reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
Witajcie o sobotni dzionek. Ja na chwilke bo zaraz pędzę na zakupy a potem M zabiera mnie do kina i kolacyjke:tak:wieczorkiem nadgonie z czytaniem.
Tylko chciałam się pochwalić że dzisiejsze USG prenatalne oki więc jestem przeszczęśliwa, opiszę na odpowiednim wątku. Na 90% dziewuszka czyli w domu będzie babiniec:-)
Miłej soboty dziewczyny:tak:

Super że tak szybko sie o płci dowiedziałaś ;)):-)

jakbym już znała płeć, to bym chyba w domu nie usiedziała.:-) A tak to się powstrzymuję z wszelkimi zakupami. Wiem, że można kupować uniwersalnie, ale jakoś tak, póki co mnie odrzuca...

Hej dziewczyny:happy2:
Dziekuje Wam wszystkim za pozytywne fluidki :tak:
Lece dopiero o 20 wiec jeszcze jestesmy w domku .
Mam nadzieje,ze zamelduje sie Wam dzisiaj z pl:happy2:
Tymczasem uciekam konczyc pakowanie ,obiadek jesc bo na glodnego nie chce leciec ;-)No i jeszcze musimy jechac do H&M po jakies czapy cieplutkie dla mnie i synka bo tam to maja takie cieple puchate ..przeciez w pl zimnica wiec trzeba byc przygotowanym :happy2:
bye bye;-)

czesc dziewczyny :-) ale sie pospalo...
aisim ja tez nie dostalam maila-jeszcze przed chwila sprawdzalam :no:
vanilka i rusalka udanych lotow :))
jedyneczka to chyba juz mozna Ci gratulowac corci ;-)

no ja mialamisc na basen ale w zwiazku z mala roznica zdan z ukochanym raczej posiedze w domu z fochem:-(

Vanilka baw się dobrze!!!
u mnie za oknem cały czas sypie:-D ciepłe majcioch zabierz:-p

ja też ne moge sie doczeka kiedy wreszcie poznam płeć...jakoś ostatnio cały czas o tym myśle:tak:

Vanilka baw się dobrze!!!
u mnie za oknem cały czas sypie:-D ciepłe majcioch zabierz:-p

ja też ne moge sie doczeka kiedy wreszcie poznam płeć...jakoś ostatnio cały czas o tym myśle:tak:
A wiesz ,ze wzielam majciochy tez :-D:-Dtakie babcine ale co tam nie chce pecherza przeziebic :baffled:
Ja tez ciagle mysle o tej plci dzidzi i tak bym chciala wiedziec juz ..bym jakies ciuszki kupowala :-)

reklama
atebe u was sypie?????:szok: u nas w czwie pada obrzydly deszcz, ktory ze sniegu robi syfiasta breje-wyszlam rano na spacer to sie nie da chodzic taki syf i slisko

Do góry