reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

a ja nie poszlam spac tylko szybki prysznic wziac;-)
No ale jak tak to zmykam tez, do juterka i spokojnej nocki wam zycze.

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie z rana :)
dzis chyba pierwsza...ale i tak dlugo czekalam-nie spie od 4. polozylam sie wczesniej bo sie zle czulam i brzuch b bolal-chyba przy sprzataniu sie w poludnie przedzwigalam. i od 4 oczy otwarte i milion czarnych mysli...najgorzej z tym majowym remontem...jak juz zaczelam to sie lawinowo potoczylo...i doly jakies ze nie zdazymy , ze sobie nie poradze...itd itp. ehhhh...najgorzej ze o poranku wcale to bardziej rozowo nie wyglada...ide nadrobic zaleglosci i napic sie kawy-no dzisiaj to ciut mocniejszej ;-):-)

Cześć lipcóweczki.:-)

Ale miała sen:-DSniło mi się,że spotkałyśmy się forumową grupą w szpitalu.Wszystkie już miałyśmy poród za sobą i z dzidziami leżałyśmy na jednym odzdziale:tak:Fajnie,ja miałam cesarkę robioną bez znieczulenia i nic nie bolało:confused: A Vanilka owijała swoje dziecko w gigantyczne liście kapusty,że to podobno dla skóry noworodka jest dobre:shocked2:;-)W sumie sen choć mega dziwaczny to fajny:happy2:
Po waszych wczorajszych postach wnioskuję,że Wy cyckowe maniaczki jesteście;-)Ja myślałam,że to faceci głównie o cycurkach rozmawiają, a tu okazuje się,że lipcóweczki,a mężczyzni są pod tym względem są dopiero na 2 miejscu:-D

Byłam na badaniach.Robię morf.,toxo,cytomegalię i tą nieszczęsną krzywą cukrową.Wypiłam tą glukozę,ale mało brakowało, a byłaby zwrotka.Zmykam bo po godz.mam mieć pierwsze pobranie krwi na cukier.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-)I ja sie witamz rana!!
Ale dałyście czadu z tymi cyckami!! Mój M to szczęśliwy jest strasznie że się powiekszyły, ale ja chyba mniej to tylko dodatkowy ciężar! No ale jak natura obdarzyła to co zrobić!!

Mammi ja w wtorek tez ide na badania i ta glukoze pić - jak teraz o tym myśle to już mnie skręca!!
Ale damy rade a co....

Emih wiem jakie masz myśli co do podróży męża. Ja mam podobnie mój M pracuje na na kopalni w dozorze, ale codzień jeździ na dół, w dodatku ciągle ma nocki, jak rano o 8:00 sie nie zamelduje to wysłu****e w radiu i szukam w necie czy przypadkiem się coś nie stało!! Ale powoli juz przywykłam i nauczyłąm się z tym żyć..takie wpisane w zawód ryzyko zawodowe!!:-)

Wczoraj byłam z mama na małych zakupach i poszalałyśmy z ciuszkami dla dzidzi. Jak wróciłam to M kręcił nosem że większość to rózowe. Argumentacja mojego męża: "Ty nie kupuj tylko rózowych ubranek bo to ma byc kobita z jajami od małego a nie princeska jakas"

Witam z rana dziewczyny

louise a Ty się nie przemęczaj !
mammi sen to miałas swietny, dzidzia w kapuście to mnie poprostu rozbawiła do łez.

my juz po śniadanku, wyspane i wypoczęte. Musze teraz zabrać się troszkę za porządki jakies delikatne.

Witam :-)

Dałyscie wczoraj czadu-oj dałyście:-). Ja tam na temat rozmiarów w biuscie i pod biustem wolę sie nie wypowiadać:zawstydzona/y::-(.Badź co bądz teraz też powinnam nosić stanik pod biustem 65 (tak jak przed ciąża)bo pod biustem mam 70

Nawiazujac do tych koszul z nacieciami one nie sa podobno najlepsze, poniewaz one sie rozchodza na biuscie i biust jest na wierzchu. Duzo lepsze sa z guzikami.

Dzis mam cięzki dzień-mam tyle do zrobienia, że juz mi się nie chce.

Ostatnia edycja:
Witam z rana dziewczyny

louise a Ty się nie przemęczaj !
mammi sen to miałas swietny, dzidzia w kapuście to mnie poprostu rozbawiła do łez.

my juz po śniadanku, wyspane i wypoczęte. Musze teraz zabrać się troszkę za porządki jakies delikatne.
no juz nie bede po wczoraju. zreszta dzis mnie jeszcze dalej boli-strzyka nisko z lewej strony...nie wiem czy wczesniej niz we wtorek u lekarza nie wyladuje :-(
a Ty sie tez kochana nie przemeczaj przy sprzataniu :tak:

alescie tu wczoraj mialy wesolo dziewczyny :-D:-D:-D az mi sie humor poprawil jak was czytalam. ale tez sie nie bede wypowiadac na temat mojego biustu. powiem tylko ze teraz mam B po znacznym podrosnieciu :tak::-D

Witam prawie o poranku ;-)

Wy to się dziewczyny nie przemęczajcie za bardzo to nie ma co się narażać i ryzykować, teraz nic nie może być ważniejsze niż wasze i dzidzi zdrowie :tak:

Wczorańsze rozmowy cyckowe mnie rozwaliły :-D atabe ty nic się nie przejmuj rozmiarem ja to mam jeszcze większy problem cycaty

reklama
witajcie dziewczynki :)
Ja coś wczoraj słabo się czułam-chyba dlatego ,że lekarz mnie nastraszył ciśnieniem i odrazu zaczęłam o tym myślec i jakoś mi było źle :(
Muszę wyluzować :)
Wszystko jest ok i tego się trzeba trzymać-dzidzia rośnie i jest dobrze :))
Dzisiaj jadę z mamą na zakupy więc napewno coś zakupię dla mojej dziewczynki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry