reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

kama dobrze ze dotarłas szczesliwie bo te nasze drogi od paru dni to szok.
dziewczyny najgorsze ze za ta moda i dorastaniem teraz to ja juz nie nadazam,strasznie szybko te latka przy dzieciach leca, i pomyslec ze juz za 6 lat mój syn skonczy 18 mi powie matka wez sie nie odzywaj.
louise ja bym chciała wazyc tyle co ty bo nigdy tyle nie wazyłam .najmniej to było chyba 54 kg przy 64 kg wygladam jak modelka a teraz waze 80 i co mam powiedziec?

reklama
przestan ...ale powiem tak ku przestrodze ..
Przed ciaza pierwsza mialam maly zgrabny tyleczek ...a po ciazy mam szerokie biodra i same widzialyscie jaki on duzy sie zrobil ...tak wiec nie tyjcie dziewczyny bo potem bedziecie marudzic jak ja :tak::tak:
ooooooooooo dobrze by bylo ...na to licze ;-):-D:-D:-D ale Ty nie marudz kochana bo niektorzy chetnie by sie z toba zamienili (czytaj : ja ) :-):tak:
atabe biedactwo odpocznij sobie faktycznie po tych przezyciach.ciezki dzien mialas

Ostatnia edycja:
Hej wieczorowa pora, atabe bidulko ty, ja wzielam polowke nospy forte i brzuszek jak narazie ok, polezalam tez troszke i mysle ze juz bedzie dobrze. W razie czego na noc wezme jeszcze polowke zeby dzidzia sie dobrze czula w swoim domku;-) Ale z tego napiecia brzuszka dzidzia ze mna nie chce gadac:-( Mysle ze o 23 - bo to jego pora mnei kopnie kilka razy:-)
Kama fajnie ze bezpiecznie dotarliscie do domku;-)

A teraz znowu zmykam na moje wymarzone nalesniki z nutella!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

atabe duzo, duzo spokoju.Przyda ci sie odskocznia przy najblizszych jak to mówia gdzie jak gdzie ale w domku najlepiej

dzamena idziemy z waga leb w leb :-D

louise eee przestan i lepiej nie chcij .

atabe no nie dziwie sie ze glowa boli z emocji .Idz poloz sie moze corka kopniaczka na lepszy humorek da :happy2:

Dziewczyny pamietacie kiedy czuc juz przez brzuszek jak dzidzia kopie ...w ktorym to miesiacu jest??

dzamena ale teraz to w ciazy jestesmy to nam wolno. ale tak jak mowie: wolalabym byc grubsza troche a miec wiekszy biust i tylek-to naprawde moze wpedzic w wieksze kompleksy niz waga, jak nie czujesz sie w ogole kobieco. ciagle push-upy z poduszkami grubosci 4 cm... na plazy schylisz sie - to z gory od kostiumu mini cyc sie wychyla...:-( ehhhhh.moge sie zalozyc , ze wyglasz lepiej niz ja jesli o figurke chodzi

reklama
Vanilka u mnie nawet wiecej na wadze bo strasznie mi sie woda zatrzymuje rano mam 80 -81 a pózniej 82 i tak sie codziennie wacha ta waga.
louise mozei masz racji troche bo jak wazyłam te 54 do 60 kg to wygladałam jak deska ztyłu plecy z przodu plecy ale ja mam prawie 1,80 przy wadze 68-72 było mi najlepiej bo cwiczyłam i miałam naprawde fajna figure,nie moge powiedziec bo miło było jak faceci sie gapili ale pózniej papieroski poszły do smieci i mimo tego ze cwiczyłam to dorobiłam sie 78 w ciagu roku.przy takiej wadze zaszłam w ciaze wiec juz sie boje co bedzie do lipca.a z pierszym dzieckiem z waga 78 to szłam do porodu

Do góry