reklama
karolcia81
czekam na szczęście.....
ja w poprzedniej ciazy bylam 6/7 tydz i juz widzialam malutka kropeczke
Teraz sytuacja sie zmineia z racji tego, ze mieszkam w UK...um. sie do gp na przyszly tydz i ona mnie pokieruje...
no i własnie o to mi chodzi, że w 4-5 tc nie ma sensu iśc bo nic nie powie i nic nie zobaczy...a w 6-7tc to już serducho powinno byc....
karolcia81
czekam na szczęście.....
ja bym z wizyta u gina poczekala do 6 tyg-oczywiscie jesli nic nikogo nie niepokoi
własnie jak byłam u gina po zielone swiatełko...to powiedzial, ze mam przyjść najwczesniej 2 tygodnie po zatrzymaniu @...czyli to będzie 6-7 tydzień....poczekam cierpliwie....
karolcia81
czekam na szczęście.....
na pewno bedzie wszystko dobrze! nie ma innej opcji!
Dzięki....
Arlecia
Fanka BB :)
Hej Hej
Witam nowe mamuśki
R.usałka mamy ten sam termin, Ciekawe jak to bedzie HII Tez mam starszą coreczkę, obecnie ma 4 latka.
Ja nie wytrzymałam i bylam wczoraj u ginka i mialam robione usg, Ciesze sie, ze poszlam bo mialam jakies schizy, ze moze byc ciąza pozamaciczna. WRR no ale dobrze, ze nie jest i jest wszystko ok, mam przyjsc za 3 tyg miedzy 7-8 tyg wtedy zobaczymy bijące serduszko, juz nie mogę sie doczekac, Ale strasznie sie cieszę, ze wczoraj bylam. Jestem spokojniejsza.
Witam nowe mamuśki
R.usałka mamy ten sam termin, Ciekawe jak to bedzie HII Tez mam starszą coreczkę, obecnie ma 4 latka.
Ja nie wytrzymałam i bylam wczoraj u ginka i mialam robione usg, Ciesze sie, ze poszlam bo mialam jakies schizy, ze moze byc ciąza pozamaciczna. WRR no ale dobrze, ze nie jest i jest wszystko ok, mam przyjsc za 3 tyg miedzy 7-8 tyg wtedy zobaczymy bijące serduszko, juz nie mogę sie doczekac, Ale strasznie sie cieszę, ze wczoraj bylam. Jestem spokojniejsza.
ale sie ciesze...przypominam sobei jak to bylo w pierwszej ciazy..
Super jest to forum- naprawde!razem razniej przejsc przez caly okres ciazy...pozniej wklejac zdjecia maluszkow...
My w czerwcowkach 2006 do teraz utrzymuejmy kontakty!
Mamy takze watek zamkniety- jak przyjaciolki piszemy co nas trapi, o naszych radosciach, smutkach...
Moze i nam uda sie stworzyc taka silna grupe wsparcia
Super jest to forum- naprawde!razem razniej przejsc przez caly okres ciazy...pozniej wklejac zdjecia maluszkow...
My w czerwcowkach 2006 do teraz utrzymuejmy kontakty!
Mamy takze watek zamkniety- jak przyjaciolki piszemy co nas trapi, o naszych radosciach, smutkach...
Moze i nam uda sie stworzyc taka silna grupe wsparcia
reklama
rybkabial
Dumna Mamusia
To się doczekałaś! Wczoraj pokazały mi się dwie kreseczki razem z moim lubym jesteśmy super szczęśliwi. Z tego co liczyłam powinnam rodzić pod koniec lipca mam nadzieje że maluszek nie będzie chciał czekać do kolejnego miesiąca. :-)
Pozdrawiam
Pozdrawiam