reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Vanilka, a jak lekarz to diagnozował, bo ja faktrycznie mam chwile ze z bólu w pół złożona do wc ide i za nic się dziś odwagi wziąc nie mam tylko z córą statycznie się bawię... :cool2:

reklama
Vanilka Ja przez ostatnie 2-3 miesiące ciąży też miałam zgagę na okrętkę.Po każdym posiłku.Ratowałam się właśnie miętą i gumami miętowymi.Zgaga podobno jest też związana z uciskiem powiększającej się macicy na żołądek.W sumie to nie ma znaczenia co zjesz i tak może się pojawiać:baffled:

aisim Teraz mi się przypomniało.Dlaczego Ty kochana nie pójdziesz na L4?Pisałaś przeceiż,że pracujesz w szkole.Tam raczej nie robiliby Ci problemów z powodu nieobecności.Nie przemęczaj się,bo bolący brzuszek to może być znak,że za dużo na siebie bierzesz
Mammi coś chyba pokreciłaś, ja w szkole...nie absolutnie ja się na pedagoga nie nadaję. Sama się czasem zastanawiam czy dam rade swoje dziecko wychować!!
Ja :-) pracuję w dużym koncernie automotiv.

Ashika, nie wiem kiedy, bo tez ostatnio tu nie bywan codziennie, ale fajnie że wróciłaś już!!!
Mam nadzieję że się wszystko powyjaśniało i już wszytko dobrze u CIEBIE!!;-)

Ashika, ach Ty uparciuchu i Zosiu Samosiu! A M to Ci pomóc nie mógł?! Leż, leż i tylko leż! :tak: I co miałam napisać jeszcze?- LEŻ!!! ;-)

M byl w pracy
a tos mi rozpisala zajecia na caly dzien :-D:-D:-D

Ashika nie sluchaj takiego gadania .Ty chyba jestes taka "Zosia samosia"jak pisze emih ?

No jestem i przezyc nie moge jak mi czegos nie wolno nawet auto zawsze sama naprawialam (umiem bo dziecinstwo z dziadkiem mechanikiem w garazu spedzilam zamiast wozkami lalki wozic;-))

A co do gadania to ja juz dawno mowie ze dobrze ze mam dwoje uszu jednym wlatuje drugim wylatuje :tak: i zawsze i tak robie po swojemu a "pyskata" jestem bo mowie co mysle :tak::tak:

Vanilka, a jak lekarz to diagnozował, bo ja faktrycznie mam chwile ze z bólu w pół złożona do wc ide i za nic się dziś odwagi wziąc nie mam tylko z córą statycznie się bawię... :cool2:
Skierowal mi na badania i wyszlo duzo bialka w moczu no i do tego bol niesamowity,przy siusianiu szczypalo .Musialam sobie taie parowki z rumianku robic ;-)

emih ze starych rad zrob moze tak: wez jakas mala miedniczke pojemnik nasyp rumianku do srodka i zalej wrzatkiem jak juz para bedzie "znosna" w temperaturze ale ciepla zebys sie nie poparzyla przykucnij nad tym "cudem" moze pomoze, mnie pomagalo, rumianek jakie dzialanie ma wiadomo a cieplo rozgrzeje, cos z madrosci ludowych co na mnie akurat dzialalo. Boli wspolczuje bardzo i nie dziwie ci sie ale namawiam sprobuj bo nie zaszkodzi na pewno a pomoc moze to sa podobno "nasiadowki z rumianku"

M byl w pracy
a tos mi rozpisala zajecia na caly dzien :-D:-D:-D

No jestem i przezyc nie moge jak mi czegos nie wolno nawet auto zawsze sama naprawialam (umiem bo dziecinstwo z dziadkiem mechanikiem w garazu spedzilam zamiast wozkami lalki wozic;-))

emih zrob jak pisze Ashika ...zalej wrzatkiem rumianek i posiedz troszke nad ta para ..mi to bardzo pomagalo ,rozgrzewalo .

A co do gadania to ja juz dawno mowie ze dobrze ze mam dwoje uszu jednym wlatuje drugim wylatuje :tak: i zawsze i tak robie po swojemu a "pyskata" jestem bo mowie co mysle :tak::tak:
Wiesz co tak sobie mysle ,moze masz troszke wiecej hormonow meskich??
Tylko nie mysl sobie zle czasem i nie obraz sie .Ja zawsze bylam chlopaciara ,skrecalam polki ,mlotkiem uwielbiam sie bawic :-D

Wiesz co tak sobie mysle ,moze masz troszke wiecej hormonow meskich??
Tylko nie mysl sobie zle czasem i nie obraz sie .Ja zawsze bylam chlopaciara ,skrecalam polki ,mlotkiem uwielbiam sie bawic :-D

dokladnie tak i w ogole to podobno mam zmysl techniczny i od malenkiego rozkrecalam maszyny i skladalam ale srubki nie zostawaly ;-) nie cierpie typowo "damskich zajec" kuchnia to mnie straszy wole miec rece ubabrane smarem niz z ciasta brudne :-):-):-)

reklama
Ashika wiesz co i dlatego moze masz ten problem z ..(wiesz o co chodzi )nie bede tu pisac na ogolnym .
Jeny ja to od malego z chlopakami sie bawilam w wojny i moze to smutne ale chyba dlatego tak bardzo chcialam miec tych synkow :confused:kitki mnie nie pociagaja,spineczki ,rozowe ciuszki .Moze i ja bym miala ten problem z zaakceptowaniem tez jak bym miala w brzuszku corke :confused:

Do góry