Puk puk. Można dołączyć i podzielić się radością?
O ciąży dowiedziałam się wczoraj. Jestem przeszczęśliwa :-)
Według moich obliczeń termin na końcówkę lipca.
Serdecznie gratuluję i witam w naszych skromnych progach:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Puk puk. Można dołączyć i podzielić się radością?
O ciąży dowiedziałam się wczoraj. Jestem przeszczęśliwa :-)
Według moich obliczeń termin na końcówkę lipca.
JA w miarę możliwości będę szła na L-4. Na dwa etaty nie dam rady a na dodatek przy dość nerwowej robocie
Keeejt- witamy, witamy, zapraszamy i GRATULUJEMY :-)
Pracuję m.in w administracji i handlu, ale mam "pod sobą" grono ludzi, których muszę "pilnowac", a ty?A czym sie zajmujesz??? Moja praca też trochę stresu daje!!:-)
Pracuję m.in w administracji i handlu, ale mam "pod sobą" grono ludzi, których muszę "pilnowac", a ty?
Ps. prawdę mówiąc to podejrzewam, że każda praca w ciązy w jakimś stopniu wywołuje stres, bo to złe samopoczucie+ próba realizacji i chęć podołania wszystkim obowiązkom...
Ale te 2 tyg to chyba od momentu zapłodnienia, a liczy się od dnia ostatniej miesiączki wstaw sobie suwaczek, będziesz dzień po dniu wiedziała jak daleko "uszłaś" ;-)U mnie z wyliczeń i faktów :-) wynika, że to dopiero 2 tyg i 5 dni, więc muszę jeszcze trochę poczekać na to aby cosik było widać na USG:-)