reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Moja siostra mi tu podpowiada ze 21-23 juz fajnie czuc, ale mozna wczesniej:-)
no ja kurde nie pamietam ale w 6 mieszku to juz napewno :happy2:

dzamena u mnie tez roznie...jak zaszlam to wazylam 80 ..teraz mi pokazuje 81-82 ....ciekawe czy dobije do 100 na koniec ;/

louise mysle ze juz moze zobaczyc jak sie dobrze ulozy .

Ostatnia edycja:
reklama
Vanilka u mnie nawet wiecej na wadze bo strasznie mi sie woda zatrzymuje rano mam 80 -81 a pózniej 82 i tak sie codziennie wacha ta waga.
louise mozei masz racji troche bo jak wazyłam te 54 do 60 kg to wygladałam jak deska ztyłu plecy z przodu plecy ale ja mam prawie 1,80 przy wadze 68-72 było mi najlepiej bo cwiczyłam i miałam naprawde fajna figure,nie moge powiedziec bo miło było jak faceci sie gapili ale pózniej papieroski poszły do smieci i mimo tego ze cwiczyłam to dorobiłam sie 78 w ciagu roku.przy takiej wadze zaszłam w ciaze wiec juz sie boje co bedzie do lipca.a z pierszym dzieckiem z waga 78 to szłam do porodu
hhihi-to wlasnie ja teraz jak deska wygladam. znaczy moze nie teraz ale przed ciaza. a odstawienie papieroskow tez robi swoje oj takkkk. wlasnie to przechodze :-( i az sie boje.
nie martw sie-ja mysle, ze po porodzie to nas tak te male pociechy pogonia, ze chcac nie chcac schudniemy na motylki :-):tak: tak przynajmniej twierdza wszyscy i tym sie pocieszam :-)
magdzia, vanilka to mnie pocieszylyscie :tak::happy2: teraz to z radoscia pojde na to usg. a noz widelec :-) a jak nie to dopiero za miesiac...:baffled: oby sie dobrze ulozylo, oby sie dobrze ulozylo, oby sie dobrze ulozylo....:-D

Ostatnia edycja:
malewa pewnie masz racje :-) ale teraz to o niczym innym nie marze :tak::tak:

zbieram sie powoli bo cos mi sie oczy kleja i nieprzespana noc wychodzi. chyba odplyne dzisiaj wczesniej. jeszcze ta nospe wzielam bo brzuch znow boli i juz zupelnie nie mam sily. zycze wam smacznych kolacji i slodkich snow (kapuscianych ;-)):happy2:
ps. zapomnialam sie pochwalic ze bohatersko wrocilam sie od kasy z chipsami (duza paczka) z powrotem na polke a misiek sie smial ze mnie :-D:-D:-D. no to teraz juz naprawde dobranoc

reklama
Dobry wieczór :happy2:
Zdrzemnęłam się słuchając muzyki i tak jakoś dobrze mi się leżalo, ale pęcherz mnie obudził :-)
Jeśli chodzi o wagę u mnie też od razu wszystko idzie w pupę i na biodra. Teraz w tej ciąży mam dodatkową atrakcję bo mi idzie w boczki :baffled: Ale sama sobie jestem winna, bo wczoraj pod wieczór jeszcze chipsy jadłam.
Kama dobrze, że szczęśliwie dojechałaś:happy2: baw się dobrze i odpoczywaj.

Do góry