reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Vanilka te nasze suwaczki jakieś pokręcone są.Mój nieraz stoi w miejscu,i wtedu robię go od nowa.A w ogóle dziwna sytuacja,bo co suwaczek to inny wiek ciąży mi wychodzi.
Jadę na sprawę.Narazie dziewczyny

reklama
jak tak pobierznie przeleciez posty to cos nam sie chyba pokrecilo i watki pomylilysmy :-):-):-)
jestescie pewne ze nie przenioslysmy sie przypadkiem jakos dziwnie z Mniam mniam- nasze zachcianki:D- co nam wolno/a czego nie- o JEDZONKU:) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

yhh, tak czytam Wasze dzisiejsze posty i aż Wam zazdroszczę. U mnie totalny jadłowstręt, nawet jak czytam o jedzeniu, to mi się słabo robi.
Parę dni temu przez gardło przechodziło mi tylko cacao z mlekiem i suchy makaron. Teraz tylko na makaronie żyję :/ Kiedy to się skończy??

mammi Ale jaja :-D:-D:-D:-D

A ja wlasnie szperam w necie gdzie u mnie W Elblagu robia usg 3d :happy2:
Planuje leciec do PL w piatek no i chyba sie skusze na to usg :confused:
Tylko to bedzie jakis 16-17 tydzien i nie wiem czy cos bedzie widac konkretnego :confused:hmmmmmmmmmmmmmm

Też nie dostałam maila...

Ja równiez należę do tych które jednak placki ziemniaczane z cukrem :cool2: Ale zbójnickiego (u nas węgierski się mówi- tj z gulaszem) też mniam mnia... Może jednak dziś zrobię placki? :cool2:

Zmykam dziewczyny, muszę znaleść prezent dla dziadkow (na 21-22stycznia). Pewnie znów lalendarz ze zdjęciami dziciaczków (moich i rodzeństwa) tak fajnie potem przez cały rok śmieją się dziadkom ze ściany, a to dwa tygodnie (trzeba zdjęcia wysłać :confused:)
Kalendarz 2010 13 stron Nelly Kaja Bibi Aris A4 (862689074) - Aukcje internetowe Allegro

Miłego dzionka, odezwe się po południu :tak:

Ostatnia edycja:
Dzieki za wsparcie i miłe słowa.
Ale numer dziewczyny.;-)Pamietacie jak pisałam jak zawiodłam się na USG 3D.Opisałam tą sytuację też na wątku z czarną listą.Nie wiem jak oni to znalezli,ale skontaktował sie ze mną przez BB właściciel tej przychodni.Z prośbą o kontakt i wyjaśnienia całej sytuacji.Wyraził skruchę i chęć rekompenstaty za kiepskie badanie.
Okazuje się,że jednak pacjenci mają coś do powiedzenia.Nie będę świ.... i usunę tego posta gdzie opisuję całą sytuację.

A placuszki ziemniaczane uwielbiam>Az mi ślinka cieknie.Mniam.....Najlepsze są z sosikiem pieczarkowym.

Mammi - jednak jest jeszcze trochę sprawiedliowsci na tym świecie!! Może zaproponują Ci jakąś rekompensatę za to badanie. Fajnie że się odezwali chyba takie sytuacje nie często się zdarzają że właściciel dzwoni z przeprosinami!! Wiesz a ja bym tego posta nie usuwała, tylko napisała potem do niego jakieś wyjaśnienie, bo w końcu sytuacja miała miejsce!!

Ashika powodzenia na badaniach, ale mi się wydaje że jeszcze za wczesnie na określenie płci jeśli Twój suwaczek pokazuje prawdę ! ja na genetycznym byłam w 13 tyg, USG wskazało 14t1d a płci nie dało sie jeszcze określić tylko lekarz miał podejrzenia co do niej!

Vanilka my tez tak bedziemy na tym USG i mysle ze juz bedzie wszystko widac;-) Mam taka cicha nadzieje. Ja zmykam na spacerek z psem, a tak mi sie dzisiaj eni chce bo zimnica taka:-( No ale trzeba :tak: To do pozniej. A maila dalej nie mam:-(

reklama
Dzień dobry bardzo.:-D:-D:-D
Melduję się za sterami ;-) Właśnie ktoś do mnie z pracy próbuje się dodzwonić, a ja nie odbieram. Będą pewno pytać, czy przedłużam L4, bo kierowniczka chce grafik ułożyć,a kij im w oko :baffled:
A tak poza tym głodna jestem ,a nie mam nic w lodówce, czeka mnie kurs do sklepu, a tak mi się nie chce.
Oczywiście chciałam jeszcze napisać, że gonicie strasznie i chyba nie dam rady nadrobić od WCZORAJ wieczora. A co dopiero jakbym gdzieś wyjechała.:-D Ale to dobrze.

Do góry