reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
hej, a mnie mialo nei byc ale jakos jestem:-):-) Czytam ze duzo z was ma bole brzucha, ehm rosna te dzidziusie teraz szybciutko, ja jak nie mialam brzucha w pozycji lezacej to nei mialam a teraz mi tak wywalilo:szok::szok:
A z tym sexem to fajnei macie ze mozecie:tak: My to nawet sie podniecac nie mozemy:-( Ale jakos to przetrwam, ale nie wiem jak z M bedzie.

a ja juz dzisiaj zjadłam łazanki ,a teraz doprawiłam budyniem i wycisnełam sok z pomarańczy :)Nie ma co się dziwić ,że już mam taki duży brzuchol hihi

tiffi ja już chyba nie pamiętam wszystkich moich propozycji:-D były napewno: Dominika, Kalina, Matylda, Roksana, Natasza, Jagoda i Lena...no i jeszcze jakieśale nie pamiętam już teraz naprawde;-)
Jedyneczka u nas głosowanie nic nie daje, bokażdy obstaje przy swoim...

Mammi ja kolejny dowód na to, ze przeczucia się nie sprawdzily co do płci...ciekawe czy u Ciebie się sprawdzą:tak:
fajne imiona, ja póki co nie wiem kto u mnie mieszka, choć miałam czuja na poczatku, że dziewczynka, no ale jak się dowiem będę myślała nad imionami
emih co do rodziny, no cóż w skrócie mówiąc moi rodzice nie żyją (więc mój M nie może narzekać na teściów, choć moja mama była aniołem), mój brat zawsze chętny i pomocny jest nam, ma fajną żonę i fajnych teściów (czasem mam wrażenie, że teściowie mojego brata jacyś bardziej życzliwi dla mnie i w ogóle niż moi teściowie). A rodzina mojego M, no cóż... można długo pisać, ale napiszę w skrócie, wykorzystują mojego M jak mogą
Co do domku, no pomijając fakt spłaty kredytu w 2040r. to domek jest nasz i jakoś nie mam koncepcji, no mniej więcej może tak, ale jakoś mnie to przeraża, no ale skoro jest gość który chce robić tą wykończeniówkę to nie ma co zwlekać
atabe może tą rankę trzeba czymś przemyć, a może najlepiej pójść do lekarza

U mnie na obiad pomidorowa, ale coś czuję, że bym jeszcze coś zjadła tylko co????

przemyłam ją wodą utlenioną i przyłożyłam na chwilke riwanol...zobaczymy, będe obserwować, jakby było gorzej to skonsultuje z lekarzem...

Agatha, to może byś coś poleciła na marzec w Egipcie? nigdy tam nie byłam, więc nie orientuję się gdzie warto jechać. Zależy nam na morzu, ciepełku, fajnych warunkach, all inclusive, no i wycieczce do piramid. Będę wdzięczna jeśli coś polecisz :-)
my byliśmy z Itaki w Sharm el Sheik- w hotelu Amarante Garden:-) dodam, że jak większość rodaków, nie korzystaliśmy z wycieczek oferowanych przez biuro, ale na słynnym Naama Bay jest biuro Abba Sharm, które organizuje wycieczki dla Polaków- Egipcjanie mówiący po polsku i cena o połowę niższa, niż ta proponowana przez biuro podróży:tak:

Witam :) jestem nowa... ale moze sie na początku przedstawię mam na imie Natalia jestem mamą 2,5 letniej Oliwki oraz w 20 tygodniu ciązy i z niecierpliwoscią czekamy na drugiego skarba :) choc przyznam boję się tego wszystkiego... a najbardziej jak mi przyjdzie rodzic naturalnie.... z Oliwcią miałam cesarkę.... teraz mogę rodzic naturalnie :baffled: choc mój lekarz powiedział ze na 80% cesarka kolejna.... watpie w to bo nie ma zadnych przeciwskazan do porodu chyba chciał mnie na duchu podniesc ! hehe pozdrawiam i chętnie będę zamieniac się doswiadczeniami z wszystkimi !!

reklama
Do góry