprosić mamę, zeby mi zafarbowała, bo odrosty już mam:confused2:

ok dziewuszki, ja się pożegnam, pewno wrócę późnym wieczorkiem, także miłego dnia życzę, buziaki:-)

a ja jeszcze w łóżeczku,obejrzałam filmik, nadrobiłam bb, fajnie jest się tak wylegiwać...niech żyją ciężarne:-D
na poważnie to musze wstawac z tego "pryka" i porobić jakies pranie,bo już pokrywe z kosza na pranie wywala, poprasować leżace tydzień pogniecione w szafie ręczniki, i chyba to tyle na dzisiaj

emih no nie:angry: co Ty sie w kangurka bawisz???...po schodach skakać z dzidzią w brzuszku, ojoj, dobrze że się nic nie stało, uwazaj kochana na siebie:tak:

louise tak sie podjarałam Twoją opalenizną i też chciałam na balkon wyskoczyć,ale chyba jeszcze pare dni musze poczekać bo pogoda coraz bardziej do bani

tiffi udanych zakupów :))

mysza tak tak,popieram, lody wazniejsze niz jakies tam mycie pleców:-D

Witam:-)

Ja od 7 na nozkach. Dzieci wyszykowałam do szkoły a pozniej pojechalam do auchanu.

tiffi1 Miałas pracowity dzień wczoraj. Mi tez ostatnio syfy na policzkach powyskakiwały małe ale widoczne.

ania_pestka Mnie tez przeraza ze ten suwaczek tak szybko biegnie, za szybko jak dla mnie. Mi jest dobrze tak jak jest teraz.

madzik1980 U mnie słoneczko swieci ale strasznie wieje

Tweenie powodzenia na wizycie zycze

emih Kochan wez Ty uwazaj na siebie bo nam sie polamiesz do porodu.
W tym rzecz ze mam słaba przemiane materii, przed ciaza musialam pic figure i tabletki brac. Nie mam pojecia gdzie to mieszcze. Dzis od 7 zdazylam zjesc 6 kanapek, 2 paczki, danio:zawstydzona/y: a to przeciez dopiero poczatek dnia.

Oliwia- wspolczuje takiej siostrzyczki-zazdrosnica i zolza tak jak dziewczyny pisza

Mam nadzieje ze jednak mammi sie odezwie do nas
Dzis na 15 mam/my zajecia w szkole rodzenia, ciekawe o czym beda.

Supcio chyba miała gdzies jechac i wrocić koło wtorku ,srody tak mi się pamięta..........
Ja zjadlam 3 kromki i jogurt i jestem taka pełna że ledwo się ruszam
Vanilka ja też w połowie czerwca będe miec cesarkę-ale to muszę na następnej wizycie z moim ginekologiem ustalic dokładnie- to już naprawdę blisko :)))
Louise zazdroszczę Ci tego obżarstwa na weselu -pojadłabym takie smakołyki hihi
My idziemy na wesele pod koniec lipca i mam nadzieję,że już jakoś w miarę dojdę do formy-muszę pomyslec o jakiejs sukience ,która mój pociążowy brzuch przykryje ;)

SupciO to pisala na nieobecnosciach
"I ja się zgłaszam. Nie bedzie mnie do wtorku, jutro z eM wyjezdzamy pod warszawe na grilla ze znajomymi i wrocimy dopiero po weekendzie, jak juz te wszystkie załoby sie skonczą."
wiec pewnie dzis lub jutro zamelduje sie .

emih ty babo jedna ,na szczescie nic ci sie nie stało ,a moze tysobie zrób badania bo cos czsto u ciebie te zachwiania
a Filip dziekuje,zamiast lepiej po lekach to oczywiscie gorzej,juz czasem mam dosc ze tak wiecznie choruje.
co do mammi to faktycznie dziwne,mam nadzieje ze odpisze bo bez sensu dawac tel a pózniej nie odpisywac
wczoraj tez myslałam o ashice i była na bb 16 04 ale sie do nas tez nie odezwała ,szkoda
perla pewnie da znac niedługo bo ta przeprowadzka pewnie ja tak zajeła i urzadzanie nowego gniazdka i wcale sie nie dziwie
witam nowa lipcóweczke,masz jakis dziwny ten suwaczek bo ja miałam om na koniewc wrzesnia a ty połowa pazdziernika a jestes w ciazy 3 dni dłuzej chyba cos ci sie pomyliło

Ostatnia edycja:
emih no nie:angry: co Ty sie w kangurka bawisz???...po schodach skakać z dzidzią w brzuszku, ojoj, dobrze że się nic nie stało, uwazaj kochana na siebie:tak:
A bo kurcze, córa dziś zaczęła płakać że nie chce zostać w przedszkolu i tak z tych nerwów, w zatraceniu chciałam chyba jak najszybciej z budynku uciec ;?
Na mnie też dziś sterta prasowania czeka...
Ps. Ale chyba no-spa w tej końskiej dawce pomaga, bo skurczy nie mam. Brzuch boli, twardnieje, ale chodzę, a nawet skaczę po schodach ;) i obliczyłam że dziennie robię 4km z tym przedszkolem, może jednak ku lepszemu idzie?! :)

Madzik- ja wiem ze pisałaś, ale dlaczego ty masz cc (kurcze, nie moge sobie tego w pamięci odświeżyć- wybacz :/- ze względu na oczy?

reklama
Emih ja mam wskazania okulistyczne własnie ,z powodu siatkowki oka-wolałabym poród naturalny ,ale nie będe ryzykować
A Ty bidulko uważaj na siebie bo codziennie masz jakieś nowe przygody-dobrze,że się szczęśliwię kończą :)
Anetka ,ale Ci dobrze do tej godziny w łózku :))Ja dzisiaj tez odpoczywam-mama mi przyniosła obiad ,więc mam dzien totalnej laby :)

Ja to za to wypryski mam na plecach i mam nadzieję,że jakoś niedługo zejdą bo zaczyna się lato a tu takie okropne plecy....

Do góry