emih
Fanka BB :)
Dziewczyny,
Czy zastanawiacie sie juz czy bedzie chlopiec czy dziewczynka? Bardzo bym chciala dziewczynke i z tego co wyczytalam to do zaplodnienia musialoby dojsc na 2-3 dni przed owulacja. ...
Kochana, muszę cię zmartwić, ae te przesądy (tak, nazwe to przesądami) to zawsze 50 na 50 procent. Ja z nich powinnam mieć wypisz wymaluj syna, a moja siostra dwie dziewczyny a... ma dwóch chłopaków... Tak więc raczej na intuicję stawiam niż na cokolwiek innego
Wątróbka również była w moim menu we wtorek- to chyba jakieś zaraźliwe, ale faktycznie jadłam ją na anemię w poprzedniej ciąży i gdy tylko zaczyna mi się kręcić w głowie... robię ja na obiad... I JEST LEPIEJ :-)
Kama- co do włosów, to na pewno w ciąży robią siębardziej gęste bo tak nie wypadaja jak na codzień, ale ok 3 miesięcy po porodzie jak zaczną wypadać, to się ma wrażenie że się ołysieje ;-)
Mówicie że zrzędzicie... Jaką ja dziś zrobiłam awanturę M w sklepie.. Może dlatego to nim wstrząsnęło bo z natury spokojna jestem... No bo same powiedźcie... nie dość że nie lubię jeździć na zakupy to jak już jadę to chę powoli sobie wózkiem między regałami pojeździć a nie czuć bata na skórze "jak długo można wybierać szampon do włosów, co za różnica jaka mąka, w takim tempie to do wieczora ze sklepu nie wyjdziemy.... bla bla bla"
Ostatnia edycja: