reklama
atabe
Fanka BB :)
Napisałam wcześniej... tylko edytowałam post...
A miał być o 22...
doczytałam właśnie;-) biedny on... i ty bez niego....
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
I ja się pojawiam wieczorowo-nocną porą, żeby powiedzieć wam dobranoc.
Ale czadu dałyście z tymi cyckami, dawno się tak nie uśmiałam , boskie jesteście.
Emih tobie szczególnie spokojnej nocy życzę i tulenia do M. .
Do jutra.
Ale czadu dałyście z tymi cyckami, dawno się tak nie uśmiałam , boskie jesteście.
Emih tobie szczególnie spokojnej nocy życzę i tulenia do M. .
Do jutra.
atabe
I lękac tu się całe życie czy tym razem nic się po drodze nie stanie itd
Ale jak to mówią "widziały gały co brały"...
A Twój częśto wyjeżdza?
Ps. mi M mówi: kładź się spać, ale czy on nie rozumie, że nie usnę póki nie dojedzie cały?!
mój ma prace na miejscu...tylko tak popie******* bo zamiast 8h pracuje po 10...12... a niechce mi się nawet o tym gadać...do tego często pracuje w weekendy jedyne co to się nie martwie jak ty że jeździ tyle km....
napewno dojedzie do was szczęśliwie
atabe ponoć niektórzy lekarze nie robią w 18tyg. bo nie w każdej dobrze widać jak trzeba w tym tygodniu.
Kurcze jak to jest z tym L4, jestem już 3 miesiąc i będę do końca. Wiem że kiedyś można było tylko 182 dni (zasiłek chorobowy) a na resztę składało się podanie do zus o zasiłak rehabilitacyjny, ale czytałam że to znieśli i jest zasiłek chorobowy od początku do końca a tu mi kolezanka z pracy dzwoni że księgowa mi druki wyśle o zasiłek rehabilitacyjny do zus który mam jak najszybciej złożyć do zuso co tu chodzi?i w jakim czasie dostajecie pieniążki z zus?bo ja dała L4 15 grudnia, właśnie tak od połowy grudnia zus miał mi płacić, następne L4 dałam 5 stycznia i kasy nie mama do pi.....go zus nie mogę się dodzwonić
jedyneczka
na bank L-4 w ciąży może być maks na 270 dni, więc może ta wasza księgowa nie bardzo zorientowana... a jeśli chodzi o kasę - płaci mi firma w terminie jak dotychczas, ZUS płaci firmie.
reklama
emih
A patrzę na Twój suwaczek a tam jak byk podpis: "...Pamiętaj jak duże znaczenie mają teraz Twoje emocje....Twoje zdenerwowanie sprawia, że TWoje dziecko też czuje się gorzej..." Nie zazdroszczę również i Tobie, ale oni to robią dla nas... Tak myślę, że głównie dla nas...mój ma prace na miejscu...tylko tak popie******* bo zamiast 8h pracuje po 10...12... a niechce mi się nawet o tym gadać...do tego często pracuje w weekendy
Widzę ze wszystkie już poszłyście spać to i ja uciekam przed Tv