reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
A czym sie zajmujesz??? Moja praca też trochę stresu daje!!:-)
Pracuję m.in w administracji i handlu, ale mam "pod sobą" grono ludzi, których muszę "pilnowac", a ty?
Ps. prawdę mówiąc to podejrzewam, że każda praca w ciązy w jakimś stopniu wywołuje stres, bo to złe samopoczucie+ próba realizacji i chęć podołania wszystkim obowiązkom...

Ostatnia edycja:
Pracuję m.in w administracji i handlu, ale mam "pod sobą" grono ludzi, których muszę "pilnowac", a ty?
Ps. prawdę mówiąc to podejrzewam, że każda praca w ciązy w jakimś stopniu wywołuje stres, bo to złe samopoczucie+ próba realizacji i chęć podołania wszystkim obowiązkom...

Ja jestem behapowcem w dużej firmie produkcyjnej!! ale chciałabym jeszcze popracować, a potem się zobaczy!! Wydaje mi się że w domu się zanudzę :-)

No to pierwsza wizyta za mną ale nadal niewiele wiem oprócz dwóch kresek na teście:-(. Jeszcze niestety za wcześnie a z moją cierpliwością nie jest za dobrze:-(. Zrobiłam beta hcg i progesteron ale wyniki dopiero jutro po 10. No nic trzeba zacząć ćwiczyć tą moją nieszczęsną cierpliwość:-).

No właśnie kobietki, chciałam zapytać w którym tygodniu najlepiej wybrac sie na pierwsza wizyte? Nie wiem jak bardzo się spieszyć

Witajcie Sterkar i keeejt w naszym gronie :-)
keeejt ja byłam okazało się podczas wizyty na początku 6 tygodnia. Podczas USG na ekarnie coś pikało, okazało się, że to serduszko już pika, tego widoku nie można zapomnieć :-)
Chyba nie ma zasady, obecnie najlepiej przed 10 tygodniem, bo becikowe itd., ale chyba dla własnego spokoju i zdrowia dzieciątka jak najwcześniej. Ja na wizytę się "wcisnęłam" tzn zwolnił się termin, bo miałam wizytę wyznaczoną dopiero na koniec listopada - raczej bym nie wytrzymała tak długo.

U mnie z wyliczeń i faktów :-) wynika, że to dopiero 2 tyg i 5 dni, więc muszę jeszcze trochę poczekać na to aby cosik było widać na USG:-)

U mnie z wyliczeń i faktów :-) wynika, że to dopiero 2 tyg i 5 dni, więc muszę jeszcze trochę poczekać na to aby cosik było widać na USG:-)
Ale te 2 tyg to chyba od momentu zapłodnienia, a liczy się od dnia ostatniej miesiączki :tak: wstaw sobie suwaczek, będziesz dzień po dniu wiedziała jak daleko "uszłaś" ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja juz po wizycie, na razie jest ok., ale bicia serduszka jeszcze nie ma.Dostalam duphaston na podtrzymanie.Dokladniej opisze i zamieszcze zdjecie na watku lekarskim i USG:tak:

Do góry