reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

widzę, ze ciężko pracujecie w kuchni, po cisza dziś jak nie na naszym forum;-)

ja się wkurzyłam na M i zajadam smutki lodem i batonikiem, a zrobie sobie jeszcze chyba sałatke z ogórków kiszonych i pomidorków z jogurtem greckim! ależ mnie wkurzył :angry:

jedyneczka Nina też ładnie, ale chyba też robi się coraz bardziej popularna;-)

reklama
mruczka oooo, nie wiedziałam że toto może odrosnąć:shocked2:Moja Emilka miała usunięty 6 lat temu ale nie ze względu na częste infekcje ale zacząła być przygłucha bo zatykały się przewody słuchowe i groziło ich uszkodzenie.Teraz też czasem niedosłyszy ale to już z premedytacją:-D

A ja inspiracje wciąż oglądam bo niby wiem co chce ale a nuż mi cos wpadnie w oko:-p

miluszka nie myślałabym że tyle czekania na x-landera:no:a w innym miejscu?tak z ciekawości ile taki pędzel z borsuka kosztuje?

w Poznaniu też mi powiedzieli, Ze jeśli zamówię x-landera, to może w maju będzie, ale to się może przedłużyć do czerwca albo i dłużej....no paranoja jakaś....

My byliśmy popołudniu na zakupach spożywczych, ale jakoś M mi dzisiaj na nerwy działa, w sumie nie wiem dlaczego....teraz poszedł na górę Majkę kąpać.

Ja chyba dzisiaj wcześniej się położę, coś mnie głowa boli i spać mi się chce.

w Poznaniu też mi powiedzieli, Ze jeśli zamówię x-landera, to może w maju będzie, ale to się może przedłużyć do czerwca albo i dłużej....no paranoja jakaś....
- niom paranoja - istny baby boom i listy oczekujacych! :( dzis widzialam pare na ulicy i ladnie sie prezentuja jedo fyn z reszta tez, eh sama juz nie wiem

jedyneczka - ja zamowilam na allegro wczoraj i szybko bylam dzis po odbior osobisty. Zaplacilam 55 zl. Moj dziadzio przez tyle lat nie zaprzyjaznil sie z pianka!:) kochany z niego czlowiek - naprawde!

agatha - mi dzis brat ze swoja niezapowiedziana wizyta i szowinistycznymi tekstami tez denerwuje!! moze dzis taki dzien!!??

Wlasnie wsuwam mrozone truskawki homogenizowane z REala, sa pyszne i dzialaja (=poprawiaja nastroj!!!!)

Hej hej kobity :-) ja tylko na moment się przywitać bo biegam od rana... Zakupy, sprzątanie, malowanie jajec itd. Jutro też dzień zapowiada się pracowicie. Muszę ugotować obiad na święta (rolady wołowe, kluski i kapucha) i coś upiec dobrego. Chyba zrobię ptysie :-)

no ruch nam zamarł na forum-za dużo jedzenia w lodówce, żeby na pisaniu się skupić, a jutro co będzie, to już nie wiem:-D

u nas była siostra D na urodzinowego drinka-przeżyłam i nawet cisatem poczęstowałam:-)

teraz kanapeczki oczywiście nieśmiertelny zestaw: żółty serek i pomidor:-)

spadam się wykąpać i do wyrka-napracowałam się dziś, więc należy mi się odpoczynek, ale naszła mnie taka refleksja, że to pierwsze święta na spokojnie, bez nerwów i bieganiny, wszystko zrobione przed czasem, jutro sałatki będę robić jeszcze, ale już żadnych sklepów- wolny czas, zwłaszcza teraz, bardzo się przydaje- i ze względów psychicznych i fizycznych:-)

Ja będę pewnie zgllądać w święta, ale :

WESOŁYCH, RADOSNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT W GRONIE BLISKICH DLA WSZYSTKICH LIPCOWYCH MAMUSIEK I ICH POCIECH ORAZ RODZINEK!!!

mi się drzemło:blink:

ja nie muszę na szczęście nic gotować piec itp, w niedzielę idziemy na obiad do teściów,a potem kawka i kolacja u nich bo teściu ma urodziny, a w poniedziałek jedziemy do moich rodziców na obiad i potem z nimi do chrzestnej na kawke i kolacje i tak zlecą rodzinnie święta, a jutro z eMkiem i koszyczkiem:-)

idę się kąpać i może jeszcze na coś popatrze w tv
do jutra kobitki:-)

reklama
Gdzie w Poznaniu oglądałaś wózki?? Byłam w Bobomarkecie i w Pati i Max i mieli na sklepie jeszcze zależy jaki kolor.

Do góry