reklama
natucha11
Fanka BB :)
:-):-)
mammi - serdeczne gratulacje 2 kreseczek!!!
serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!! cuudowna wiadomosć!!!!!!!!! suuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)Dziewczyny,
Wlasnie wracam z pogotowia, mialam dosc brzydkie plamienie, a raczej to male krwawienie... Ze strachu az trzeslam sie przed gabinetem, kazali czekac na lekarza godzinke. Na szczescie pani dr bardzo mila, zadala sto pytan do..., podotykala brzuszek i zaczela robic usg, w pierszym momencie mignely mi 2 plamki na ekranie, za chwile juz widac je wyraznie z maciupkimi zarodeczkami w srodku. Dziewczyny bede miec blizniaki :-)...
Serduszka pieknie bija, krwawnienie przez zagniezdzanie sie jeszcze. Mam lezec. Pozniej zrobie zdjecie usg i wstawie do galerii. Jestesmy z mezem bardzo szczesliwi jak i rowniez lekko przerazeni. Ale damy rade .
Pozdrawiam.
mammi - serdeczne gratulacje 2 kreseczek!!!
Ostatnia edycja:
atabe
Dziewczyny,
Wlasnie wracam z pogotowia, mialam dosc brzydkie plamienie, a raczej to male krwawienie... Ze strachu az trzeslam sie przed gabinetem, kazali czekac na lekarza godzinke. Na szczescie pani dr bardzo mila, zadala sto pytan do..., podotykala brzuszek i zaczela robic usg, w pierszym momencie mignely mi 2 plamki na ekranie, za chwile juz widac je wyraznie z maciupkimi zarodeczkami w srodku. Dziewczyny bede miec blizniaki :-)...
Serduszka pieknie bija, krwawnienie przez zagniezdzanie sie jeszcze. Mam lezec. Pozniej zrobie zdjecie usg i wstawie do galerii. Jestesmy z mezem bardzo szczesliwi jak i rowniez lekko przerazeni. Ale damy rade .
Pozdrawiam.
Gratulacje podwójne gratulacje:-):-) mam nadzieję, ze to nie działa w ten sposób, że co kolejne usg to znajduje się kolejny dzidziuś;-)
Dacie radę w końcu szczęscia nigdy nie za wiele
atabe
Witam wszystkie przyszle mamusie:-)
Niesmaialo dopisuje sie do waszego grona, z ogromna nadzieje, ze mnie przyjmiecieTest pokazal dwie wyrazne kreseczki, potwierdznilo badanie beta HCG.Jestem juz mama Izabelci-11.02.2002; Szymonka 7.11.2008 i Aniołka 23.05.2009.
Chcielismy z mezem tej dzidzi, ale jednoczesnie bardzo sie boje, aby wszystko bylo w porzadku.Troche chaotyczny ten moj pierwszy post...
Pozdrawiam wszystkie ciezaroweczki i gratuluje z calego serca Nutelli:-)
Witam i zapraszam do częstego udzielania się;-)
atabe
Dziewczyny...mam pytanko....bo dzisiaj ze mnie leci dużo wodnistego, białego śluzu...po prostu mnie zalewa....czy też tak macie?
Ja nie mam nic jak narazie
natucha11
ja tez po tych moich krawieniech to teraz tylko taki sluz ale jest go malutko.
dziewczyny do tych co brały luteine: czy ja odstawia sie stopniowo czy mozna odrazu????, bo ja dzisiaj skonczyłam 2 opakowanie 50 pod jezyk, i nie wiem czy nie powinnam do gina zadzwonic, a spotkanie z nim mam w czwartek
dziewczyny do tych co brały luteine: czy ja odstawia sie stopniowo czy mozna odrazu????, bo ja dzisiaj skonczyłam 2 opakowanie 50 pod jezyk, i nie wiem czy nie powinnam do gina zadzwonic, a spotkanie z nim mam w czwartek
emih
Nutella- serdeczneeeee gratulacje!!! :-):-):-)Tak jak ktoś napisał wcześniej- SZCZEŚCIA NIGDY ZA WIELE!!! Cieszę się że to krwawienie tak się skończyło i wywróżyło dwie pociechy! U mnie w rodzinie i ze strony mamy i ojca były bliźniaki... Ale M mówi: NIE STRASZ
Mammi- witamy, witamy i do rozmów zapraszamy:-)
Karolcia- ja nie mam żadnych upławów, może to normalne a może jakąś infekcję masz jakich w ciązy sporo?
Natucha- nie mam niestety pojęcia o luteinie :-(
Rybkabiał- to pierwsze koty za płoty Jak wiele daje wsparcie i radość najbliższych, ja niestety nie mam co liczyc na taki entuzjazm :-(A co do apatytu- ja właśnie mam niezły, aż boję się przytyć tyle co w poprzedniej ciąży- 20 kg!!!
Mammi- witamy, witamy i do rozmów zapraszamy:-)
Karolcia- ja nie mam żadnych upławów, może to normalne a może jakąś infekcję masz jakich w ciązy sporo?
Natucha- nie mam niestety pojęcia o luteinie :-(
Rybkabiał- to pierwsze koty za płoty Jak wiele daje wsparcie i radość najbliższych, ja niestety nie mam co liczyc na taki entuzjazm :-(A co do apatytu- ja właśnie mam niezły, aż boję się przytyć tyle co w poprzedniej ciąży- 20 kg!!!
rybkabial
Dumna Mamusia
emih - może nie od razu entuzjazm. Pierwszy szok był raczej mały jak na nich :-) o tyle mi lepiej mam, zachowali się bardzo w porządku i bardzo chcą pomóc na tyle ile mogą. Nie wiem tylko co do rodziców mojego Miśka jakoś nie wierze że postawią się odpowiednio w tej sytuacji ale mam nadzieję że się mylę:-).
Dzisiaj ogólnie samopoczucie dobre tylko wielka senność,:-) a wy dziewczyny jak mija wam dzień?
Dzisiaj ogólnie samopoczucie dobre tylko wielka senność,:-) a wy dziewczyny jak mija wam dzień?
reklama