reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

widzę, ze ciężko pracujecie w kuchni, po cisza dziś jak nie na naszym forum;-)

ja się wkurzyłam na M i zajadam smutki lodem i batonikiem, a zrobie sobie jeszcze chyba sałatke z ogórków kiszonych i pomidorków z jogurtem greckim! ależ mnie wkurzył :angry:

jedyneczka Nina też ładnie, ale chyba też robi się coraz bardziej popularna;-)

reklama
mruczka oooo, nie wiedziałam że toto może odrosnąć:shocked2:Moja Emilka miała usunięty 6 lat temu ale nie ze względu na częste infekcje ale zacząła być przygłucha bo zatykały się przewody słuchowe i groziło ich uszkodzenie.Teraz też czasem niedosłyszy ale to już z premedytacją:-D

A ja inspiracje wciąż oglądam bo niby wiem co chce ale a nuż mi cos wpadnie w oko:-p

miluszka nie myślałabym że tyle czekania na x-landera:no:a w innym miejscu?tak z ciekawości ile taki pędzel z borsuka kosztuje?

w Poznaniu też mi powiedzieli, Ze jeśli zamówię x-landera, to może w maju będzie, ale to się może przedłużyć do czerwca albo i dłużej....no paranoja jakaś....

My byliśmy popołudniu na zakupach spożywczych, ale jakoś M mi dzisiaj na nerwy działa, w sumie nie wiem dlaczego....teraz poszedł na górę Majkę kąpać.

Ja chyba dzisiaj wcześniej się położę, coś mnie głowa boli i spać mi się chce.

w Poznaniu też mi powiedzieli, Ze jeśli zamówię x-landera, to może w maju będzie, ale to się może przedłużyć do czerwca albo i dłużej....no paranoja jakaś....
- niom paranoja - istny baby boom i listy oczekujacych! :( dzis widzialam pare na ulicy i ladnie sie prezentuja jedo fyn z reszta tez, eh sama juz nie wiem

jedyneczka - ja zamowilam na allegro wczoraj i szybko bylam dzis po odbior osobisty. Zaplacilam 55 zl. Moj dziadzio przez tyle lat nie zaprzyjaznil sie z pianka!:) kochany z niego czlowiek - naprawde!

agatha - mi dzis brat ze swoja niezapowiedziana wizyta i szowinistycznymi tekstami tez denerwuje!! moze dzis taki dzien!!??

Wlasnie wsuwam mrozone truskawki homogenizowane z REala, sa pyszne i dzialaja (=poprawiaja nastroj!!!!)

Hej hej kobity :-) ja tylko na moment się przywitać bo biegam od rana... Zakupy, sprzątanie, malowanie jajec itd. Jutro też dzień zapowiada się pracowicie. Muszę ugotować obiad na święta (rolady wołowe, kluski i kapucha) i coś upiec dobrego. Chyba zrobię ptysie :-)

no ruch nam zamarł na forum-za dużo jedzenia w lodówce, żeby na pisaniu się skupić, a jutro co będzie, to już nie wiem:-D

u nas była siostra D na urodzinowego drinka-przeżyłam i nawet cisatem poczęstowałam:-)

teraz kanapeczki oczywiście nieśmiertelny zestaw: żółty serek i pomidor:-)

spadam się wykąpać i do wyrka-napracowałam się dziś, więc należy mi się odpoczynek, ale naszła mnie taka refleksja, że to pierwsze święta na spokojnie, bez nerwów i bieganiny, wszystko zrobione przed czasem, jutro sałatki będę robić jeszcze, ale już żadnych sklepów- wolny czas, zwłaszcza teraz, bardzo się przydaje- i ze względów psychicznych i fizycznych:-)

Ja będę pewnie zgllądać w święta, ale :

WESOŁYCH, RADOSNYCH, RODZINNYCH ŚWIĄT W GRONIE BLISKICH DLA WSZYSTKICH LIPCOWYCH MAMUSIEK I ICH POCIECH ORAZ RODZINEK!!!

mi się drzemło:blink:

ja nie muszę na szczęście nic gotować piec itp, w niedzielę idziemy na obiad do teściów,a potem kawka i kolacja u nich bo teściu ma urodziny, a w poniedziałek jedziemy do moich rodziców na obiad i potem z nimi do chrzestnej na kawke i kolacje i tak zlecą rodzinnie święta, a jutro z eMkiem i koszyczkiem:-)

idę się kąpać i może jeszcze na coś popatrze w tv
do jutra kobitki:-)

reklama
Gdzie w Poznaniu oglądałaś wózki?? Byłam w Bobomarkecie i w Pati i Max i mieli na sklepie jeszcze zależy jaki kolor.

Do góry