reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Cześć dziewczyny

Witam się po przerwie, nie zawsze mam czas coś napisać, ale staram się Was na bieżąco czytać...:-)

Co do zgagi to też mnie męczy. Mi pomaga łyczek mleka i kawałek macy. Herbatek miętowych bardzo nie lubię. :baffled:Czytałam, że ta zgaga to wynik nie tylko ucisku na żołądek, ale też hormonów...

Przełożyłam termin USG połówkowego na 21 tydzień, więc już jestem spokojniejsza. nie mogę się doczekać kiedy znów podejrzę moje maleństwo:-D

Idę troszkę ogarnąć chałupę... miłego dnia lipcóweczki:-)

reklama
Skierowal mi na badania i wyszlo duzo bialka w moczu no i do tego bol niesamowity,przy siusianiu szczypalo .Musialam sobie taie parowki z rumianku robic ;-)
Vanilka, Ashika- dzięki. Tak też zrobię. Tylko mnie nic nie szczypie, tylko ten brzuch i jak kończę siusiu to jakby mi ktoś uciskał z całej siły :baffled: Ale zaraz pędzę po ten rumianek- kto wie?! :confused:

Ja co prawda piłki nie kopałam, ale w dzieciństwie biegałam między kuchnią mamy a warsztatem taty. Dlatego może malowanie mieszkań mi nie straszne ani szaleństwo z wiertarką. Nie prosze tez o wbicie gwoździa ;) Za to po naprawie radia części zostawały- lecz działało... Ps. Ale ciacho też lubię zrobić :)

Ostatnia edycja:
Ashika wiesz co i dlatego moze masz ten problem z ..(wiesz o co chodzi )nie bede tu pisac na ogolnym .
Jeny ja to od malego z chlopakami sie bawilam w wojny i moze to smutne ale chyba dlatego tak bardzo chcialam miec tych synkow :confused:kitki mnie nie pociagaja,spineczki ,rozowe ciuszki .Moze i ja bym miala ten problem z zaakceptowaniem tez jak bym miala w brzuszku corke :confused:

ja nie wiem co mam w srodku jaki tam lokator prawdopodobnie chlopak ale ostatnio nie chcialo pokazac co ma miedzy nogami a na poczatku to chcialam dziewczynki teraz mi obojetne i tez cale dziecinstwo z chlopakami i po drzewach nawet na wsi traktorem jezdzilam i bylam dumna bo mialam 10 lat i mi wujek pozwolil teraz mysle ze byl potwornie lekkomyslny ale wtedy to bylo cos :tak:

emih zrob sobie ten napar z rumianku ,napewno nic nie zaszkodzi .A jak to nie bedzie pecherz to moze jajnik??
Ciacho tez lubie upiec :tak:

Ashika Kiedy masz usg??

Niestety zakupy nie wypaliły, koleżanka dostała okres a jak to w pierwszy dzień u niektórych kobiet bywa, napisała, że "umiera" i je ibupromy. Byłam w sklepie i kupiłam sobie pizze, pomarańcze, czekoladę i olbrzymiego jogurta :-) będę się opychać całe popołudnie

magdzia to smacznego:-)

emih przy siusianiu ja też taki ucisk czuję czasem, zwłaszcza jak przetyrzymam za długo z lenistwa:baffled:może dla spokoju zrób w poniedziałek morfologie z OB, jesli będzie jakis stan zapalny to chyba OB pokaże?Albo do ginka zadzwoń jak nie przejdzie do poniedziałku bo szkoda żebyś się zamartwiała kiedy pewnie wszystko jest dobrze tylko może dzidź tak leży że uciska szyjkę albo pęcherz:tak:

dziękuję dziewczyny za wsparcie :happy2::happy2: niezastąpione...
Poszłam sobie na zakupy i mi przeszło. Cieszę się, że mam dzidzię w brzuchu a co będzie to na prawdę obojętne. I tak na pierwszym nie zamierzam kończyć Można będzie później pocelować:-)
Właśnie robię sobie na obiad barszczyk czerwony i uszka z mięsem. Oczywiście kupne, ale co tam, liczą się chęci :-D

reklama
Do góry