reklama
kama Hejka wypoczywaj bo nalezy Ci sie !
magdzia zawsze byly podzielone opinie na ten temat .
louise tak ,tak te w calosci ..w poprzedniej tez sobie je ssalam i chyba znowu musze sie w nie zaopatrzyc.
52 kg motylem dalej jestes
magdzia zawsze byly podzielone opinie na ten temat .
louise tak ,tak te w calosci ..w poprzedniej tez sobie je ssalam i chyba znowu musze sie w nie zaopatrzyc.
52 kg motylem dalej jestes
M
mammi
Gość
kama witaj:-)
malewa mój synek tez tak robi ze stanikiem. M mówi wtedy,że to jeden z czterech pancernych w hełmofonie;-)
louise no to faktycznie masakra-52 kg.No nie wiem co bym zrobiła jakbym tyle ważyła..... hmmm....Może w końcu wyszłabym na plażę w super sexi bikini....;-)
Masz rację musisz się po porodzie obowiązkowo odchudzać-z kości na ości;-)
malewa mój synek tez tak robi ze stanikiem. M mówi wtedy,że to jeden z czterech pancernych w hełmofonie;-)
louise no to faktycznie masakra-52 kg.No nie wiem co bym zrobiła jakbym tyle ważyła..... hmmm....Może w końcu wyszłabym na plażę w super sexi bikini....;-)
Masz rację musisz się po porodzie obowiązkowo odchudzać-z kości na ości;-)
_louise_
Fanka BB :)
no kochane trzeba sie przyzwyczaic do dorastajacych dzieci pomyslcie, ze kiedys my tacy bylismy :-) jak sobie przypomne czasem jak notorycznie rozczlapywalam i koslawilam szpilki mojej mamy to mi smiac chce. babcia to juz chowala podobno wszystkie jak mialam przyjsc
kama dobrze ze dojechalas spokojnie
kama dobrze ze dojechalas spokojnie
_louise_
Fanka BB :)
mammi, vanilka nie smiejcie sie to jest takie moje male halo z ta waga ;-) no ale tak jak mowilam na czas ciazy odpuszczam nie bede jest duzo slodyczy tylko, w razie gdybym sie roztyla baaaaaardzo, zeby nie miec sobie nic do zarzucenia
mammi ja jak chuda to sie wstydze w bikini i tak.... biust mam nieistniejacy w zasadzie i tylek tez malo sexowny bo maly....tak wiec zadna rewelacja-wolalabym byc tezsza byle by miec dupke i cyc. ale jak tyje to te 2 rzeczy nie tyja niestety wraz z reszta
malewa z data porodu to wiedzialam ale z waga mnie zaskoczylas :-) fajnie. o matko-to zebys wczesniej na porodowke nie trafila
mammi ja jak chuda to sie wstydze w bikini i tak.... biust mam nieistniejacy w zasadzie i tylek tez malo sexowny bo maly....tak wiec zadna rewelacja-wolalabym byc tezsza byle by miec dupke i cyc. ale jak tyje to te 2 rzeczy nie tyja niestety wraz z reszta
malewa z data porodu to wiedzialam ale z waga mnie zaskoczylas :-) fajnie. o matko-to zebys wczesniej na porodowke nie trafila
Ostatnia edycja:
przestan ...ale powiem tak ku przestrodze ..
Przed ciaza pierwsza mialam maly zgrabny tyleczek ...a po ciazy mam szerokie biodra i same widzialyscie jaki on duzy sie zrobil ...tak wiec nie tyjcie dziewczyny bo potem bedziecie marudzic jak ja
Przed ciaza pierwsza mialam maly zgrabny tyleczek ...a po ciazy mam szerokie biodra i same widzialyscie jaki on duzy sie zrobil ...tak wiec nie tyjcie dziewczyny bo potem bedziecie marudzic jak ja
reklama