co zescie tak pouciekały ?
co macie dzis na obiad bo mnie sie zachciało prażoków z sadzonym i zasmazaną kapustą
Ja gotuję fasolkę po bretońsku. Mój M uwielbia i mam nadzieję, że na 3 obiady wystarczy. Nie będę musiała gotować
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co zescie tak pouciekały ?
co macie dzis na obiad bo mnie sie zachciało prażoków z sadzonym i zasmazaną kapustą
mnie te wozki tez wykoncza ...dlatego znalazlam jeden typ ktory mi odpowiada i juz nie szukam wiecej bo oszalejedzamena możliwe a nawet prawdopodobne
Ja oglądam wózki i łeb mi się kwadratowy robi![]()
Przeglądałam zdjęcia przed chwilą i zobaczyłam m.in zdjęcie Szymonka zaraz po urodzeniu,.....Jessssuuuu jaki on był mały brzydak jak się urodziłJak nie on normalnie,a dla mnie i tak na tamta chwilę był najpiękniejszym dzieckiem na świecie
![]()
... co pani przyszła rodzic czy sprzatac?...
keeejt :-):-):-) prosze prosze-bratnia dusza :-)My też dzisiaj mamy seansik Lostawkońcu się doczekałam nowego sezonu
![]()
mammi za mna od kilku dni chodza z serem pierogi a buuuu:-(Nie mam pojęcia co robić z wózkiem:-(.CZy kupować podwójny, czy może dostawka wystarczy.Chciałabym się zacząć rozglądać tylko narazie nawet nie wiem czego szukam.
Po Szymonku mam jeszcze wózek,ale okazał się kupa g.....Dałam się nabrać na niską cenę.Przy kolejnym dziecku nie mam zamiaru się z tym dziadostwem męczyć.
Ku przestrodze;-) Tylko kolor mamy inny
Borówka ARTE 3X3 NOWY MODEL 2009 +TRANSPORT 0 Z (907649894) - Aukcje internetowe Allegro
Właśnie zjadłam pierożki z serem![]()