a ja właśnie zjadłam gołąbki:-)
kobietki, zapytam niedyskretnie-ile już przytyłyście???
Ja przytyłam 2,300 kg, ale ile dokładnie będę wiedzieć jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja właśnie zjadłam gołąbki:-)
kobietki, zapytam niedyskretnie-ile już przytyłyście???
ojoj, to mało, ja już 3 kgja 1,4kg <ważyłam się kilka dni temu więc pewnie już więcej;-)>
też bym coś zjadła...tylko co??
Dzamena -jejku masakra 240 tabletek w miesiacu??
a dlaczego powiedzialy ,ze nie nadajesz sie do cazy i rodzenia ??
kurw...czemu czesto jest tak ,ze skorcze sa ,a rozwarcia nie ma
ja wlasnie tak za kazdym razem mialam :-(
Widzę,że porodowo-strasznie się zrobiło;-)Nie ma co się przejmować złymi doświadczeniami innych,tylko trzeba myśleć pozytywnie.Musi być ok. i już
Porody są bardzo różne i nie ma co się sugerować opieściami ,pozytywne nastawienie jest bardzo ważne.A najważniejsze w tym jest to,że nagroda jest cudowna-nasze wyczekane maleństwo i zdecydowanie warto trochę się poświęcić;-)A dla równowagi przypomnę,że malewa pisała,że miała lekki i krótki poród.
Hej dziewczyny!:-)
Ja dzisiaj pod kocykiem sama, nadal przeziębiona, ale już mi lepiej:-). Wysłałam M na narty, bo już od tyg. mi nudzi, więc stwierdziłam, ze skoro ja dzś wygrzewam się w domciu, to też nie będę zmuszałą go do siedzenia.
emih Pisz,pisz niech sie zamelduje nam i pewnie juz plec zna
Mnie dziewczyny to dretwieje rece czesto to normalne
a spac juz tylko musze z czyms miedzy nogami
Biore sobie big duza maskotke Cliforda mojego synka ,wkladam miedzy nogi