reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
czy puchnę? hmmm to znaczy???.

tzn ze np u mnie sie zatrzymywala woda w organizmie troche po tym,.mialam poduszki pod oczami troche spuchniete palce-typu pierscionki byly ciasniejsze i czulam po ubraniach

a w ogole czesc dziewczyny :-) napisalam posta z odpowiedziami ale mi sie wykasowal niechcacy i juz nie wiem ktorej co mialam odpisac. wstalam zrobilam pranie i za niedlugo sniadano...

vanilka ja tez sie poklocilam z facetem-nie bede sie wdawac w szczegoly bo jestesmy na ogolnodostepnym forum. powiem tylko tyle ze czasami dochodze do wniosku ze faceci sa uposledzeni emocjonalnie (o ile nie w wielu innych sferach). a tak sie cieszylam wczoraj, ze nic mi nie jest w stanie zepsuc dobrego humoru. a tu prosze...-jemu sie jednak udalo :wściekła/y:

Cześć dziewczyny,
Jak tak przebrnęłam przez wczorajsze popołudniowo- wieczorne posty, to aż sama zaczęłam zgrzytać zębami- jaki to wczoraj pechowo- dołujący dzień był :baffled: U mnie też średnio przyjemny, bo mała jak zaczęła mi płakać podobno w przedszkolu to potem cały dzień na przemian płakała i jakieś schizy strzelała- normalnie własnego dziecka nie poznawałam :baffled:

Ale Cieszę się że dziś jakby słońce zamieszkało, może dopiero nieśmiało wychyla się zza chmurek? :cool2: Mammi- szkoda mi CIebie, tak naprawdę, prosto od serca- miałam ojca alkoholika, więc dokładnie wiem co czujesz, choć inne relacje itd, ale wróg jeden: alkohol. Cieszę się, że pączek natchnął CIę dziś do ogarnięcia sił i uśmiechu :tak::tak::tak: Kama, a jak Twoje samopoczucie na dzień dzisiejszy? I Vanilka- czyżeście się wszystkie zmówiły Nie chcę żartować, bo to nie odpowiedni moment, ale mam nadzieję, że już choć ciupkę lepiej Vanilka?(Malewa... "cholero" jedna! ;-) ja przez jeden dzień dźwigania straciłam ostatniego maluszka! :baffled:) Atabe- bardzo mi przykro z powodu taty.... :-( A Supcio? Miała mieć wizytę, nie chwaliła się...

MAdzia, witaj. JAk budzujesz po necie- polecam stronkę Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży bo częśto sprawdzam tam co się dzieje teraz z dzidziusiem (tydzień po tygodniu). JA też z Wybrzeża więc witaj podwójnie :-p

Malewa, ja swoją córę przerzuciłam do dużego łóżka ok roczku- to był akurat "mus" bo połamała łóżeczko (zawsze silny postrzeleniec była;-)) ale uważam że to był świetny pomysł, nic się złego nie wydarzyło, a ja się w końcu nie martwiłam, że połamie sobie nogi wrzucając je (mimo ochraniaczy) między szczebelki.

Mruczka na forum każdy może napisać wszystko co tylko chce,nie konicznie potwierdzony fakt;-)Ja bym raczej lekarza się zapytała,skoro tak się matrwisz.Wiem,że więcej kobiet w ciąży przechodzi opryszczkę i rodzi zdrowe dzieci.Najlepszym przykładem jestem ja,więc nie martw się na zapas;-)

perla my też Graco mamy upatrzony.Tyle,że taki
GRACO QUATTRO DUO 3xKOLOR 2009 GWAR PL PROMOCJA (877926283) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko czym one się różnią poza ceną???Jeżeli tylko tym to zdecyduję się raczej na ten tanszy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie z rana!
dopiero co sie u lozka zwleklam i z cholernym bolem glowy i katarem:zawstydzona/y:
zaraz wylanczam laptopa i czekam na maryske bo inaczej zginiemy w tym brudzie i przez moje lenistwo:baffled:
moj pan tez sie cos od rana dasa:cool2:

Cześć louise :-)
A zapomniałam dopisać, że choć Ty wczoraj zarażałaś optymizmem, a tu proszę... Dobrze że i ja się ze smutkami wczoraj (przedszkolno- wychowawczymi) nie miałam okazji dzielić, bo byśmy chyba się wszystkie pogrążyły :baffled: ALe przyznać muszę że i ja wcoraj swemu M kilka rzeczy wygarnęłam, ale o dziwo tym razem to przegryzł i się nie obraził, ale już szczegółów mojego myślenia znać nie chciał :confused: :-p

Mnie dziś za to strasznie wystraszyła wiadomość o ospie córki mego M do której pojechał :baffled: To że nasza córa się zarazi, nie cieszy mnie to wcale ale jestem w stanie przegryźć w tym wieku, ale podobno jest groźne dla płodu... Na szczęście podobno ja miałam ospę i dzidzi powinno być chronione, ale jak poczytałam wcześniej o powikłaniach, to myślałam że M w kibelku zamknę i w niańkę bawić pozwolę za 2tyg :sorry2:

emihdzieki. Kurcze nie przypuszczałam,że aż takie problemy będziesz miała w związku z posłaniem córci do przedszkola.Podobno 2 pierwsze tygodnie są najgorsze i decydujące.Słyszałm,że jak dziecko po 2 tygodniach nie przyzwczai się i rozpacza to jest za wcześnie na przedszkole.I wtedy pozostają kluby przedszkolaka.Do której córeczka jest w przedszkolu?

Mammi mi tez ten co wkleilas bardziej sie podoba z wygladu, ale czytalam porownania obu i Stadium Duo wypada duzo lepiej...
juz dokladnie nie pamietam (czytalam o tym na multimamach babyboom)
ale chodzilo min. o rozkladanie siedzonka ( w Quqtro nie rozklada sie na plasko) i o wielkosc kosza na zakupy...

Ostatnia edycja:
reklama
Mammi, serduszko :-)
Dziś i u mnie za oknem i nawet trochę w sercu słońce się panoszy :tak: Moja córa dziś z uśmiechem na twarzy została w przedszkolu, pozwoliłam jej wziąć swoją lalkę (mam nadzieję ze Panie nie każą jej chować:wściekła/y:) Jak wczoraj usłyszałam że kazali jej przestać płakać!- ach, niby wykształceni pedagodzy, a na psychologii chyba ściągały :wściekła/y: A potem rosną takie zachukane dziewczątka płaczące po kątach, nie umiejące sobie radzić z emocjami, bo Pani ich płaczu znieść nie mogła i kazała być cicho.. :wściekła/y:
NArazie jest tylko ok 4godz- chciałam aby przedszkole było dla niej raczej przygodą a nie przykrym obowiązkiem, ja i tak w domku teraz siedzę... No i niestety, tak jak sądziłam, zdecydowanie lepiej jest jak tatuś do przedszkola odprowadza- łatwiej się rozstać, tata częśto wyjeżdza... ALe kolejne dni będzie musiała żegnać się ze mną :baffled:

Cześc Perla :) Wózka dla dwójki nigdy w ręku nie miałam, ale tylko dodam że miałam tej firmy i naprawdę spośród wieluuuu- GRACO wypada rewelacyjnie, nie tylko ze względu na cenę...

Do góry