reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

I zaległa grobowa cisza...................................... :-D Emih - nie mając się czym pochwalić-zaczęła grzebać na allegro, a jedyneczka przeniosła się na inny wątek... ;)
a jedyneczka przeniosła się na inny wątek...i wkrótcem chyłkiem poszła spać... :-D

Ostatnia edycja:
reklama
No mamy, mamy... ale co my, biedne żuczki, z Tobą tu Atabe, w wyścigu po złote jabłko stawać będziemy ;-)
Ja uciekam na chwilkę... musze się dowiedzieć gdzie też mój M się podziewa i jak daleko od domu...

mi coprawda na tej stronie wychodzi inny niż nosze, ale bardzo przybliżony rozmiar;-)
ze stanikai to jest takk ze wiele kobiet ma źle dobrane...

pokrochmaliłam z tekstem bo M już stał z łapami wyciągniętymi po kompka:wściekła/y: Więc Emi na chwilę podebrałam żeby poprawnie i z kulturką powiedzieć paniom dobranoc i miłych snów:-)

Atabe,a kiedy Twój M wraca?

Ja się do swego dodzwoniłam, kolejny wypadek, kolejny korek, kolejny skrót sobie wymyślił i o mało co w zaspie nie został... Jedzie non stop od 14... A jest dopiero pod Bydgoszczą :(

Ostatnia edycja:
reklama
to wy czekajcie a ja ide sie wykapac bo juz by wypadalo o tej godzinie w pizamce w lozku lezec:-)

emih powiedz mu niech do hotelu zajedzie i przenocuje moze lepiej. Przeciez to jeszcze kawal drogi mu zostal do domu.

Do góry