reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

witam nowe lipcóweczki :happy2:

oczywiście, że ja jeszcze nie śpię :-D:-D
a chciałam dodać więcej nawet się wykąpałam i ogarnęłam :-)
depilacja pach wykonana - niestety już nie mogę straszyć M, że jak mnie wkurzy to go pod pachę wsadzę :-D
pościeliłam nawet łóżko w sypialni, żeby nie krzyczał, że się leniłam. To nic, że ścieliłam o 22 a o 24 już tam będę leżeć - liczy się fakt :-D
Boszzzz ale jestem poryta... te kukułki mi szkodzą :cool2:

reklama
hej dziewczynki!

ja tak późno dziś bo jak wróciłam z pracy,to zabrałam się za małe porządki, potem przyszła w odwiedzinki przyjaciółka,jak się zagadałysmy to teraz co dopiero wyszła :-)
oczekiwanie, dzamena, jedyneczka- nie krzyczcie juz na mnie :zawstydzona/y: fakt ze wczoraj trochę przesadziłam,bo praca,potem dwóch pacjentow, jeszcze jeżdżenie po sklepach, no ale już dobrze,jutro tylko na 3 godzinki na praktyki a potem odpoczywam:tak:

ten luty jeszcze jakoś wytrzymie w pracy,potem sobie wezme urlop i juz potem na L4:-)

uciekam się kąpac i do wyrka, dobranoc,papa:-)

ja jakos zawsze wpadam jak inni idą spać... :-D
cześć dziewczyny....
Melduję się tylko i teżidę spać, bo ból głowy mnie zabija, a oaracetamol nie daje sobie rasy, ale... przez wasze dzisiejsze posty przebrnęłam :tak:
Jutro poświęce wam więcej czasu bo znów bez M....

madzia88gt, anais witamy :tak:

Atabe- bidulko Ty nasza, takiego obrotu sprawy się nie spodziewałam. Myslałam że wpadniesz uśmiechnięta, w końcu bez obaw, a oni Cię jeszcze pocięli :baffled: Wracaj do sił i do nas :tak:

Kasik- piękny avatarek! Kuruj się dziewczyno, kuruj! :tak:

Aisim, u mnie 56 rozmiar wystarczył na jkieś 3 góra 4 tygodnie! Miałam dosłownie kilka sztuk! Ale córa się urodziła 3750 i w terminie :cool2:

Mammi- tą teorią, że drugie dziecko waży podobnie- wystraszyłaś mnie ;-) chyba pod tym kątem witaminki odstawię (Mysza :szok:)... Ja jak się rodziłam miałam 4600!

Oczekiwanie, mi lekarz na ten nasz brzuszek zalecił 3x1 zwykła nospę i niezależnie od bóli. dzień- w dzień :baffled: Ale biorę tylko jak bardzo boli...

Kama- miłego pobytu w POLSCE! :tak::-D

Padam na pyszczek, jutro moje dziecię ma urodziny więc pół dnia na sprzątaniu zeszło, potem obiad, a wieczorem pojechałam na zakupy do Tesco. Myślałam, że nie wyrobię jak odeszłam od kasy to usiadłam na ławeczki i delektowałam się wodą, musiałam podładować baterie :-(, echhh... cóż za spadek formy :baffled:.

Na dziś skończyłam. Całe mieszkanko wysprzatane (dobrze ze z mężem wspólnie sprzatalismy), zakupy zrobione, bigos ugotowany, ryba po grecku zrobiona , sałatka warzywna i karpatka. Reszta jutro. Wysiadam.

To miałyśmy dziś bardzo podobny dzień :-D, a menu prawie identyczne mam na jutro, na ciepło leczo, choć bigos też mam, więc jak ktoś z gości będzie miał ochotę to zaserwuję, wczoraj zrobiłam rybę po grecku, a karpatkę jutro rano upiekę, sałatka oczywiście też będzie ale nie jarzynowa,normalnie się uśmiałam :-D.

Atabe ale ci niespodziankę zrobił ten lekarz :baffled:, możesz się pocieszać, że oszczędził ci nerwów z czekaniem na kolejny zabieg ;-), najważniejsze, że to nic złośliwego :tak:.

Witam nowe lipcóweczki :-).

A co do wagi to jak czytam te Wasze 50kg to się zastanawiam co ja tu robię :confused:, moja wyjściowa to 69kg, a teraz 70,3kg, ale od miesiąca trzymam linię i nic nie przytyłam :-).

Emih minęłyśmy się postami, właśnie się zastanawiałam, czy nacieszyłaś się choć trochę M.? O której przyjechał?

Kama miłego pobytu w Naszym pięknym kraju :-).

to się dziewczyny napracowałyście. Na samą myśl o jedzeniu ślinka cieknie. Ale o tej godzinie jestem już tylko na wodzie :-D Za chwilę zjawi się M więc przestanę się nudzić :-)

O i jak ja poszlam sie kapac to wzystkie posnely:-D:-D:-D:-D
A ja nie wiem czy sie chwalilam ze chatke baby jagi zrobilam dzisiaj, wlasnie sie chlodzi w lodowce:tak: Jutro zrobie polewe i bedzie pyszne jedzonko, mniam mniam. A na obiad krokieciki beda bo nalesniki zostaly z dzisiaj wiec nie moga sie zmarnowac:-) Oby tylko samopoczucie dobre bylo to zoladek i dzidzia oczywiscie beda zadowoleni.
Aneta ale przesadzasz naprawde z ta praca!!!!!!!

S
pijcie dobrze lipcoweczki, i niech sie wam dzidzie przysnia, ale tym razem nei w kapuscie:-D:-D:-D I nie snijcie o vanilce niech sie dziewczyna tez wkoncu wyspi w swoim lozku a nie lata od domu do domu bo ktos ciagle o niej sni:-D:-D

reklama
A ile wazysz i ile masz wzrostu???

O moje dziecie sobie przypomnialo o mamusi i kopniaki mi cisnie:-):-) A juz sie martwilam ze przez spinanie brzuszka sie obrazil na mnie moj mikołaj albo Aleksander albo Oliwier:-p:-p Juz malo do glowkowania mamy:-) Z tych trzech imion wybierzemy, ale tak mysle ze chyba dopiero jak go zobacze na porodowce:tak::tak:

Do góry