reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

hej..
ja tak wieczorową porą bo dobiero ze szkoły wróciłam....

nutella-gratuluje bliźniąt:*małe szczęscia dwa.....

ja słabo się czuje...muli mnie strasznie,nie moge duzo jesc i spac mi sie chce.....oj.....

reklama
:-):-)
Dziewczyny,
Wlasnie wracam z pogotowia, mialam dosc brzydkie plamienie, a raczej to male krwawienie... Ze strachu az trzeslam sie przed gabinetem, kazali czekac na lekarza godzinke. Na szczescie pani dr bardzo mila, zadala sto pytan do..., podotykala brzuszek i zaczela robic usg, w pierszym momencie mignely mi 2 plamki na ekranie, za chwile juz widac je wyraznie z maciupkimi zarodeczkami w srodku. Dziewczyny bede miec blizniaki :-):szok:...
Serduszka pieknie bija, krwawnienie przez zagniezdzanie sie jeszcze. Mam lezec. Pozniej zrobie zdjecie usg i wstawie do galerii. Jestesmy z mezem bardzo szczesliwi jak i rowniez lekko przerazeni. Ale damy rade :tak:.
Pozdrawiam.
serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!! cuudowna wiadomosć!!!!!!!!! suuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
mammi - serdeczne gratulacje 2 kreseczek!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,
Wlasnie wracam z pogotowia, mialam dosc brzydkie plamienie, a raczej to male krwawienie... Ze strachu az trzeslam sie przed gabinetem, kazali czekac na lekarza godzinke. Na szczescie pani dr bardzo mila, zadala sto pytan do..., podotykala brzuszek i zaczela robic usg, w pierszym momencie mignely mi 2 plamki na ekranie, za chwile juz widac je wyraznie z maciupkimi zarodeczkami w srodku. Dziewczyny bede miec blizniaki :-):szok:...
Serduszka pieknie bija, krwawnienie przez zagniezdzanie sie jeszcze. Mam lezec. Pozniej zrobie zdjecie usg i wstawie do galerii. Jestesmy z mezem bardzo szczesliwi jak i rowniez lekko przerazeni. Ale damy rade :tak:.
Pozdrawiam.

Gratulacje:-D:-D podwójne gratulacje:-):-) mam nadzieję, ze to nie działa w ten sposób, że co kolejne usg to znajduje się kolejny dzidziuś;-)
Dacie radę w końcu szczęscia nigdy nie za wiele:-D

Witam wszystkie przyszle mamusie:-)
Niesmaialo dopisuje sie do waszego grona, z ogromna nadzieje, ze mnie przyjmiecie:tak:Test pokazal dwie wyrazne kreseczki, potwierdznilo badanie beta HCG.Jestem juz mama Izabelci-11.02.2002; Szymonka 7.11.2008 i Aniołka 23.05.2009.
Chcielismy z mezem tej dzidzi, ale jednoczesnie bardzo sie boje, aby wszystko bylo w porzadku.Troche chaotyczny ten moj pierwszy post...
Pozdrawiam wszystkie ciezaroweczki i gratuluje z calego serca Nutelli:-)

Witam i zapraszam do częstego udzielania się;-)

ja tez po tych moich krawieniech to teraz tylko taki sluz ale jest go malutko.
dziewczyny do tych co brały luteine: czy ja odstawia sie stopniowo czy mozna odrazu????, bo ja dzisiaj skonczyłam 2 opakowanie 50 pod jezyk, i nie wiem czy nie powinnam do gina zadzwonic, a spotkanie z nim mam w czwartek

Nutella- serdeczneeeee gratulacje!!! :-):-):-)Tak jak ktoś napisał wcześniej- SZCZEŚCIA NIGDY ZA WIELE!!! Cieszę się że to krwawienie tak się skończyło i wywróżyło dwie pociechy! U mnie w rodzinie i ze strony mamy i ojca były bliźniaki... Ale M mówi: NIE STRASZ ;)
Mammi- witamy, witamy i do rozmów zapraszamy:-)
Karolcia- ja nie mam żadnych upławów, może to normalne a może jakąś infekcję masz jakich w ciązy sporo?
Natucha- nie mam niestety pojęcia o luteinie :-(
Rybkabiał- to pierwsze koty za płoty :tak: Jak wiele daje wsparcie i radość najbliższych, ja niestety nie mam co liczyc na taki entuzjazm :-(A co do apatytu- ja właśnie mam niezły, aż boję się przytyć tyle co w poprzedniej ciąży- 20 kg!!! :szok:

emih - może nie od razu entuzjazm. Pierwszy szok był raczej mały jak na nich :-) o tyle mi lepiej mam, zachowali się bardzo w porządku i bardzo chcą pomóc na tyle ile mogą. Nie wiem tylko co do rodziców mojego Miśka :dry: jakoś nie wierze że postawią się odpowiednio w tej sytuacji ale mam nadzieję że się mylę:-).

Dzisiaj ogólnie samopoczucie dobre tylko wielka senność,:-) a wy dziewczyny jak mija wam dzień?

reklama
Witam serdecznie lipcoweczki (calkiem juz spore grono:-))

Gratulacje szczegolne dla dziewczyn z watku ciaz po poronieniu:tak::-):tak:
szczesliwych kolejnych miesiecy:happy2:

Do góry