reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
a placki ziemniaczane to uwielbiam ze smietana i cukrem.... mniam!
chyba trzeba by zmienic nazwe watku na "wielkie zarcie lipcowek" :-D

Witam dziewczynki:-)
aisim dziękuje za maila, a na placki ziemniaczane to się wpraszam:tak:
perla2212 biedny ten Twój syneczek, mojemu herbatka z kopru pomagała, pozycja na brzuchu i masowanie brzuszka...ale to jak miał gdzieś 8 miesięcy, od tamtej pory nie miał już takich kłopocików...
mammi ja też nie cierpię takich cichych dni...będzie dobrze...może w drodze jednak porozmawiacie:tak:
U nas dzisiaj pięknie, biało,słonko świeci więc szykuje się z synkiem na spacerek, odezwę się jak wrócę.
Miłego dnia:-)

Mammi, przykro mi. Ja tez nie znosze "cichych dni" a u nas tak własnie (niestety wyglądają kłótnie a rczej wymiana zdan i ciąg dalszy) Zero krzyków, tylko potem taki chłód przez godziny, dzień a nawet kilka jak o cos bardziej się sprzeczamy :baffled:

Perla, mam nadzieję że koper pomoże... Biedne te nasze dzieciaczki czasem. Moja córa jak dostała ratawirusa 2 lata temu to żygała na pół metra, nie wiedząc co się dzieje, potem płakała, a potem po 3-4 dniach tylko leżała jak worek przed tv, nawet oczami za nami nie powłuczyła taka słaba była...
A na bączki koper jej nie pomagał jak byla mniejsza, ale espumisan- owszem :tak:

Ja dziś na śniadanko jogurcik z płatkami kukurydzianymi i owocami sobie wciągnęłam :-D Nic się nie najadlam ha ha :cool2:
A na obiad mam ochote na kopytka z sosem np grzybowym :tak: Dziś jakoś mączno- ziemniaczane smaki tu mamy :confused:

reklama
vanilka foto fajne ty mi moja droga lepiej pozycz zeby mdlosci ustapily :zawstydzona/y: tak sie cieszylam ze normalnie zjadlam sniadanie :-(

perla placki ziemniaczane z cukrem:confused:? niewiele osob tak jada ale ja tak :-) babcia mnei tak nauczyla i nijak inaczej mi nie smakuja zadne sosy itp tylko cukier i smietanka :tak::-)

Do góry