reklama
M
madzik1980
Gość
Dziewczyny ja już po wizycie-usg nie mialam bo się popsuło.Wszystko inne w porządku!cytologia super grupa 1 ,morfologia tez bardzo dobra.Następna wizyta 27 Stycznia
A ja jestem 80 a mój mąz jest młodszy 82 )
Jutro nadrobię dzisiejsze wpisy Buziaki
A ja jestem 80 a mój mąz jest młodszy 82 )
Jutro nadrobię dzisiejsze wpisy Buziaki
perla2212
Fanka BB :)
jak tak dalej pojdzie to bedzie mozna osobna grupke Bemowska zrobic ;-)Hej Dziewczyny, ale produkcja postów, no no... od 10 rano powstało 28 stron, ale fajnie Was się czyta.
Też jestem rocznik "wyżowy" 82, M też, ale młodszy o 8 miesięcy (a odnośnie podobieństw, to on też rządzi w naszej kuchni, co prawda kucharzem nie jest, ale to jego hobby - więc oddałam mu ten teren bez większego bólu )
Mysza, Perla, Tiffi - ja też jestem z Bemowa co prawda dopiero od 2 lat, ale już w miarę się tu zadomowiłam.
A rodzić zamierzam na Żelaznej, moja szwagierka rodziła niedawno (02.07.2009), więc równo rok temu przez wszystko przechodziła i tak idę w jej ślady, z lekarzem, szpitalem - ma zdrowego dzidziusia i ja na takiego liczę.
Vanilka udanej i spokojnej podrozy!
Szaleństwo! odwiedziła mnie dziś koleżanka z synkiem, przesiedziałysmy pół dnia, pierwsze pół szykowałam jedzonko, więc wieczorem siadam do forum A TU SZALEŃSTWO! nowe wątki, kilkadzieśiąt stron zapostowanych, dziewczyny, co się dzieje :-)
czytam i czytam i czytam
czytam i czytam i czytam
hurra, przeczytałam:-)
więc co do wieku - ja jestem zatem jak dobre wino - rocznik 78:-) chłopak 74 - więc chyba najstarszy na tym forum :-)
co do jogi - ja się wybieram, w tym tygodniu miałam już pierwsze podejście, ale okazało się, że grupa jeszcze nie ruszyła, zajęcia specjalnie dla cieżarnych( o matko, nadal sie nie przyzwyczaiłam do tego określenia ..;-)
co do innych spraw - oczywiście juz zapomniałam :-)
ale pamietam, żeby:
- życzyć R.usałce udanych wakacji!
-- życzyć Vanilce udanego lotu!
dziś postanowiłąm iść wcześniej spać, więc ściskam was dziewczyny!!
dobranoc
więc co do wieku - ja jestem zatem jak dobre wino - rocznik 78:-) chłopak 74 - więc chyba najstarszy na tym forum :-)
co do jogi - ja się wybieram, w tym tygodniu miałam już pierwsze podejście, ale okazało się, że grupa jeszcze nie ruszyła, zajęcia specjalnie dla cieżarnych( o matko, nadal sie nie przyzwyczaiłam do tego określenia ..;-)
co do innych spraw - oczywiście juz zapomniałam :-)
ale pamietam, żeby:
- życzyć R.usałce udanych wakacji!
-- życzyć Vanilce udanego lotu!
dziś postanowiłąm iść wcześniej spać, więc ściskam was dziewczyny!!
dobranoc
Niestety nie moglam wam dotrzymac towarzystwa wieczorem bo musialam cos ze soba zrobic przed jutrzejszymi zajeciami i synka spakowac do babci i przepisac prace coz zawsze wszystko na ostatnia chwile. I obiecalam M ze w koncu z nim ogladne jakis film i ogladalismy 6 sezon gotowych na wszystko
Jutro pewnie bede miala co nadrabiac jak wroce ;-)
vanilka udanej podrozy
kama dziala juz net u ciebie?
r.usalka udanego urlopu i wypocznij porzadnie
maruska tez sie zapisalam na joge szkoda ze nie z jednego miasta jestesmy byloby razniej moze, ale i tak bedziemy sie dobrze bawic powodzenia na zajeciach
Jedyne czego sie obawiam w dniu jutrzejszym/dzisiejszym (wybrac co komu pasuje ;-)) to ze nie moge zbyt dlugo siedziec bo plecki nawalaja i nie bardzo wiem jak ja wytrzymam te jutrzejsze wyklady :-( i wlasnie sobie uswiadomilam ze mamy krzesla z nasuwanymi blatami zeby miec na czym polozyc notatnik i wiecie co ?? chyba niedlugo sie w nie nie zmieszcze bede chodzila do wykladowcy i zabierala mu biurko ?? mam chwile zeby sie zastanowic nad rozwiazaniem a jutro zrobie sobie maly rekonesans. Najwyzej pojde do kanclerza i powiem ze uczelnia jest niedostosowana do obslugi wszystkich studentow i czuje sie dyskryminowana a co mi tam w koncu jestem starosta wezme przyklad z mammi:-):-):-)
Dobranoc wszystkim spiochom ide zajac miejscowke w sypialni ;-) poczytam powierce sie i prawie jak usne to zaraz wstane
Milego dzionka zycze bo pewnie bede dopiero wieczorkiem a wy bedziecie czytac rano :-)
Jutro pewnie bede miala co nadrabiac jak wroce ;-)
vanilka udanej podrozy
kama dziala juz net u ciebie?
r.usalka udanego urlopu i wypocznij porzadnie
maruska tez sie zapisalam na joge szkoda ze nie z jednego miasta jestesmy byloby razniej moze, ale i tak bedziemy sie dobrze bawic powodzenia na zajeciach
Jedyne czego sie obawiam w dniu jutrzejszym/dzisiejszym (wybrac co komu pasuje ;-)) to ze nie moge zbyt dlugo siedziec bo plecki nawalaja i nie bardzo wiem jak ja wytrzymam te jutrzejsze wyklady :-( i wlasnie sobie uswiadomilam ze mamy krzesla z nasuwanymi blatami zeby miec na czym polozyc notatnik i wiecie co ?? chyba niedlugo sie w nie nie zmieszcze bede chodzila do wykladowcy i zabierala mu biurko ?? mam chwile zeby sie zastanowic nad rozwiazaniem a jutro zrobie sobie maly rekonesans. Najwyzej pojde do kanclerza i powiem ze uczelnia jest niedostosowana do obslugi wszystkich studentow i czuje sie dyskryminowana a co mi tam w koncu jestem starosta wezme przyklad z mammi:-):-):-)
Dobranoc wszystkim spiochom ide zajac miejscowke w sypialni ;-) poczytam powierce sie i prawie jak usne to zaraz wstane
Milego dzionka zycze bo pewnie bede dopiero wieczorkiem a wy bedziecie czytac rano :-)
Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny
Jestem tu nowa, pisałam troszkę w innych tematach ale może najpierw powinnam coś napisać o sobie
Mieszkam w pd wielkopolsce razem z mężem i roczną córeczką. Jesteśmy z roczników ja 83 mój 81 i w sierpniu minie 7 lat od naszego ślubu.
Własnie pare dni temu dowiedziałam się że jestem w ciąży :-) Troche to nie planowane ale bardzo się cieszymy. Ciekawa jestem czy będzie chlopiec czy dziewczynka, mąz czuje że to syn gdyż ta ciąża zupełnie różni sie od pierwszej. Z córeczką poza tym że rósł mi brzuch, tyłek i piersi to nic mi nie było, teraz jest nieco gorzej .
Nie chcialabym zanudzać więc chyba na tym skończe, reszta wyjdzie w praniu.
Życze wszystkim urlopowiczką miłych podróży i urlopów
Jestem tu nowa, pisałam troszkę w innych tematach ale może najpierw powinnam coś napisać o sobie
Mieszkam w pd wielkopolsce razem z mężem i roczną córeczką. Jesteśmy z roczników ja 83 mój 81 i w sierpniu minie 7 lat od naszego ślubu.
Własnie pare dni temu dowiedziałam się że jestem w ciąży :-) Troche to nie planowane ale bardzo się cieszymy. Ciekawa jestem czy będzie chlopiec czy dziewczynka, mąz czuje że to syn gdyż ta ciąża zupełnie różni sie od pierwszej. Z córeczką poza tym że rósł mi brzuch, tyłek i piersi to nic mi nie było, teraz jest nieco gorzej .
Nie chcialabym zanudzać więc chyba na tym skończe, reszta wyjdzie w praniu.
Życze wszystkim urlopowiczką miłych podróży i urlopów
malewa witamy i zapraszamy
Wszystkim jeszcze raz zycze udanego dzionka :-)
Uciekam na uczelnie bo spozniona juz, ale forum to chyba jednak mnie uzaleznilo rzeczywiscie, bo jak wstac i sie nie przywitac :-)
lece pa pa do wieczornego sczytania :-);-)
Wszystkim jeszcze raz zycze udanego dzionka :-)
Uciekam na uczelnie bo spozniona juz, ale forum to chyba jednak mnie uzaleznilo rzeczywiscie, bo jak wstac i sie nie przywitac :-)
lece pa pa do wieczornego sczytania :-);-)
reklama
Witam się z rana (chyba jestem dziś piersza, no nie licząc naszych "nocnych marków")
Ja to bym chęnie jeszcze pospała, ale mój mały szkrab jak co dzień od 6:30 na nogach