reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

ja w poprzedniej ciazy bylam 6/7 tydz i juz widzialam malutka kropeczke:tak:
Teraz sytuacja sie zmineia z racji tego, ze mieszkam w UK...um. sie do gp na przyszly tydz i ona mnie pokieruje...

reklama
ja w poprzedniej ciazy bylam 6/7 tydz i juz widzialam malutka kropeczke:tak:
Teraz sytuacja sie zmineia z racji tego, ze mieszkam w UK...um. sie do gp na przyszly tydz i ona mnie pokieruje...

no i własnie o to mi chodzi, że w 4-5 tc nie ma sensu iśc bo nic nie powie i nic nie zobaczy...a w 6-7tc to już serducho powinno byc....

Hej Hej

Witam nowe mamuśki
R.usałka mamy ten sam termin, Ciekawe jak to bedzie HII Tez mam starszą coreczkę, obecnie ma 4 latka.

Ja nie wytrzymałam i bylam wczoraj u ginka i mialam robione usg, Ciesze sie, ze poszlam bo mialam jakies schizy, ze moze byc ciąza pozamaciczna. WRR no ale dobrze, ze nie jest i jest wszystko ok, mam przyjsc za 3 tyg miedzy 7-8 tyg wtedy zobaczymy bijące serduszko, juz nie mogę sie doczekac, Ale strasznie sie cieszę, ze wczoraj bylam. Jestem spokojniejsza.

ale sie ciesze...przypominam sobei jak to bylo w pierwszej ciazy..
Super jest to forum- naprawde!razem razniej przejsc przez caly okres ciazy...pozniej wklejac zdjecia maluszkow...
My w czerwcowkach 2006 do teraz utrzymuejmy kontakty!:tak:
Mamy takze watek zamkniety- jak przyjaciolki piszemy co nas trapi, o naszych radosciach, smutkach...
Moze i nam uda sie stworzyc taka silna grupe wsparcia:-D

Cześć ja byłam we wtorek i widzialam tylko pęcherzyk. Lekarka wyliczyła że to miedzy 5 a 6 tygodniem a następna wizyta za cztery tygodnie i w końcu zobacze bijace serduszko.Mi z przeziebieniem już lepiej.

Ostatnia edycja:
reklama
To się doczekałaś! Wczoraj pokazały mi się dwie kreseczki :D razem z moim lubym jesteśmy super szczęśliwi. Z tego co liczyłam powinnam rodzić pod koniec lipca mam nadzieje że maluszek nie będzie chciał czekać do kolejnego miesiąca. :-):-D

Pozdrawiam :D

Do góry