reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

mammi, takie przyjęcie to rzeczywiście spory wydatek, ale może rzeczywiście lepiej zrobić w domu. Jeśli przygotujesz mały poczęstunek oraz konkursy i zabawy dla dzieciaczków, to powinna z tego wyjść "niezła impra";-)
Nie wiem tylko czy czujesz sie na siłach, aby robić za animatora...:-D

reklama
tiffi no wlasnie dzis znow poczulam ruchy po dlugim czasie nie wyczuwania i to o wiele mocniejsze :tak::-) hura!! obstawialam chlopca przez kwasne i date poczecia (pod warunkiem ze owulacja rowno 14 dnia) ale wiesz jak to jest...;-):-D moze byc kinder niespodzianka :-D a czy ten syropek moze, ktory zaczelas pic to lactulosum czy jakos tak? bo slyszalam ze dobry i ze moga kobiety w ciazy pic. mi w razie strasznych zaparc pomaga woda z kapusty kiszonej. zawsze! ale trzeba potem posiedziec w domu pare godz :-D no hormony w nas szaleja...to fakt-ja tez w nocy sie ost obudzilam i tak mnie nagle wszystko przytloczyo az sie poplakalam. m sie obudzil i wystraszyl az z lozka wyskoczyl bo myslal ze to z bolu. dopiero musialam tlumaczyc ze owszem ale nie z fizycznego...takze sie nie martw a na pewno Ci sie lepiej zrobilo jak wyrzucilas z siebie wszystko:tak: w gazetkach chyba najlepiej szukac inspiracji na mieszkanie -ja np nigdy nie umiem wybrac nic fajnego :zawstydzona/y:
jedyneczka oj tak obchodze sie smakami bardzo...:-D miejmy nadzieje ze tylko do jutra... widze ze sie w nasza mysze zamieniasz z tym spaniem do poludnia ;-) a w nocy tu dzikieharce beda i smichy chichy z cyckami w roli glownej ;-):-D:-D:-D
kasik nie jestes absolutnie nienormalna :no::-D sa 2 skrajne sytuacje u jednych wzrasta u innych sie obniza :tak:
supcio nie doluj sie bo dzidź tez sie wtedy doluje. glowa do gory i do lekarza. i na L4 i na forum :-):tak:
dzamena oby sie temu Twojemu wariatowi ta ochota na sex nigdy nie znudzila ;-):-D
atabe no to jak ropa leci to moze lepiej do lekarza isc...:confused:

o matko jakie to moje dziecię zarloczne. zjadlo wlasnie calkiem sluszna porcje lazanii (jak zwykle o wiele lepsza na 2 dzien) i wcale nie peka z przejedzenia :-D musze wam kochane mausie chlopaczkow powiedziec co dzis przeczytalam w gazetce "M jak Mama":
" plod plci meskiej czesto miewa erekcje, pod koniec ciazy-trzy w ciagu godziny. kazda z nich trwa od 5 do 17 minut. wystepuja one czesto podczas ssania kciuka."
:szok::-D nie wiedzialam ze takie te chlopaczki jurne juz w brzuszkach

Czy są mamusie które miały pierwsze cesarskie cięcie a za drugim razem urodziły naturalnie ?
Witaj:-)
Jak mi dobrze wiadmo to chyba takiej nie ma u nas:confused:
Ja za to tez mialam poprzednio cc i pisalam niedawno jakie katorgi przeszlam przed cc..wiec teraz bede walczyc o kolejna cc-mam nadzieje,ze wywalcze:happy2::happy2:

mammi wow ile kaski za takie przyjecie :baffled:
Ja raczej zrobila bym u babci :tak:w domu tez mozna fajne przyjecie zrobic i zawsze sie zaoszczedzi kaski ..tymbardziej ,ze teraz mamy nowe wydatki..
kurde no idz juz na to usg bom ciekawa:happy2:

atabe co Ty dzisiaj tak cicho??

Moj maly znowu wojuje w brzuszku :happy2::happy2:

louise faceci to mają we krwi;-)
Po urodzeniu np.podczas karmienia,czy przewijania też dochodzi do erekcji u chłopców,ale ja jakoś wolę o tym nie myśleć;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o matko jakie to moje dziecię zarloczne. zjadlo wlasnie calkiem sluszna porcje lazanii (jak zwykle o wiele lepsza na 2 dzien) i wcale nie peka z przejedzenia :-D musze wam kochane mausie chlopaczkow powiedziec co dzis przeczytalam w gazetce "M jak Mama":
" plod plci meskiej czesto miewa erekcje, pod koniec ciazy-trzy w ciagu godziny. kazda z nich trwa od 5 do 17 minut. wystepuja one czesto podczas ssania kciuka."
:szok::-D nie wiedzialam ze takie te chlopaczki jurne juz w brzuszkach

:-D:-D:-D:-Dmasakra w szoku jestem:-D:-D

mammi, vanilka no powiem wam ze w szoku jestem. wiedzialam ze u chlopcow podczas dorastania ale ze takim dzidziolkom???:szok::szok::szok:
mammi na bank Ci juz okresla :tak::tak: pora juz w sumie prawie odpowiednia a na 3d to chyba o wiele lepiej widac wiec na pewno przyjdziesz do domku juz znajac przyszlosc :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry