reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
kama Hejka :happy2:wypoczywaj bo nalezy Ci sie !

magdzia zawsze byly podzielone opinie na ten temat .

louise tak ,tak te w calosci ..w poprzedniej tez sobie je ssalam i chyba znowu musze sie w nie zaopatrzyc.
52 kg motylem dalej jestes
:tak::tak:

kama witaj:-)

malewa mój synek tez tak robi ze stanikiem. M mówi wtedy,że to jeden z czterech pancernych w hełmofonie;-)

louise no to faktycznie masakra-52 kg.No nie wiem co bym zrobiła jakbym tyle ważyła..... hmmm....Może w końcu wyszłabym na plażę w super sexi bikini....;-)
Masz rację musisz się po porodzie obowiązkowo odchudzać-z kości na ości;-)

no kochane trzeba sie przyzwyczaic do dorastajacych dzieci :-D pomyslcie, ze kiedys my tacy bylismy :tak::-) jak sobie przypomne czasem jak notorycznie rozczlapywalam i koslawilam szpilki mojej mamy to mi smiac chce. babcia to juz chowala podobno wszystkie jak mialam przyjsc :-D:-D:-D

kama dobrze ze dojechalas spokojnie :tak::tak:

kama dobrze że juz na miejscu jesteś

louise ja w tej chwili tez mam 52 idziemy łeb w łeb nawet z datą porodu (choć mi się nie śpieszy, 24 lipca siostra ma wesele a ja swiadkiem mam byc)

mammi, vanilka nie smiejcie sie :zawstydzona/y::-D to jest takie moje male halo z ta waga ;-) no ale tak jak mowilam na czas ciazy odpuszczam :tak: nie bede jest duzo slodyczy tylko, w razie gdybym sie roztyla baaaaaardzo, zeby nie miec sobie nic do zarzucenia :-D:-D:-D
mammi ja jak chuda to sie wstydze w bikini i tak.... biust mam nieistniejacy w zasadzie i tylek tez malo sexowny bo maly....tak wiec zadna rewelacja-wolalabym byc tezsza byle by miec dupke i cyc. ale jak tyje to te 2 rzeczy nie tyja niestety wraz z reszta :-D:-D:-D
malewa z data porodu to wiedzialam ale z waga mnie zaskoczylas :-) fajnie. o matko-to zebys wczesniej na porodowke nie trafila

Ostatnia edycja:
vanilka co jak co ale tyleczek to Ty masz super!!!:tak: zdjecia nie klamia

wiecie co-ze to jest straszne...nic w zasadzie nie kupilismy, chemii zero, z miesa tylko 2 udka a poszlo 120 zl :szok::szok::szok::wściekła/y:

przestan ...ale powiem tak ku przestrodze ..
Przed ciaza pierwsza mialam maly zgrabny tyleczek ...a po ciazy mam szerokie biodra i same widzialyscie jaki on duzy sie zrobil ...tak wiec nie tyjcie dziewczyny bo potem bedziecie marudzic jak ja :tak::tak:

reklama
jakoś źle się czuje- głowa mnie boli, chyba od tych emocji dzisiaj:baffled:...
przez weekend mnie raczej nie bedzie na forum bo jade do rodziców...już się ciesze...
ide się chyba położyć, przepraszam ale nie dam rady dziś z wami pogadać...

Do góry