reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
czy z Wami tez tak jest szczególnie dziewczyny z niskim cisnieniem, bo mnie sie tak strasznie w jednym momecie spac zachciało ze normalnie wyrobic nie moge?

atabe - bidulko Ty... Że też tacy lekarze istnieją, ale jak idę państwowo do lekarza, to też jakoś zawsze mam jakieś przejścia i ekscesy:-(
vanilka - jak masz ochotę na czarne włosy, to dawaj i się nie zastanawiaj. Ja zawsze tak robię, mówię sobie - to tylko włosy - odrosną. Woecznie coś zmieniam, teraz mam czerwone, ale njie takie jak Wiśniewski. Mój ojciec na ostatniej imprezie, jak był lekko na bani, nie mógł tego przeżyć. Kazał mi zmienić kolor, bo nie mogę rodzić z takimi włosami i dziecko będzie miało taki kolor po mnie, ha,ha...:-D

atabe biedulo to cię buc niemiło zaskoczył, szkoda słów na takich "lekarzy":wściekła/y:ale najważniejsze że zmiana nie złośliwa.A musiał znów wycinać?skoro wynik dobry po co ciężarną narażać na stres?:no:

oczekiwanie ja biorę normalną i jedna mi pomaga,jedynie na początku brałam 2 regularnie bo tak mi gin kazał albo jak brzuch bolał z rana i popołudniu.Może od słabszej spróbuj, no nie wiem sama skoro gin ci po 3 forte zapisał to pewnie nie zaszkodzi, czytałamże dziewczyny tak brały forte na polecenie lekarza.

mammi no tak,toc Ty z Szymkiem mialas cc ..ja mam cykora bo nie mialam jeszcze rozmowy z lekarzem co do porodu..tutaj jest tak ,ze skoro mialas poprzednia cc to polozna umawia Ci na rozmowe z lekarzem co do nastepnego porodu ...no i napewno bede go cisnac o cc bo zaczynam panicznie sie bac naturalnego :baffled:
wiem tylko tyle,ze nie maja prawa mnie zmusic po cc do naturalnego .

kasik hehe jak bym o sobie czytala.Ja tez ciage inny koor wlosow ..ale wlasnie boje sie znowu czarnego bo potem mi sie odwidzi i znowu rozjasniac :baffled:

Vanilka ja za każdym razem idę do fryzjera z wizją nowego koloru a wychodzę zaqwsze w ciemnym brązie:baffled:
idę w przyszłym tyodniu obciąć odważnie jakoś i kolorek zrobić o 2 tony jaśniejszy, a co:tak:

Ja z kolei słyszałam, że po witaminach dzieci się rodzą większe... Ginekolog mi właśnie jeszcze nic nie zapisała, powiedziała, że ewentualnie wtedy, jeżeli morfologia spadnie
no moj gin tez ma taka teorie. jedynie zelazo mialabym brac gdybym miala niedobor ale mam nadmiar wiec luzik ;-)
jedyneczka co to za historie z tym opierd...niem sie przy sprzataniu? bo mysza sie tu skarzy na Ciebie ;-):-D:-D:-D:-D
oczekiwanie ja wzielam wczoraj na twardy brzuszek jedna zwykla przed snem ale lekarz chyba wie co robi wiec moze lepiej wez tak jak Ci przepisal...sama nie wiem-tez mi sie to duzo wydaje. i to jeszcze forte...
atabe biedactwo-no co za rzeznicy... w dodatku bez ostrzezenia.czlowiek sie nic nie spodziewa.wspolczuje szczerze. ale z 2 strony to dobrze ze wycieli jak trzeba...oby Ci szybko przeszlo. no i dobrze ze zmiany lagodne :tak::tak::tak:
vanilka mi sie podobasz w tym ciemniejszym co masz na zdjeciu ostatnim-takim z bliska :tak: ja przewaznie jasne ale ciemnorudy/jasnorudy tez mialam (ale mi sie srednio podobalo)

wyniki odebralam-bez niespodzianek bo tylko HIVa nie znalam ale tu tez zadnego zaskoczenia nie bylo :-) reszte juz wczesniej na necie sprawdzilam. za to zakupilam wreszcie te gofry i to nie ja o nich pamietalam ale moj ukochany :-D:-D:-D i smietane w spreju ...i na kolacje milion kalorii:-(

magdzia a ja nie wiem jak w pl ..tutaj w uk masz konsultacje jak poprzednia ciaza zakonczya sie cc .

jedyneczka jaka odwazna i stanowcza decyzja :happy2:
Jak mnie zgaga paliiiiiiii-masakra;/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry