reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

tiffi ja już chyba nie pamiętam wszystkich moich propozycji:-D były napewno: Dominika, Kalina, Matylda, Roksana, Natasza, Jagoda i Lena...no i jeszcze jakieśale nie pamiętam już teraz naprawde;-)
Jedyneczka u nas głosowanie nic nie daje, bokażdy obstaje przy swoim...

Mammi ja kolejny dowód na to, ze przeczucia się nie sprawdzily co do płci...ciekawe czy u Ciebie się sprawdzą:tak:

reklama
A ja po ogórkowej... mniam, mniam... dwa talerze pochłonęłam...
I czekam na córcię... M po nią pojechał... sama jestem ciekawa jaki nastrój będzie miała :szok:

Supcio, Olyv- kurujcie się dziewczyny i wracajcie tu zdrowe :tak:

Jedyneczka- cyckonosz- dobre, dobre, mój ojciec tak na staniki mówił- dawno nie słyszałam :-D Powodzenia na zakupach- oby owocne były!

Tiffi- miałam wczesniej pisać- przykro, że musisz się tresować w ciązy i to jeszcze czym?!- rodzinką M- to jest dopiero utrapienie :baffled: A co do domku, JJAK JA CI DZIEWCZYNO ZAZDROSZCZĘ!- tez już bym chciała urządzać... zresztą- wystrój to ja mam już chyba z rok w głowie- tylko modyfikuję, a uwielbiam to! :tak:

patipaula 100lat w szczęściu i zdrowiu :tak:!!!

kurcze ropa mi leci z tej ranki:baffled: i boli.......

kasik1106 zaraz wrzuce w temacie o zakupach :) a jutro znowu idę do dwuch moich ulubionych lumpków. Byłam też dzisiaj w C&A oglądałam ciuszki i ceny są w miare ale jakośc taka sobie te w lumpkach z jakiejś takiej przyjemnijeszej bawałny.
Co do imienia mój twierdzi że będize chłopak i narazie najbardziej mu sie podoba Hubert bo to patron jeźdźców a ja jestem zapalona "koniara" od ponad 20 lat no i jeszcze Ksawery ale nie wiem skąd mu ten pomysł przyszedł do głowy braliśmy pod uwagę jeszcze Maksymilian ale kuzynka mojego dała tak na imie synkowi urodzonemy 2 tyg temu i już odpada.
Ja mam wizyte 11 i nie mogę się już odczekać.
Właśnie pochłaniam kostke twarożku zmieszaną z puszką pomidorów mniammm

hej babki :)
ja tylko na moment sie przywitac i zaraz znowu do wykra wracam ,a na 16 do pracy.
jakis ogarnal mnie mega okropny nastroj, jest mi niedobrze boli mnie glowa mam okropny kaszel taki mokry ktory dusi mnie co jakis czas i wypluwam sobie pluca i brzuch przez to
biedny dzidziuch tam ,... ;-(
brzuch dalej nie rosnie co rownie zle mnie nastraja
Sie odezwe jak mi minie ta chandra :-(

Supcio, to szybkiego powrotu do zdrowia. Może odpuść sobie pracę na kilka dni, ja wyleżałam się przez 3, nie wychodząc na zimne powietrze i znacznie się poprawiło. Z doświadczenia - nic nie jest lepsze od cieplutkiego łóżeczka;-).

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

zaraz sie biore za nadrabianie zaleglości (juz mnie to przeraza) ale chciałam się najpierw przywitać. Normalnie mam wrażenie że z pól wieku mnie nie bylo tutaj.
Dzisiaj musiałam jeszcze od rana jechać do pracy, godz temu skończylam i wkońcu mogłam sobie usiąść do kompa.

Nic zabieram się do lektury

Ja też się witam po weekendowej przerwie:-)

PatiPaula, wszystkiego naj, 30 to najpiękniejszy okres:-)

Zuzia, myślę, że po prostu sie przemęczyłaś, zakupy, potem knajpki do nocy, musimy się oszczędzać...

Magdzik, Ty kiedyś pisałaś, ze też prowadzisz biuro podróży, nie pracujesz teraz w nim, odpoczywasz? bo ja chyba bym umarłam bez przyjścia tu kilka razy w tyg, uwielbiam te wszystkie oferty wakacyjne i wyszukiwanie czegoś fajnego:-)

Agatha, to może byś coś poleciła na marzec w Egipcie? nigdy tam nie byłam, więc nie orientuję się gdzie warto jechać. Zależy nam na morzu, ciepełku, fajnych warunkach, all inclusive, no i wycieczce do piramid. Będę wdzięczna jeśli coś polecisz :-)

reklama
Anais a na kidy ci przesuneła wizyte?? ja też się próbuje dodzwonić do mojego gina w tej sprawie...niestety bezskutecznie póki co:baffled:
Jeszcze nie przesunęłam... dodzwonić się mogę, jeszcze jutro spróbuję.

Ale Wy tu macie tempo dziewczyny, normalnie czytać nie nadążam... nie mówiąc już o tym, że jutro egzamin, a ja na forum siedzę:sorry2:

Ja właśnie pochłaniam serniczek na zimno z galaretką... pycha:-)

Do góry