reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witam sobotnio:-)

koszyk gotowy, sałatki się robią, D gnije w wyrku:-) nawet słoneczko jakies mamy, więc jest git:-) miłego dzionka

reklama
Gdzie w Poznaniu oglądałaś wózki?? Byłam w Bobomarkecie i w Pati i Max i mieli na sklepie jeszcze zależy jaki kolor.

właśnie w pati i max- owszem na sklepie mieli, brązową gondolę i zieloną spacerówkę... ale kompletu w jednym kolorze nie mieli-tylko na zamówienie....

a ja się nudze:-p M w pracy do wieczora, jak wróci to jedziemy do rodziców i tyle- musze się ogarnąć, spakować i to wszystko..

I ja na chwile się witam. Uważajcie na gotowe barwniki do jajek bo ja pójdę do święconki z niebiesko zielonymi rękoma... nie mogę domyć..
Życzę wszystkim Wesołych Świąt!

No to witam się i ja prawie ze Swiatecznie!!
Wczoraj padłam po 21 i dzis ledwo co żyję, kręgosłup tak mnie boli że, szok wiec wyleguję się na kanapie ale musze jeszcze ciasto upiec!!

Co do imion to Atabe mi Jagóda się podoba, Iga i Nlina też!!
A u nas pula z 5 zmiejszyła się do 3: Paulinka, Anita lub Martynka!! Moze do porodu coś się wybierze!!

Twenne a Ciebie dalej męczy?? Bidulo! Pij dużo zeby sie nie odwodnic!!
Miluszka też w jakims sklepie słyszałam ze z zamówieniami x-landerów długo się czeka i terminy się przesuwają!! Ale jeśli są na sklepie to mozna kupić od ręki!! wiec jesli sie na niego zdecydowałaś to nie zwlekaj!!

moje Kochane życzę Wszystkim razem i każdej z osobna Wesołych i Spokojnych Świąt. Oby ten trzeci trymestr minął nam szybko i bez komplikacji!!! :-) No i smacznego jaja!!

WESOŁYCH ŚWIĄT,SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA!!!!

u mnie też koszyczek już przygotowany więc tylko poświecić,a tak to robie porządki i stroje sobie mieszkanko ozdobami światecznymi:-) miłogo dzionka

Słoneczka ZDROWYCH WESOŁYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT !!!

Ja się lenię objedzona jak bąk:-p

tweenie biedna ty i to na święta w dodatku takie sensacje:no:dużo dużo pij i oby jaj najszybciej Ci przeszło. I żelazo faktycznie na razie odstaw choć ja po żelazie miałam odwrotnie:sorry:

Witam się ja:-). Wpadam tylko na chwile aby złożyć Wam życzenia. Pojawię się pewnie dopiero po Świętach.
Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób
życzy
ania_pestka

cześć dziewczynki!!!

Ponownie życzę ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT :happy2::happy2::happy2:

Ja już z poświęconym koszyczkiem. Teraz prawie słodkie lenistwo. Muszę wparować do wanny i się oporządzić.,, :-)
Później coś się wymyśli. Jakieś sałatki trzeba zrobić. Ale że ja tylko z M więc w sumie co to dla nas :cool2: Nie trzeba się aż tak bardzo wysilać.

Uciekam miłęgo dzionka Wam życzę.

Wesołych świąt z dużą ilością słonka wam życzę
kurczaczek.jpg

reklama
Witam sobotnio, my już też po kościółku, każdy święcił swoje jajka, moje chłopaki wiadomo, a ja te w brzuszku :-D.

Skorzystam z okazji i już teraz złożę życzenia Świąteczne, choć pewnie będę jeszcze zaglądać ;-).

Malutki baranek ma złote różki,
Pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki,
Gdy nikt nie patrzy,
Chorągiewką buja i beczy cichutko:
WESOŁEGO ALLELUJA !!!

Zobacz załącznik 232356

Do góry