reklama
Mammi coś chyba pokreciłaś, ja w szkole...nie absolutnie ja się na pedagoga nie nadaję. Sama się czasem zastanawiam czy dam rade swoje dziecko wychować!!Vanilka Ja przez ostatnie 2-3 miesiące ciąży też miałam zgagę na okrętkę.Po każdym posiłku.Ratowałam się właśnie miętą i gumami miętowymi.Zgaga podobno jest też związana z uciskiem powiększającej się macicy na żołądek.W sumie to nie ma znaczenia co zjesz i tak może się pojawiać
aisim Teraz mi się przypomniało.Dlaczego Ty kochana nie pójdziesz na L4?Pisałaś przeceiż,że pracujesz w szkole.Tam raczej nie robiliby Ci problemów z powodu nieobecności.Nie przemęczaj się,bo bolący brzuszek to może być znak,że za dużo na siebie bierzesz
Ja :-) pracuję w dużym koncernie automotiv.
Ashika, ach Ty uparciuchu i Zosiu Samosiu! A M to Ci pomóc nie mógł?! Leż, leż i tylko leż! I co miałam napisać jeszcze?- LEŻ!!! ;-)
M byl w pracy
a tos mi rozpisala zajecia na caly dzien
Ashika nie sluchaj takiego gadania .Ty chyba jestes taka "Zosia samosia"jak pisze emih ?
No jestem i przezyc nie moge jak mi czegos nie wolno nawet auto zawsze sama naprawialam (umiem bo dziecinstwo z dziadkiem mechanikiem w garazu spedzilam zamiast wozkami lalki wozic;-))
A co do gadania to ja juz dawno mowie ze dobrze ze mam dwoje uszu jednym wlatuje drugim wylatuje i zawsze i tak robie po swojemu a "pyskata" jestem bo mowie co mysle
Skierowal mi na badania i wyszlo duzo bialka w moczu no i do tego bol niesamowity,przy siusianiu szczypalo .Musialam sobie taie parowki z rumianku robic ;-)Vanilka, a jak lekarz to diagnozował, bo ja faktrycznie mam chwile ze z bólu w pół złożona do wc ide i za nic się dziś odwagi wziąc nie mam tylko z córą statycznie się bawię...
Vanilka, a jak lekarz to diagnozował, bo ja faktrycznie mam chwile ze z bólu w pół złożona do wc ide i za nic się dziś odwagi wziąc nie mam tylko z córą statycznie się bawię...
emih ze starych rad zrob moze tak: wez jakas mala miedniczke pojemnik nasyp rumianku do srodka i zalej wrzatkiem jak juz para bedzie "znosna" w temperaturze ale ciepla zebys sie nie poparzyla przykucnij nad tym "cudem" moze pomoze, mnie pomagalo, rumianek jakie dzialanie ma wiadomo a cieplo rozgrzeje, cos z madrosci ludowych co na mnie akurat dzialalo. Boli wspolczuje bardzo i nie dziwie ci sie ale namawiam sprobuj bo nie zaszkodzi na pewno a pomoc moze to sa podobno "nasiadowki z rumianku"
Wiesz co tak sobie mysle ,moze masz troszke wiecej hormonow meskich??M byl w pracy
a tos mi rozpisala zajecia na caly dzien
No jestem i przezyc nie moge jak mi czegos nie wolno nawet auto zawsze sama naprawialam (umiem bo dziecinstwo z dziadkiem mechanikiem w garazu spedzilam zamiast wozkami lalki wozic;-))
emih zrob jak pisze Ashika ...zalej wrzatkiem rumianek i posiedz troszke nad ta para ..mi to bardzo pomagalo ,rozgrzewalo .
A co do gadania to ja juz dawno mowie ze dobrze ze mam dwoje uszu jednym wlatuje drugim wylatuje i zawsze i tak robie po swojemu a "pyskata" jestem bo mowie co mysle
Tylko nie mysl sobie zle czasem i nie obraz sie .Ja zawsze bylam chlopaciara ,skrecalam polki ,mlotkiem uwielbiam sie bawic
Wiesz co tak sobie mysle ,moze masz troszke wiecej hormonow meskich??
Tylko nie mysl sobie zle czasem i nie obraz sie .Ja zawsze bylam chlopaciara ,skrecalam polki ,mlotkiem uwielbiam sie bawic
dokladnie tak i w ogole to podobno mam zmysl techniczny i od malenkiego rozkrecalam maszyny i skladalam ale srubki nie zostawaly ;-) nie cierpie typowo "damskich zajec" kuchnia to mnie straszy wole miec rece ubabrane smarem niz z ciasta brudne :-):-):-)
reklama
Ashika wiesz co i dlatego moze masz ten problem z ..(wiesz o co chodzi )nie bede tu pisac na ogolnym .
Jeny ja to od malego z chlopakami sie bawilam w wojny i moze to smutne ale chyba dlatego tak bardzo chcialam miec tych synkow kitki mnie nie pociagaja,spineczki ,rozowe ciuszki .Moze i ja bym miala ten problem z zaakceptowaniem tez jak bym miala w brzuszku corke
Jeny ja to od malego z chlopakami sie bawilam w wojny i moze to smutne ale chyba dlatego tak bardzo chcialam miec tych synkow kitki mnie nie pociagaja,spineczki ,rozowe ciuszki .Moze i ja bym miala ten problem z zaakceptowaniem tez jak bym miala w brzuszku corke