reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

No ja się też powoli żegnam, jeszcze tylko muszę coś zjeść, bo mnie normalnie z głodu wykręca. Nie wiem czy też tak macie, ale jak robię się głodna to dosłownie za 5 minut jest mi niedobrze i wymiotuje... tragedia.

Ja bym nie chciała za dużo przytyć w ciąży, bo moja wyjściowa to 69, ale na razie tylko 0,5 kilo przytyłam (na początku schudłam przez wymioty).

Dobranoc dziewczynki:)

reklama
Geperty, dziękuję :tak: Troszeczkę się nacieszyłam- dotarł o 2- oczywiście czekałam. Wstałam o 7 nieprzytomna, a on o 9. zjedliśmy śniadanie i o 11 ja usnęłam ze zmęczenia na fotelu, a jak wstałam, on odpadł na godzinę. Zjedliśmy obiad i...musiał jechać... Ale zawsze troszkę to więcej niż NIC :tak:
A ja życzę Ci udanego dnia, bo o ważny dzień i buziaczki dla jubilata:tak:

Oczekiwanie, ale kusisz jedzonkiem... aż mi maleństwo zaczęło pukać w rytm aprobaty :-D

Mysza dojrzewasz:-D:-D:-D:-D
emih a to zapraszam jutro na jedzonko bo pewnie leniwca bedziesz miala na gotowanie;-) O kurde to ladnie ten twoj maz wymeczony dojechal:-( A ile godzin dzisiaj jedzie??

No to msze ci powiedzieć Mysza, że ja mam trzy we włosach, tzn jak się zaczynają przy twarzy :baffled: Masakra co się z tymi naszymi ciałkami- fabrykami teraz dzieje...

To żegnam drogie Panie...
OczekiwanieL nasze dzieciaczki kopały w tym samym czasie- może juz kontakt nawiązują podobnie jak mamuski ;-) Ps. wczoraj jechał przeszło 11!

Ostatnia edycja:
A ja nie wiem czy sie chwalilam ze chatke baby jagi zrobilam dzisiaj, wlasnie sie chlodzi w lodowce:tak: Jutro zrobie polewe i bedzie pyszne jedzonko, mniam mniam.

O ja uwielbiam te ciasto, u mnie to się nazywa "domek", niedługo też zrobię, na pewno w lutym :-D.

A ja życzę Ci udanego dnia, bo o ważny dzień i buziaczki dla jubilata:tak:

Bardzo dziękuję :tak:, od razu uprzedzam, że jutro pewnie kiepsko będzie u mnie z czasem, więc nie wiem, czy zajrzę.
Szkoda, że ta droga jednak tak długo mu zeszła, gdyby wrócił o "normalnej" porze, mielibyście cały dzień dla siebie, no ale wiadomo, lepiej powoli, a do celu :tak:.

Zmykam lulki, dobranoc :tak:.

Ja tez juz zmykam, jeszcze z M przez tel pogawedze;-) W koncu to jego urodzinki a my oddzielnie, pewno mu smutno ale duzy jest wiec da rade;-) Za tydzien przyjedzie to go zabiore na lody:-D:-D:-D:-D:-D
Kolorowych snow.
geperty oby ci sil jutro wystarczylo. No i milej zabawy;-)

emih moze i sie kontaktuja, krzycza tez chce postukac w klawisze:-D:-D:-D:-D

reklama
Wasi mężowie potrafią sami o siebie zadbać, proszę wrócić na forum:-D:-D:-D

He he pewnie jak muszą to sobie jakoś radzą:-);-)

No wreszcie komputer wolny, laski się dorwały i cześć pieśni aż do teraz:tak:

louise mnie gin powiedział w 14tyg2dni ale jak wiesz na 90%tylko:happy2:

kama witaj i raduj się pobytem:tak:

emih niewyspani umęczeni ale choć troszku razem;-)

oczekiwanie Mikołaj - fajowo:happy2:

Zmykam bo Emi mnie do snu pogania, dzisiaj śpię z nią ponieważ jest córcia M i z nim śpi, ma swoje wyrko ale u nas b. ciągnie od podłogi zimą a to taki fotel rozkładany i stąd te roszady do spania. Ale dziś M jadł czosnek na choróbsko to może to i lepiej:-)

Aha i witam nowe lipcóweczki madzie88 i anais:happy2:

Papatki więc i słodkich snów:tak:

Do góry