reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

madzik1980 nie wazne że popularne skoro wam się podoba i "czujecie " to imię dla swojej córci;-)

atabe oba imiona mi się podobają ale Lenka chyba z przewagą;-)

Czekam na Emi jak wróci ze szkoły i jadę na zakupy po pychoty i kosmetyki jakieś a jak cyckonosz będzie fajny to też kupie:tak:

reklama
madzik1980 nie wazne że popularne skoro wam się podoba i "czujecie " to imię dla swojej córci;-)

atabe oba imiona mi się podobają ale Lenka chyba z przewagą;-)

Czekam na Emi jak wróci ze szkoły i jadę na zakupy po pychoty i kosmetyki jakieś a jak cyckonosz będzie fajny to też kupie:tak:

a ty już masz imie?? przepraszam jesli pisałaś już o tym- dopiero nadrabiam zaległości na forum;-)

Nie wiem jak wytrzymałabym 9 miesięcy bez-jak to określiła emih "orgazmowania się";-)Podziwiam zakonnice za celibat.Ja raczej nie dałabym rady:no:;-)
mammi ja tez je podziwiam :-D:-D
pamietam jak starszlismy sie terazo o dzidziusia to masakre z sexem mialam ...ciagle mi sie chcialo :-p

a teraz.... :baffled:wrecz odwrotnie wiec atabe ,tiffi ,kasik nie jestescie same:happy2:

atabe no ja nadal Dominika chce ale m sam nie wiem czego chce ...wymysla ciagle !!

Anais doczytałam właśnie ze też masz wyznaczone tak póżno połówkowe <ja też> i moje pytanie idziesz tak późno? czy przesuwasz wizyte?

mammi - to czekamy na dobre wiadomosci:-).
Ja umówiłam sie na usg 4d na ujastku na 25 lutego, ale wczesniej mam u mojego gina 17. 02. 2d, to pewnie poznam płeć;-).

Ja nie wiem, ale chyba jakaś nienormalna jestem, bo mi się sexu wcale nie chce, a podobno w ciąży wzrasta libido:-(.

Kaiek to jesteśmy dwie bo dla mnie moze teraz nie istnieć!! Tylko mój M już zaczyna świrować!!
ale mimo to podpisuję się pod Twoim postem - dla mnie też może nie istnieć!! Tylko nie wiem dlaczego tak jest!!:-)

No wróciłąm z przeglądu ciuchlandów :-)
Ale wy dziewczyny macie tempo pisania :szok:
Piszecie że nie macie ochoty na sex a ja wręcz przeciwnie tylko że my nadrabiamy tylko w weekendy bo mój cały tydzień pracuje poza domem. Ale od początku ciąży nie miałam zakazu od lekarza wręcz przeciwnie mówił ze do opowru bo później nie będzie tak różowo ;-)
Mnie narazie nic nie boli ufff czasami głowa ale lekko, a w brzuchu czasami mi się jakoś tak dziwacznie przelewa ale tak czuje się dobrze tyko dużo śpię :-D

Mammi trzymam kciuki za wizytę no i za wieści o płci dzidziusia!!

Lenka - mi też się podoba, a Dominika także~!
U mnie M upiera się przy Anicie,a ja przy Martynce, chociaz Anita nie jest wcale takie złe według mnie!:-)

kochana przeciez masz jeszcze mnóstwo pozycji,mnieteraz bardzo sprawia przyjemnosc wymyslanie nowych. Mój M to chyba sie modli w duchu co by ta ciaza jak najdłuzej trwała

Hehehe... mój to samo:-D nie tylko, że mi libido w ciąży wzrosło, to jeszcze się zrobiłam straaasznie wrażliwa na dotyk:tak: Wszystko przeżywam dużo intensywniej niż zwykle odkąd jestem w ciąży:-D

Anais doczytałam właśnie ze też masz wyznaczone tak póżno połówkowe <ja też> i moje pytanie idziesz tak późno? czy przesuwasz wizyte?
Atabe, zdecydowałam jednak, że zadzwonię i zapytam moją ginkę, czy to na pewno ma być tak późno. Bo badania przezierności w końcu nie miałam... się ginka zakręciła z terminami i się w końcu okazało, że już za późno:wściekła/y: Strasznie wkurzona byłam !

Patipaula wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i idealnego, zdrowego maleństwa życzę:-D

Dzięki dziewczyny-chodzi mi o USG;-)Mam nadzieję,że uda się już poznać płeć maluszka,zwłaszcza,że to 3D i już 18 tydzień:happy2:

kasik znalazłam reklamę Ujastka na youtube.Nie wiem,czy oglądałaś,zamieszczam link;-)Jest tam jeszcze kilka innych filmików o szpitalu-wystarczy wpisać Ujastek.Dla mnie w tym szpitalu najważniejsza jest bardzo dobra opieka nad noworodkiem.Gdyby odpukać coś poszło nie tak,to nie muszą maluszka nigdzie przewozić,tylko dzidzia zostaje na miejscu bo mają OION.Mi to daje duże poczucie bezpieczeństwa:tak:Link;-)
[video=youtube;6hQM_7IDKDY]http://www.youtube.com/watch?v=6hQM_7IDKDY&NR=1[/video]

reklama
Anais a na kidy ci przesuneła wizyte?? ja też się próbuje dodzwonić do mojego gina w tej sprawie...niestety bezskutecznie póki co:baffled:

Do góry