reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Widzę, że Was wzięło na masowanie szyjki. Ja tam się za takie cuda nie zabieram, bo jeszcze się uszkodzę.

Mam w lodówce ananasa M kupił, ale ja wolę z puszki. Nawet tego nie spróbowałam, bo ja taki typ, że od razu jestem na nie.

Co do drzwi przesuwnych - ja mam system naścienny w kuchni. Chciałam tam w ogóle z drzwi zrezygnować, ale teraz się cieszę, że wybraliśmy takie., Fajnie się chowają za lodówkę i są cały czas otwarte. Jak coś smarzę to zamknę i po kłopocie. Braliśmy z porta drzwi.

Dziewczyny jakich kosmetyków używałyście z Neutrogeny i czy są skuteczne?. Bo widzę na allegro że oni robią nawet podkłady i pudry... Myślałam, że tylko kremy. Chciałam się skusić na ten co reklamują, że rzekomo nawilża aż 10 warstw skóry, bo ja to już pustynia jestem i garnier mi nie pomaga ;-(

Ostatnia edycja:
reklama
chyba juz wszystkie spicie bo cisza tu u nas ,no nic miłych snów kochane
Ja oglądałam YCD bardzo lubię ten program i jak fajnie tańczyli
jedyneczka kurcze musimy kupić wewnętrzne drzwi i jest ich sporo więc generalnie to nie jest priorytet a zależy nam na niższej cenie. Musimy jeszcze zakupić drzwi przesuwane w przedsionku jak się wejdzie do domu będzie taka wnęka na taką małą garderobę i chcemy zrobić przesuwane, ale żeby kupić eclissa i drzwi to drogo wychodzi może polecisz coś tańszego przesuwnego (o ile coś takiego istnieje)
mysza ja też się nie masuję, choć M się deklarował

Ja chyba będę pomału zmierzała do łóżka, jutro się wyśpię, nigdzie nie jadę, niz nie załatwiam z rana. Później muszę skoczyć do banku. Ale mała dzisiaj kopie - fajnie

a ja wlasnie zaliczam bezsenna noc :(
wyszlam z cieplego wyrka do salonu. Moze porobie jakies zadania ze staystyki albo cos obejrze. Poltorej godziny staralam sie zasnac i tylko sie przekrecalam z boku na bok. Nie wiem czy to cola przed snem wypita czy co, ale strasznie niefajnie :(

wyszlam z cieplego wyrka do salonu. Moze porobie jakies zadania ze staystyki albo cos obejrze. Poltorej godziny staralam sie zasnac i tylko sie przekrecalam z boku na bok. Nie wiem czy to cola przed snem wypita czy co, ale strasznie niefajnie :(

wyszlam z cieplego wyrka do salonu. Moze porobie jakies zadania ze staystyki albo cos obejrze. Poltorej godziny staralam sie zasnac i tylko sie przekrecalam z boku na bok. Nie wiem czy to cola przed snem wypita czy co, ale strasznie niefajnie :( :no:

wyszlam z cieplego wyrka do salonu. Moze porobie jakies zadania ze staystyki albo cos obejrze. Poltorej godziny staralam sie zasnac i tylko sie przekrecalam z boku na bok. Nie wiem czy to cola przed snem wypita czy co, ale strasznie niefajnie :( :no:

Witam w ten pochmurny (u mnie w mieście) dzień;)
Niestety musiałam zwalić się tak wcześnie z łózka bo muszę iść na badanie moczu;( A tak dobrze mi się spało^^
Potem wycieczka na targ i do domku, poczekam do 10 i heja pilnować synka mojej siostry;( A tak bym sobie posiedziała w domu;(
Zaraz muszę coś zjeść bo mój brzuszek domaga się czegoś do jedzenia^^
A malutka od samego rana harcuje i rozpycha się niesamowicie;))
Pozdrawiam wszystko mamusie przyszłe i obecne;):*

reklama
Po pierwsze: nie wiem czemu tak zdablowało moją wiadomość z nocy!
po drugie czekam na pożałowanie!!! :( zasnęłam koło 3 dopiero!
po trzecie: właśnie 3 razy dzwonił telefon stacjonarny, dopiero za 3 razem odezwala sie jakas kobieta przychrypnietym glosem mowiac:
- "Janka? Janka Dabrowska?"
- mowie: nie, to pomylka
- "Ta pomylka!" Zobaczysz! I will kill you stara k...o!!"

No po prostu mistrz, ja juz wiec rozbudzona :/ :( piekny dzien przede mna!

Ostatnia edycja:
Do góry