reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie-usg nie mialam bo się popsuło.Wszystko inne w porządku!cytologia super grupa 1 ,morfologia tez bardzo dobra.Następna wizyta 27 Stycznia :)
A ja jestem 80 a mój mąz jest młodszy 82 ;))
Jutro nadrobię dzisiejsze wpisy :)Buziaki

Hej Dziewczyny, ale produkcja postów, no no... od 10 rano powstało 28 stron, ale fajnie Was się czyta.
Też jestem rocznik "wyżowy" 82, M też, ale młodszy o 8 miesięcy (a odnośnie podobieństw, to on też rządzi w naszej kuchni, co prawda kucharzem nie jest, ale to jego hobby - więc oddałam mu ten teren bez większego bólu :))

Mysza, Perla, Tiffi - ja też jestem z Bemowa :) co prawda dopiero od 2 lat, ale już w miarę się tu zadomowiłam.
A rodzić zamierzam na Żelaznej, moja szwagierka rodziła niedawno (02.07.2009), więc równo rok temu przez wszystko przechodziła i tak idę w jej ślady, z lekarzem, szpitalem - ma zdrowego dzidziusia i ja na takiego liczę.
jak tak dalej pojdzie to bedzie mozna osobna grupke Bemowska zrobic ;-)
Vanilka udanej i spokojnej podrozy!

Szaleństwo! odwiedziła mnie dziś koleżanka z synkiem, przesiedziałysmy pół dnia, pierwsze pół szykowałam jedzonko, więc wieczorem siadam do forum A TU SZALEŃSTWO! nowe wątki, kilkadzieśiąt stron zapostowanych, dziewczyny, co się dzieje :-)
czytam i czytam i czytam

hurra, przeczytałam:-)
więc co do wieku - ja jestem zatem jak dobre wino - rocznik 78:-) chłopak 74 - więc chyba najstarszy na tym forum :-)
co do jogi - ja się wybieram, w tym tygodniu miałam już pierwsze podejście, ale okazało się, że grupa jeszcze nie ruszyła, zajęcia specjalnie dla cieżarnych( o matko, nadal sie nie przyzwyczaiłam do tego określenia ..;-)

co do innych spraw - oczywiście juz zapomniałam :-)
ale pamietam, żeby:
- życzyć R.usałce udanych wakacji!
-- życzyć Vanilce udanego lotu!

dziś postanowiłąm iść wcześniej spać, więc ściskam was dziewczyny!!
dobranoc

Niestety nie moglam wam dotrzymac towarzystwa wieczorem bo musialam cos ze soba zrobic przed jutrzejszymi zajeciami i synka spakowac do babci i przepisac prace :zawstydzona/y: coz zawsze wszystko na ostatnia chwile. I obiecalam M ze w koncu z nim ogladne jakis film i ogladalismy 6 sezon gotowych na wszystko :happy2:
Jutro pewnie bede miala co nadrabiac jak wroce ;-)

vanilka udanej podrozy

kama dziala juz net u ciebie?

r.usalka udanego urlopu i wypocznij porzadnie

maruska tez sie zapisalam na joge szkoda ze nie z jednego miasta jestesmy byloby razniej moze, ale i tak bedziemy sie dobrze bawic :tak: powodzenia na zajeciach

Jedyne czego sie obawiam w dniu jutrzejszym/dzisiejszym (wybrac co komu pasuje ;-)) to ze nie moge zbyt dlugo siedziec bo plecki nawalaja i nie bardzo wiem jak ja wytrzymam te jutrzejsze wyklady :-( i wlasnie sobie uswiadomilam ze mamy krzesla z nasuwanymi blatami zeby miec na czym polozyc notatnik i wiecie co ?? chyba niedlugo sie w nie nie zmieszcze :-D:-D:-D bede chodzila do wykladowcy i zabierala mu biurko ?? mam chwile zeby sie zastanowic nad rozwiazaniem a jutro zrobie sobie maly rekonesans. Najwyzej pojde do kanclerza i powiem ze uczelnia jest niedostosowana do obslugi wszystkich studentow i czuje sie dyskryminowana :tak::tak: a co mi tam w koncu jestem starosta :-D wezme przyklad z mammi:tak::-):-):-)
Dobranoc wszystkim spiochom ide zajac miejscowke w sypialni ;-) poczytam powierce sie i prawie jak usne to zaraz wstane :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Milego dzionka zycze bo pewnie bede dopiero wieczorkiem a wy bedziecie czytac rano :-)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny

Jestem tu nowa, pisałam troszkę w innych tematach ale może najpierw powinnam coś napisać o sobie :-p
Mieszkam w pd wielkopolsce razem z mężem i roczną córeczką. Jesteśmy z roczników ja 83 mój 81 i w sierpniu minie 7 lat od naszego ślubu.
Własnie pare dni temu dowiedziałam się że jestem w ciąży :-) Troche to nie planowane ale bardzo się cieszymy. Ciekawa jestem czy będzie chlopiec czy dziewczynka, mąz czuje że to syn gdyż ta ciąża zupełnie różni sie od pierwszej. Z córeczką poza tym że rósł mi brzuch, tyłek i piersi to nic mi nie było, teraz jest nieco gorzej :baffled:.
Nie chcialabym zanudzać więc chyba na tym skończe, reszta wyjdzie w praniu.

Życze wszystkim urlopowiczką miłych podróży i urlopów

Witam się z rana (chyba jestem dziś piersza, no nie licząc naszych "nocnych marków")
Vanilka - fajnego pobytu w Polsce
R.usalka - miłego leniuchowania w Egipcie
A Wszystkim miłej soboty :)

malewa witamy i zapraszamy

Wszystkim jeszcze raz zycze udanego dzionka :tak::-)

Uciekam na uczelnie bo spozniona juz, ale forum to chyba jednak mnie uzaleznilo rzeczywiscie, bo jak wstac i sie nie przywitac :-)

lece pa pa do wieczornego sczytania :-);-)

reklama
Do góry