tiffi no wlasnie dzis znow poczulam ruchy po dlugim czasie nie wyczuwania i to o wiele mocniejsze
:-) hura!! obstawialam chlopca przez kwasne i date poczecia (pod warunkiem ze owulacja rowno 14 dnia) ale wiesz jak to jest...;-)
moze byc kinder niespodzianka
a czy ten syropek moze, ktory zaczelas pic to lactulosum czy jakos tak? bo slyszalam ze dobry i ze moga kobiety w ciazy pic. mi w razie strasznych zaparc pomaga woda z kapusty kiszonej. zawsze! ale trzeba potem posiedziec w domu pare godz
no hormony w nas szaleja...to fakt-ja tez w nocy sie ost obudzilam i tak mnie nagle wszystko przytloczyo az sie poplakalam. m sie obudzil i wystraszyl az z lozka wyskoczyl bo myslal ze to z bolu. dopiero musialam tlumaczyc ze owszem ale nie z fizycznego...takze sie nie martw a na pewno Ci sie lepiej zrobilo jak wyrzucilas z siebie wszystko
w gazetkach chyba najlepiej szukac inspiracji na mieszkanie -ja np nigdy nie umiem wybrac nic fajnego
jedyneczka oj tak obchodze sie smakami bardzo...
miejmy nadzieje ze tylko do jutra... widze ze sie w nasza
mysze zamieniasz z tym spaniem do poludnia ;-) a w nocy tu dzikieharce beda i smichy chichy z cyckami w roli glownej ;-)
kasik nie jestes absolutnie nienormalna
sa 2 skrajne sytuacje u jednych wzrasta u innych sie obniza
supcio nie doluj sie bo dzidź tez sie wtedy doluje. glowa do gory i do lekarza. i na L4 i na forum :-)
dzamena oby sie temu Twojemu wariatowi ta ochota na sex nigdy nie znudzila ;-)
atabe no to jak ropa leci to moze lepiej do lekarza isc...