reklama
to sprobuj koper wloski albo espumisan moze ulzy i mam nadzieje ze juz niedlugo bedzie wszystko ok mojemu synkowi babcia kladla ciepla pieluche na brzuszek i czasami mu pomagalo albo byl tak zaskoczony dziwacznoscia pomyslu ze zapominal o wzdeciach ;-)
Jak bedzie trzeba podam nr.konta;-);-);-)jesli tylko maja moc sprawdzania zaplace nawet 10 razy tyle a podejrzewaz ze moj M tez by sie dorzucil ze nie musi juz sprawdzac co po nocach wyczyniam :-):-):-)
mammi bardzo chetnie sie pozamieniam tym bardziej ze sesja sie zbliza wielkimi krokami a ja jakos przez to chyba skupic sie nie moge
Pwodzenia z mezem moze to tylko ciazowe spory
A moze rogal by CI pomogl ??bys sie wtulila w niego ,ponoc bardzo wygodny
aisim Dzisiaj nie mam bladego pojecia bo na nic nie mam ochoty
mysle ,ze potem ten kisiel zalicze bo smaka mam ,a co do obiadu to chyba dzisiaj skusze sie na jakas zachcianke Wasza
dzieki za meila
Kurde wkurw .....mnie moj suwaczek jakos dziwnie odlicza mi tygodnie
od tygodnia go obserwuje i mi do wczoraj pokazywal ...15 tyg i ktorys dzien ciazy ...a dzisiaj 15 tydzien ...jak on dziwnie liczy jak mozna pokazywac najpierw 15 tydzien i ktorys tam dzien i potem powrocic do 15 tygodnia czy to ja niekumata?
Ostatnia edycja:
dziewczyny wysłałam po raz kolejny moze teraz dostaniecie tego maila!! Prosze sprawdzcie!!
Vanilka kuchnia aisim dziś proponuje i poleca plaski ziemniaczane albo pyzy z mięsem z podsmażoną cebulka i skwarkami)) pycha
a po obiadku koktajl z banana + mleko + odrobina cynamonu + syrop waniliowy - wszystko zmiksować!! :-)
Vanilka kuchnia aisim dziś proponuje i poleca plaski ziemniaczane albo pyzy z mięsem z podsmażoną cebulka i skwarkami)) pycha
a po obiadku koktajl z banana + mleko + odrobina cynamonu + syrop waniliowy - wszystko zmiksować!! :-)
oczekiwanie
Fanka BB :)
Podaj mu cos zeby ulzyc, i jedzonko jakies lekkie nie wzdymajace, tylko woda do picia i zero slodkiego, chociaz on chyba jeszcze nie wcina slodyczy nie?? i pewnie do wieczora bedzie dobrze:-)
dziewczyny wysłałam po raz kolejny moze teraz dostaniecie tego maila!! Prosze sprawdzcie!!
ja tez myslalam o plackach z cebulka
tylko ,ze mam takie male ziemniaczki nieporeczne do tarkowania ,a elektrycznej nie posiadam
olyv
Oj z tym spaniem, ja już od miesiąca nie przespałam normalnie nocy.... mam dość... zasypiam szybko ale ok 1-2 budzę się i tłukę do rana. A rano nieprzytomna jestem KOSZMAR
mam dość, dość ,dość.!!!
rano musiałam jechać na badania krwi i myślałam, że się popłaczę ze zmęczenia i złości...co za ustrojstwo jakieś!!! a do pracy na 2 zmianę idę i wrócę ok 23:00. Jak ja to przetrwam echhh.....
sorki za ten jad ale musiałam wyrzucić to z siebie
mam dość, dość ,dość.!!!
rano musiałam jechać na badania krwi i myślałam, że się popłaczę ze zmęczenia i złości...co za ustrojstwo jakieś!!! a do pracy na 2 zmianę idę i wrócę ok 23:00. Jak ja to przetrwam echhh.....
sorki za ten jad ale musiałam wyrzucić to z siebie
reklama
perla2212
dzieki! narazie dalam herbatke z kopru wloskiego, a on i tak zawsze w ciagu dnia pije oprocz cyca tylko przegotowana wode mineralna, jakies soczki bardzo rzadko, a slodyczy zadnych jeszcze mu nie dawaalam (jeszcze sie w zyciu naje) wogole raczej nic mu nie dosladzam ani nie dosalam...Podaj mu cos zeby ulzyc, i jedzonko jakies lekkie nie wzdymajace, tylko woda do picia i zero slodkiego, chociaz on chyba jeszcze nie wcina slodyczy nie?? i pewnie do wieczora bedzie dobrze:-)