reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Oczekiwanie, psychologia to mój "konik", czujcie się zastraszone- lubię wiedzieć co komu w głowe siedzi ;-)Ale tak naprawdę to lubię słuchać ludzi... I znam dużo przypadków kiedy dziewczyny martwiły się na zapas i pach!- problem w szpitalu... Nie mówię że takie myślenie na pewno sprawi że się uda, ale jeśli już jakiemuś odsetkowi kobiet nie będzie "dane" to po prostu sposób znajdzie sie na bieżąco gdy ten problem powstanie... Nie nakręcajcie się, bo własne strachy można uosobić i wcielić podświadomie w życie :tak:

atabe to niemało:no:ale pewnie t też zdrowsze dla kręgosłupa więc warto.
Sama sobie kupujesz? bo ja myślę że M powinien ci sponsorować ubranko na te skarby:tak:

emih racja z tym mysleniem pozytywnym, jestem przykładem:-)

atabe to niemało:no:ale pewnie t też zdrowsze dla kręgosłupa więc warto.
Sama sobie kupujesz? bo ja myślę że M powinien ci sponsorować ubranko na te skarby:tak:

emih racja z tym mysleniem pozytywnym, jestem przykładem:-)

M też kupuje bardzo chętnie;-)ogólnie to nie są jakieś arbuzy czy coś;-) tyle, połączenie mało pod biustem i dużo w biuście:cool2:

ej laski przestańcie:-p pogadajmy o waszych atutach:cool2:
I zaległa grobowa cisza...................................... :-D Emih - nie mając się czym pochwalić-zaczęła grzebać na allegro, a jedyneczka przeniosła się na inny wątek... ;)

Ostatnia edycja:
I zaległa grobowa cisza...................................... :-D

:-D:-Dja to wręcz idę spać:-D:-D
Dobranoc.
I zaległa grobowa cisza...................................... :-D Dzisiaj 22:32I zaległa grobowa cisza...................................... :-D Dzisiaj 22:32

reklama
Do góry