reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

kurcze no nie mial i nie ma ani goraczki, ani biegunki juz, tylko te gazy go mecza...
chyba dam mu jakas herbatke z rumianku czy kopru wloskiego, albo moze Espumisan dla dzieci...
Aisim ja tez nie dostalam maila... :-(

reklama
to sprobuj koper wloski albo espumisan moze ulzy i mam nadzieje ze juz niedlugo bedzie wszystko ok mojemu synkowi babcia kladla ciepla pieluche na brzuszek i czasami mu pomagalo albo byl tak zaskoczony dziwacznoscia pomyslu ze zapominal o wzdeciach ;-)

jesli tylko maja moc sprawdzania zaplace nawet 10 razy tyle a podejrzewaz ze moj M tez by sie dorzucil ze nie musi juz sprawdzac co po nocach wyczyniam :-):-):-)

mammi bardzo chetnie sie pozamieniam tym bardziej ze sesja sie zbliza wielkimi krokami a ja jakos przez to chyba skupic sie nie moge
Pwodzenia z mezem moze to tylko ciazowe spory
Jak bedzie trzeba podam nr.konta;-);-);-)
A moze rogal by CI pomogl ??bys sie wtulila w niego ,ponoc bardzo wygodny :happy2:

aisim Dzisiaj nie mam bladego pojecia bo na nic nie mam ochoty :baffled:
mysle ,ze potem ten kisiel zalicze bo smaka mam ,a co do obiadu to chyba dzisiaj skusze sie na jakas zachcianke Wasza :-p:happy2::happy2:
dzieki za meila:)

Kurde wkurw .....mnie moj suwaczek :wściekła/y:jakos dziwnie odlicza mi tygodnie :baffled:
od tygodnia go obserwuje i mi do wczoraj pokazywal ...15 tyg i ktorys dzien ciazy ...a dzisiaj 15 tydzien ...jak on dziwnie liczy :baffled:jak mozna pokazywac najpierw 15 tydzien i ktorys tam dzien i potem powrocic do 15 tygodnia :confused::confused:czy to ja niekumata?

Ostatnia edycja:
dziewczyny wysłałam po raz kolejny moze teraz dostaniecie tego maila!! Prosze sprawdzcie!!

Vanilka kuchnia aisim dziś proponuje i poleca plaski ziemniaczane albo pyzy z mięsem z podsmażoną cebulka i skwarkami)) pycha
a po obiadku koktajl z banana + mleko + odrobina cynamonu + syrop waniliowy - wszystko zmiksować!! :-)

Podaj mu cos zeby ulzyc, i jedzonko jakies lekkie nie wzdymajace, tylko woda do picia i zero slodkiego, chociaz on chyba jeszcze nie wcina slodyczy nie?? i pewnie do wieczora bedzie dobrze:-)

ja bym zjadla watrobke z cebulka!!! ale nie mozna... :-(
ale pyzy z miesem i cebulka tez brzmia niezle! chyba przejde sie do polskiego sklepu...

dziewczyny wysłałam po raz kolejny moze teraz dostaniecie tego maila!! Prosze sprawdzcie!!

Vanilka kuchnia aisim dziś proponuje i poleca plaski ziemniaczane albo pyzy z mięsem z podsmażoną cebulka i skwarkami)) pycha
a po obiadku koktajl z banana + mleko + odrobina cynamonu + syrop waniliowy - wszystko zmiksować!! :-)

ja tez myslalam o plackach z cebulka :tak::tak::tak:
tylko ,ze mam takie male ziemniaczki :baffled:nieporeczne do tarkowania ,a elektrycznej nie posiadam:baffled:

Oj z tym spaniem, ja już od miesiąca nie przespałam normalnie nocy.... mam dość... zasypiam szybko ale ok 1-2 budzę się i tłukę do rana. A rano nieprzytomna jestem KOSZMAR
mam dość, dość ,dość.!!!
rano musiałam jechać na badania krwi i myślałam, że się popłaczę ze zmęczenia i złości...co za ustrojstwo jakieś!!! a do pracy na 2 zmianę idę i wrócę ok 23:00. Jak ja to przetrwam echhh.....

sorki za ten jad ale musiałam wyrzucić to z siebie

reklama
Podaj mu cos zeby ulzyc, i jedzonko jakies lekkie nie wzdymajace, tylko woda do picia i zero slodkiego, chociaz on chyba jeszcze nie wcina slodyczy nie?? i pewnie do wieczora bedzie dobrze:-)
dzieki! narazie dalam herbatke z kopru wloskiego, a on i tak zawsze w ciagu dnia pije oprocz cyca tylko przegotowana wode mineralna, jakies soczki bardzo rzadko, a slodyczy zadnych jeszcze mu nie dawaalam (jeszcze sie w zyciu naje) wogole raczej nic mu nie dosladzam ani nie dosalam...

Do góry