reklama
_Ewcik_
Fanka BB :)
ewcik na ta joge to ja moge za ciebie pojsc ;-)
dzamena wspolczuje opryszczki-mnie sie na ustach nie robi tylko na brodzienienawidze tego
louise to zapraszam

dzamenka ja też w ciąży miałam kilkakrotnie opryszczki (już nie mówiąc, ze przed ciążą też-pomagały mi plastry Compeed, można je spokojnie stosować w ciąży

kacperek i fasolka
A ja nie czuję czkawki małej, jakaś widac gruboskórna jestem
emih no własnie ta obawa przed skurczybykamia potem tez nie wiem jak to będzie, myślałyscie o antykoncepcji?mój M nie chce żebym tabletki brała bo szkodliwe, jak mówi będziemy uważać - w sumie nam się ta metoda sprawdziła przez 2 lata
tylko że wtedy wychodzilismy z założenia że jak będzie to będzie bo i tak mielismy malucha w planach a teraz nie planuję w najbliższym czasie kolejnego (chyba że się ten burak rozmyśli
)więc nie wiem już sama. Może spiralka na 3 lata?ale o tym wrastaniu usłyszałam i się przeraziłam
I M też mówił mi kiedyś że dziwnie by się czuł ze świadomością że coś takiego tam jest, no ale coś trzeba wybrać
czemu dla nich nic nie ma
najgorzej przed pierwszą miesiączka która nie wiadomo kiedy będzie, z Emi dostałam chyba jak miała ok. 7 miesięcy. Jak myślicie?
He he wogóle zakładając że nie będziemy tak padnięte ze nam wogóle sex będzie w głowie![]()
jesli chodzi o antykoncepcje to ja bralam tabletki potem przeszlam na plastry i teraz tez bralam tabletki i jak urode to tez. Wiem ze sa jeszcze zaszczyki ale raczej sie nie skusze. a na spirale tez nie bo wiem ze moze tam na broic rowniez. A jesli chodzi o uwazanie to ja jestem przeciw bo ani to zadna przyjemnosc jak ci wychodzi w najlepszym momencie. Wiec wole juz sie faszerowac.
A co do okresu to ja dostalam jak przestalam karmic i odstawilam tabletki.
Jesli chodzi o czkawke to moze czasami czuje ale bardzo zadko u malego to wogole nie czulam.
A co do seksu to ja mam ochote ale jakos mi ciezko jest i nie wygodnie w pierwszej ciazy wszytsko bylo inne i nie bylo mowy o humorkach jakis podejrzec cukrzycy i wiele innych rzeczy i seks byl lepszy i mozliwy a teraz ah szkoda gadac.
Hejka 
Jem sniadanko i juz mi niedobrze
kurde co rano mi niedobrze !
Mi tez czas zasuwa
Wy mowicie ,ze suwaczek Was goni ,a co ja mam powiedziec .
Maj zleci i polowa czerwca bede juz miala dwojke dzieci
Choc zimowe miesiace szybciej mi lecialy jak teraz te cieple .
dzamena Ja wstalam z wielkim pryszczem kolo ust !!!!!!!!
na poczatku myslalam ,ze to opryszczka ,a to taki syf wielki ...
pryszcze mi powracaja,mdlosci ,sen co jeszcze ??
u nas pogoda dalej swietna .
dzisiaj musze ruszyc dupsko na dwor z dzieckiem .Ale tak mi sie nie chce
louise oj tak ,fajnie sie potem godzi

Jem sniadanko i juz mi niedobrze

kurde co rano mi niedobrze !
Mi tez czas zasuwa

Wy mowicie ,ze suwaczek Was goni ,a co ja mam powiedziec .
Maj zleci i polowa czerwca bede juz miala dwojke dzieci

Choc zimowe miesiace szybciej mi lecialy jak teraz te cieple .
dzamena Ja wstalam z wielkim pryszczem kolo ust !!!!!!!!
na poczatku myslalam ,ze to opryszczka ,a to taki syf wielki ...
pryszcze mi powracaja,mdlosci ,sen co jeszcze ??
u nas pogoda dalej swietna .
dzisiaj musze ruszyc dupsko na dwor z dzieckiem .Ale tak mi sie nie chce

louise oj tak ,fajnie sie potem godzi

_louise_
to ci zycze poprawy nastroju...ehhh z ta depresja to niefajne jest...u mnie odpukac mam przewaznie b dobry humor albo co najmniej dobry. moj Stasiek to sie chyba szaleju najadl...nie wiem co mu sie stalo ale wczoraj to wierzgal jak wariat-chyba z radosci ze sie te łomoty weselne skonczyly-caly bozy dzien mnie kopal non stop bez przerwy i w nocy jak sie budzilam to tez kopy szly...kiedy to dziecko spi...???? az sie w nocy zalilam Mkowi ze nie wiem czy Stasiek padaczki nie ma czasem... ahai chyba sie przesunal w poprzek bo kopie w 2 roznych stronach brzucha prawie juz po bokach moich....
trzeba by sie umyc...i zmienic szlafrok i koszule nocna na stroj wyjsciowy czyli dresik moze....
vanilka juz niedlugo a nawet w lozeczku sie bedziemy godzic z M-kami ;-) :-) bo ja tak jak i ty jakos ochota na sex mi przeszla. i te pozycje dostepne mnie jakos nie urzadzaja-nie lubie jak mam cos narzucone-wole spontan ;-)
M
madzik1980
Gość
Ja tez sie witam
)
U nas pochmurnie i brzydko dlatego dzisiaj siedzę w domku bo wczoraj brzuch mnie bolał, ale chyba od truskawek bo za dużo zjadłam a juz tak ostatnio miałam po nich............
Głowa mnie cos dzisiaj pobolewa, ale nie ma się co dziwić-pogoda straszna.
Patrzyłam na pogodę na weekend i nie ma byc tak źle teraz, więc jest nadzieja.
Tweenie powodzonka na wizycie!!
Dzamena równiż polecam plastry na opryszczkę Compeed
Ok zmykam na śniadanko
U nas pochmurnie i brzydko dlatego dzisiaj siedzę w domku bo wczoraj brzuch mnie bolał, ale chyba od truskawek bo za dużo zjadłam a juz tak ostatnio miałam po nich............
Głowa mnie cos dzisiaj pobolewa, ale nie ma się co dziwić-pogoda straszna.
Patrzyłam na pogodę na weekend i nie ma byc tak źle teraz, więc jest nadzieja.
Tweenie powodzonka na wizycie!!
Dzamena równiż polecam plastry na opryszczkę Compeed
Ok zmykam na śniadanko
Cynamonka
Nie sposob nadrobic wszystkich postow. Zdrowka i cierpliwosci zycze wszystkim cierpiacym. Mnie dzis boli glowa, a mam full roboty. Musze ogarnac chate i spakowac sie. Otwarta przestrzen powietrzna oznacza, ze moj maz wylatuje w podroz sluzbowa a ja wsiadam z mlodym w auto i smigam do rodzicow. Dalej ze mna nie gada, ale pozwolil sobie na uszczypliwa uwage wczoraj, ze w domu ledwie czlapie, ale 500km sama samochodem jechac moge. Wkurza go fakt, ze za kazdym razem jak on leci, ja jade do rodzicow. Srednio raz na 5 tygodni.
Co do wczorajszego wieczoru ja ogladalam juz chyba trzeci raz Wzgorze Nadziei i splakalam sie okropnie. Jakos mnie nie smieszy ten KSD. Teraz jednym okiem ogladam na TVN Style i program dla mam. W koncu pietnuja pasienie dzieci. Co czwarte dziecko w Polsce ma nadwage. Strasznie mnie to wkurza jak widze male grubaski i mamusie dopasajace ja buleczkami z nutella w piaskownicy.
Co do opryszczki mi tez pomagaja plasterki, wiekszy klopot mam z cera, wokol nosa i ust wyglada koszmarnie. Suchy brzuch smaruje Ziajka Mamma Mia jest rewelacyjny. Nie klei sie, ladnie pachnie, szybko wchlania i nie kosztuje fortuny. Brzuch twarnieje mi kilka razy dziennie, ale szybko mija. Na razie nic nie biore na to. Czkawke mamy czesto
No, uzewnetrznilam sie.
Co do wczorajszego wieczoru ja ogladalam juz chyba trzeci raz Wzgorze Nadziei i splakalam sie okropnie. Jakos mnie nie smieszy ten KSD. Teraz jednym okiem ogladam na TVN Style i program dla mam. W koncu pietnuja pasienie dzieci. Co czwarte dziecko w Polsce ma nadwage. Strasznie mnie to wkurza jak widze male grubaski i mamusie dopasajace ja buleczkami z nutella w piaskownicy.
Co do opryszczki mi tez pomagaja plasterki, wiekszy klopot mam z cera, wokol nosa i ust wyglada koszmarnie. Suchy brzuch smaruje Ziajka Mamma Mia jest rewelacyjny. Nie klei sie, ladnie pachnie, szybko wchlania i nie kosztuje fortuny. Brzuch twarnieje mi kilka razy dziennie, ale szybko mija. Na razie nic nie biore na to. Czkawke mamy czesto
No, uzewnetrznilam sie.
kacperek i fasolka
Hura nadrobilam was dziewczynki!!
A i jeszcze do niednego napisze jesli chodzi o porod i znieczulenie to w naszym szpitalu daja tylko tym co chodza do szkoly rodzenia przy szpitalu naszym a tak to nie daja i z tego co wiem nawet kupic nie mozna. A sale jakie mam to nie wiem wiem ze na NFZ platne ale na NFZ moze byc przy tobie bliska osoba a ze mojmaz sie bal wiec byla moja mama i teraz tez bedzie i nie bylo zadnego zakazu. A po porodzie tez sa sale na NFZ i platne i tutaj chyba sie zdecyduje na platna koszt 150zl za 3 dniowy pobyt bo tyle u nas trwa.
Oki to sie napisalam a teraz uciekam sie ubrac bo jeszcze w pizamie az wstyd i z malym ulepic cos z plasteliny bo wczoraj kurier mi przyniosl ksiazeczki co mozna zrobic z plastelliny i papieru za 9,90 sie oplacalo.
Pozdrawiam i zycze milego dnia no i usmiechow na twarzy a nie depresji.
A i jeszcze do niednego napisze jesli chodzi o porod i znieczulenie to w naszym szpitalu daja tylko tym co chodza do szkoly rodzenia przy szpitalu naszym a tak to nie daja i z tego co wiem nawet kupic nie mozna. A sale jakie mam to nie wiem wiem ze na NFZ platne ale na NFZ moze byc przy tobie bliska osoba a ze mojmaz sie bal wiec byla moja mama i teraz tez bedzie i nie bylo zadnego zakazu. A po porodzie tez sa sale na NFZ i platne i tutaj chyba sie zdecyduje na platna koszt 150zl za 3 dniowy pobyt bo tyle u nas trwa.
Oki to sie napisalam a teraz uciekam sie ubrac bo jeszcze w pizamie az wstyd i z malym ulepic cos z plasteliny bo wczoraj kurier mi przyniosl ksiazeczki co mozna zrobic z plastelliny i papieru za 9,90 sie oplacalo.
Pozdrawiam i zycze milego dnia no i usmiechow na twarzy a nie depresji.
reklama