dzamena nasza opieka zdrowotna to koszmar, płacimy niemałe składki a g....o z tego mamy. Jeszcze teraz lekarz 1 kontaktu na specjalistyczne badania nie może wysyłać więc już kompletna lipa, nim dostaniesz się do specjalisty w przypadku niektórych chorób może być po tobie

mąż czytam już na właściwych torach:-)
anais wielu dziewczynom się zdarzały takie bóle, mnie także i jeśli po nospie przeszło powinno być wszystko w porządku, ja mam zawsze stracha po takich akcjach ale na szczęście na wizycie okazuje się wszystko oki

jeśli jednak ma Cię to stresować bardzo to idź wcześniej do ginka.
tiffi zamaskuj włosy czapką, ja tak dziś zrobiłam
oczekiwanie he he chyba sama bym się posikała ze śmiechu gdybym tak puściła gaza w miejscu publicznym, oczywiście jak już byłm daleko zwiała stamtąd
Mnie wody odeszły 20 min przed samym porodem więc nie wiem jak to jest stać w kałuży i dumać czy to siusiu czy jednak nie

po oxy ponoć gorsze bóle o wiele a właśnie nie zawsze równoznaczne to jest z rozwarciem. Mnie przez kilka dni dawali jakieś zastrzyki 1 raz dziennkie niby na szyjkę aby ję rozluźnić (nie wiem co to było

) i jak dostałam na porodówce czopka to poszło że hej
mammi mnie zdarzyło się niestety dać Emi klapsa - straszaka ale szybko zrozumiałąm (po okropnych wyrzutach sumienia

) że nie tędy droga

i tego się będę trzymać, system kar i nagród zdaje u nas egzamin a Emi choć nie wylewna jest bardzo wrażliwą i uczynną dziewczynką;-)