Dzięki dziewczyny-chodzi mi o USG;-)Mam nadzieję,że uda się już poznać płeć maluszka,zwłaszcza,że to 3D i już 18 tydzień
Mammi a nagrasz sobie na płytke skor to jest USG 3D??
Jaką płeć obstwaiasz, domyślam sie że dziewczynkę??:-)
reklama
kasik1106
Fanka BB :)
atabe, tiffi, vanilka, aisim - to mi trochę ulżyło, bo juz myślałam, że ze mna cos nie tak, widocznie każda ciąża jest inna i jest wiele wyjątków od reguły;-)
aszka - co fajnego wytrzasnęłaś z ciuchlandów?:-)
mammi - obejrzę na pewno, ale w domu, bo w pracy mam youtuba , jak i większość fajnych stron poblokowanych. Na szczę ście babybooma mam otwartego. Nie widziałam żadnych filmików z ujastej, jak na razie... Dzięki za link.
aszka - co fajnego wytrzasnęłaś z ciuchlandów?:-)
mammi - obejrzę na pewno, ale w domu, bo w pracy mam youtuba , jak i większość fajnych stron poblokowanych. Na szczę ście babybooma mam otwartego. Nie widziałam żadnych filmików z ujastej, jak na razie... Dzięki za link.
M
mammi
Gość
aisim nagram płytkęJak sie zapisywałam upewniłam się,czy dostanę płytę,żeby sytuacja z poprzedniego USG się nie powtórzyła.Już sama nie wiem co obstawiam;-)
Przeczucia miałam,że będzie chłopczyk,dziś śniła mi się dziewczynka-może dlatego,że na początku ciąży bardzo chciałam właśnie małą kobietkę.
Teraz stawiam 70% na chłopca, 30% na dziewczynkę;-)
Przeczucia miałam,że będzie chłopczyk,dziś śniła mi się dziewczynka-może dlatego,że na początku ciąży bardzo chciałam właśnie małą kobietkę.
tiffi1
To mnie się bardziej Twoje podoba :-) a jakie miałaś wcześniej?u mnie pomimo pozwolenia już na delikatny sex nie ma go wogóle bo mam 2 rany w po tych pieprzykach w dolnych okolicach brzucha i boli ja chol*** i nie dam się dotknąć oj ale ja już się odzwyczaiłam od sexu chyba
u mnie od kilku dni trwa debata z M na temat imienia, bo chciałabym już tak bardziej osobowo mówić do brzuszka;-) ale brak jednego zgodnego- ciekawe kto ustąpi
Vanilka a u ciebie będzie ten Dominik?? czy M obstaje przy Aleksandrze?...
mammi powodzenia!!!:-)
dzamena no to nic dziwnego,że Twój M powtarza pewnie w myślach "trwaj chwili trwaj jesteś taka piękna"
kasik co do seksu to zależy, moja przyjaciółka w pierwszej ciąży była demonem seksu a w drugiej, brrr nie chce nawet myśleć. Ja tak jak pisałam również zaliczam się do tego "kółka gospodyń niepreferujących figli"
A dziewczyny ja dziś miałam niezły sen, śniło mi się, że maturę mi anulowali i poszłam jeszcze raz i nie zrozumiałam nawet tematu (j. polski) wypracowania i wyszłam
Poza tym oglądam jakieś gazety o mieszkaniach itp. chyba wam pisałam, że kupiliśmy domek i nagle gość ma termin by tam zacząć wykańczać, a ja nie mam pomysłu i koncepcji na nic, a teraz w głowie mi siedzi myśl kuchenka gazowa czy elektryczna?
jedyneczka
Fan(ka)
atabe u nas było głosowanie (ja z M i dziewczyny) i wygrała NadiaA na drugim mieliśmy Nine
dzamena ja też nakręcona teraz jak bąk a Mka za to coś "boli głowa"ale wiem od czego, ostatnio to on chodząca ambicja i tylko zarobkowanie mu w głowie.Trudno, najwyżej użyję gwałtu, siądę na nim wagą ciężką i nie uciecze he he:-)
dzamena ja też nakręcona teraz jak bąk a Mka za to coś "boli głowa"ale wiem od czego, ostatnio to on chodząca ambicja i tylko zarobkowanie mu w głowie.Trudno, najwyżej użyję gwałtu, siądę na nim wagą ciężką i nie uciecze he he:-)
hej babki
ja tylko na moment sie przywitac i zaraz znowu do wykra wracam ,a na 16 do pracy.
jakis ogarnal mnie mega okropny nastroj, jest mi niedobrze boli mnie glowa mam okropny kaszel taki mokry ktory dusi mnie co jakis czas i wypluwam sobie pluca i brzuch przez to
biedny dzidziuch tam ,... ;-(
brzuch dalej nie rosnie co rownie zle mnie nastraja
Sie odezwe jak mi minie ta chandra :-(
ja tylko na moment sie przywitac i zaraz znowu do wykra wracam ,a na 16 do pracy.
jakis ogarnal mnie mega okropny nastroj, jest mi niedobrze boli mnie glowa mam okropny kaszel taki mokry ktory dusi mnie co jakis czas i wypluwam sobie pluca i brzuch przez to
:-)
Z przeczuciami róznie bywa ja miałąm przeczucia na chłopca, atu niespodzianka i będzie dziewczynka, a niby kobieca intuicja jest niezawodna!!:-) ale najważniejsze żeby było zdrowe!! Recszta nie jest istotna)
aisim nagram płytkęJak sie zapisywałam upewniłam się,czy dostanę płytę,żeby sytuacja z poprzedniego USG się nie powtórzyła.Już sama nie wiem co obstawiam;-)
Z przeczuciami róznie bywa ja miałąm przeczucia na chłopca, atu niespodzianka i będzie dziewczynka, a niby kobieca intuicja jest niezawodna!!:-) ale najważniejsze żeby było zdrowe!! Recszta nie jest istotna)
dzamena
jak na nim tak siadziesz ,to nagle ozdrowieje,głowa przestanie bolec .gwarantuje ze gdybym zadzwoniła teraz do M i powiedziała ze go zmusze do seksu to pewnie by tu był w ciagu 20 min i nawet by go ambicje odnosnie pracy i zarabiania nie zatrzymały.ale ja to mam wariata na tym punkcie w domu,ciekawe kiedy mu sie to znudziatabe u nas było głosowanie (ja z M i dziewczyny) i wygrała NadiaA na drugim mieliśmy Nine
Witam z rana:-)
Dziewczyny dziś mi 30 stuknęłajuz 2 nie ma z przodu
Patipaula, gratulacje! własnie rozpoczął się najlepszy okres w Twoim życiu!! ;-) wiem, co mówię, u mnie trwa już 2 lata! Sto lat zatem, spełnienia marzeń i zdrowego kochanego dzieciaczka!!!
A poza tym, dzień dobry wszystkim :-)
reklama
dzamena
supcio zycze szybkiego powrotu do zdrowiahej babki