reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

czesc dziewczynki no ja własnie szykuje sie do gina a co mi sie chce isc to szok ,no ale chociaz sobie posłucham serduszka.pozdrowionka

reklama
czesc dziewczyny.
ja tez juz wstalam jak zwykle o 7.10. wypilam kawke i teraz jem sniadanko w postaci gruszeczki (pyyyyyyycha -z rodzaju moich ulubionych-"az sok cieknie po pysku" :-)) i maslaneczki i zielonej herbatki. Stasiwo jak zwykle po kawie sie obudzil i kopie :-)
alez cudnie na zewnatrz :-) vanilka to chyba przepowiedziane przez Ciebie slonko do nas wlasnie zawitalo (choc tylko 12 stopni narazie) :-) pogoda na dluuuuuugi spacer. poza tym kremik i puder sie skonczyl a i odzywka do wlosow-choc to zostawie na sobotnie zakupy niech M zaplaci ze wspolnej kasy, a ja sobie te swoje grosze zostawie na rozpuste typu lody ;-)

dzamenka
powodzenia na wizycie...ahhh jak Ci zazdroszcze-u mnie gin nigdy nie daje mi do posluchania bicia serca malego. na czym to sie slucha? na aparacie USG? na tym jego sie chyba nie da choc w miare nowoczesny...

tiffi obiecuje ze dzis nie robie nic oprocz rzeczy lekkich i przyjemnych-nawet obiad mam z wczoraja i umyte naczynia :-)

jedyneczka i mialas racje-jak juz zaleglam to sie godzine zbieralam do lazienki i w koncu kolo 11 polazlam

Ostatnia edycja:
Witam:-)

miluszka Mowiła nawet o 4 paluszkach. Ja uwazam ze warto robic wszystko aby krocze uchronic przed nacieciem.

dzamena Powodzenia na wizycie:-)

patipaula - 4 paluszki! alc! ja sobie krzywde zrobie! mowisz, ze na stronie rodzic po ludzku bylo wujasnione? zarza zobacze! Ja dzis tez ide na skzole rodzenia, m sie ze mna wybiera. Nie wiem tylko co mam ze soba wziac (czy beda cwiczenia czy nie) - musze przedwonic. Jak Twoj m po zajeciach?? Duzo ciezarnych bylo z M?

louise - narobilas mi smaka na jakies smaczne, pozywne sniadanko - moze sie rusze do piekarni. Najpierw jednak sliwki zaaplikuje!

nikt nie skomentowal mojego porannego telefonu? ja sie oprocz tego ze poirytowalam (obudzona po kiepskiej nocy) to jeszcze wystraszylam tez. w koncu ktos mi grozil, choc to byla pomylka :crazy:

myslicie ze moja bezsennosc mogla byc przez cole, 2 szklanki wypite kolo 22??

Dzień Dobry Mamuśki:-)
Wróciłam do żywych po 2 dniach okropnego bólu żoładka, wymiotach i bólu głowy jakoś doszłam do siebie. Nie wiem co za dziadostwo bo takie bóle to niekontrolowane nagle sie pojawiają i nagle znikają. Jak jestem w ciąży to już chyba 4 raz taki napad miałam. Trwa to 2 - 3 dni i koniec. Moja gin nie wie co to, kazała tylko z jedzeniem uważać, ale ja myślę że to nie od jedzenia bo nie zmieniam diety i nie do przewidzenia te bóle. Boli kilka godzin później chwile mam spokój i znów boleści okropne że oddchać nie mogę bo aż na wylot w plecach mnie boli. Dziwne to ale już dobrze:-)
jedyneczka fajne te drzwi i też muszę w ta stronę pokombinować tzn przesuwne, ale mam większy problem bo u mnie takie drzwi muszą być wys. na 2,60 i szer. ok 1 m bo ktoś mądry wymyślił takie dziwne połączenie pokoi że nie ma drzwi tylko taki wielki "prześwit" od sufitu do podłogi.:baffled:
miluszka współczuje nie przespanej nocy, ja tak miałam z poniedziałku na wtorek z powodu potwornego bólu żoładka. Dziś sobie pośpij ;-)
dzamena powodzenia na wizycie :happy:

Dzień dobry w ten piękny ranek:-DMoje dziecie wstało o 5:20...ale się zlitowało i zasnęło ze mną i spaliśmy do 7:30...jestem mega wyspana:-D:-D:-D
Właśnie zajadam się śniadankiem, kanapki z białym serkiem i szczypiorkiem.
dzamena powodzenia na wizycie...ja idę w poniedziałek.
patipula muszę poczytać o tym masażu i w 8 miesiącu zacząć:tak:
miluszka cola ma kofeinę...mój M pije zawsze w podróży żeby nie zasnąć...więc może ta bezsenność colą spowodowana.

Witam porannie, tylko na chwilkę!:-)
Ja dzis na śniadanko tylko płatki z mlekiem, zaraz jadę do Katowic z moja młodszą siostra po buciki taneczne, bo sezon turnirjowy dla niej zaczyna sie w niedzielę, a ona ze swoich wyrosła:-).
Życze więc miłego dnia.;-)

Ja też tylko na chwilkę, bo moja mama przyjechała z Olsztyna i jedziemy na jakieś zakupy. W końcu wejdę do większej ilości sklepów, bo z M to max 4.;-)
Śniło mi się dzisiaj,że byłam z Vanilką u Perły w domu. To byl mega duży dom z białymi "kręconymi" schodami. Perła miała dwóch synów. A my z Vanilką walczylyśmy z plagą golębi:-)
Dzamena powodzenia na wizycie:-)

dzamena powodzonka na wizycie;-)

mysza ja neutrogene znam z kremów i balsamów też tylko.ten balsam do b. suchej skóry z czerwoną naklejka jest super.Porta jest oki, wogóle takie rozwiązania sa świetne, ja sobie marzę że kiedyś między salonem a jadalnią będę miała takie podwójne przesuwne na obie strony całe szklane:-pale to jak wygram w totka:-D

miluszka ja też do 3ej nie spałam ale ja to ze strachu mam problemy bo my same z córą w domu:confused2:cola tak mnie kiedyś tez załatwiła i teraz unikam na noc:-p

tiffi najtańsze jakie znam to te o których pisałam dzamence, SBS producent , naścienne albo składane albo też pol-skone czy porta ale naścienne nie z kasetą. A wogóle to dobry fachowiec sam potrafi z profili zrobić a'la kasete z profili ale znajdź dobrego fachowca:-p

tak tak Vanilka, słonko przyszło:-)teraz będziesz naszą forumową meteorolożką:-D - hm ciekawe czy dobrze to napisałam:-p

justaa oni najwyższe robią 2,5m tylko:sorry:pol-skone może zrobić ale drogie byłyby takie nietypowe i chyba średnio ładne mozna wysłac do nich prośbę o wycene albo zadzwonić. A może luksferki górą i drzwi wtedy w normalym wymiarze?:tak:bo szerokość 1 m nie będzie problemem.

Wstaje bo o tych serkach duperelkach nadajecie zgłodniałam:-p

reklama
Ja też juz na nogach
Dzamena powodzonka na wizycie!!
U nas tez słoneczko ale w weekend pogoda ma sie podobno popsuć niestety bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ja na dzisiaj nie mam zadnych planów-chyba zalegnę w domu i tyle.
Ania_Pestka śniadanie pychotka-ja tylko zjadłam chałkę ,ale dobra była bo swieża :)))

Do góry