reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Karolcia ja też jestem jeszcze w szoku, tak bym chciała żeby tym razem było dobrze... Jeśli tym razem się nie uda, już nie będę próbować...

Kochana...musi się udać! Ja nawet nie chcę mysleć, ze mogłoby sie cos stać.....
Ja sobie wytłumaczyłam, ze wtedy to był przypadek...a teraz będzie ok
zapraszam Cie na wątek ciąża po poronieniu...tam sie wspieramy, dajemy sobie nadzieje...i mówimy o tym, że się boimy.

reklama
Dzięki za dobre słowo, będę zaglądać :-) Póki co nie będę się nikomu chwalić przed 12 tygodniem...​

witam nowe mamuśki newife i gaja - fajnie że do nas dołączyłyście!!
dziewczyny musimy wierzyć że wszystko jest ok i będzie tak do końca!!
Nie możemy się negatywnie nakręcać bo szkoda naszych nerwów!!!
A jak dzisiaj wasze samopoczucie!!

Ja tak jak pisałam jestem chora i siedzę w domu!! Mdłości na razie odpuściły czasami tylko mnie podnosi ale bez szaleństw))) za to z apetytem gorzej nie mam na nic ochoty!!

Wyczytałam w mądrej książce że od 42 dnia zaczyna bić serduszko fasolki!! więc niedługo na Usg każda z nas je usłyszy)):-)

JA również nie zauważyłam, że lipcóweczki maja już swoje główne forum :szok:
WItam was wszystkie serdecznie dziewczynki :-)
Dołączam się do grona, mają nadzieję, podobnie jak Newfie, tym razem wszystko będzie ok (miałam być majówką 2010, jednak aniołek w 7tc poleciał do nieba...)
Mój termin z OM przypada na 13-tego. Do lekarza idę w 7tc bo wcześniej nie ma sensu (jak pamiętam opinie gin-ów z poprzedniej ciąży).
Objawy?- narazie tylko senność i drażliwość, oby tak zostało bo w poprzedniej wymiotowałam i mdlałam :eek:
POZDRAWAIM JESZCZE RAZ SERDECZNIE :-)

witam :-)

ja tez z objawow- sennosc, zmeczenie i rozdraznienie..ale w poprzedniej bylo poczatkowo gorzej- wymioty..mdlosci...ale wszystko przed nami:szok::-D

reklama
Ja właśnie sobie zorganizowałam Duphaston, lekarka kazała mi go brać jak tylko @ się spóźni, z powodu poprzednich problemów, do tego dołączę profilaktycznie No-Spę. Co do objawów - nie pamiętam, żebym spała w dzień, a teraz oczy mi się same zamykają :-) Super, że jest takie miejsce jak to forum :tak:

Do góry