reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
a ja mam smaka na placki ze szpinakiem mniam:D zrobie jutro:D

A co do USG to chyba teraz to "genetyczne" czyli od 12 tyg robi sie juz przez powloki a nie dowcipnie:)

A moj maz od poczatku ciazy ze mna jest na kazdej wizycie:) od podgladania jaj plodowego poprzez bicie serducha do patrzenia czy karczek i nosek w porzadku:) niesamowite uczucie:)
Tak sie czujemy na maxa ze soba blisko...i tka juz przezylismy chwile wstydu...jego wstydu...po tym cholernym wypadku kiedy przeciez musialam sie moim bidokiem zajmowac jak malym dzieciaczkiem bo bidny nie mial sil na nic:((

Czesc dziewczynki oczywiscie nie dało sie mało pisac?pare godz i prosze pare stronek jak niezła lektura.;-)Dzis byłam u gina siedziałam u niej a zeby nie skłamac jakies 40 min ,1000 pytan a i tak połowe zapomniałam i p dr stwierdziła ze nastepnym razem mam sobie na kartce napisac.wczoraj byłam na badaniach i stwierdzili ze zrobią mi wr jak zapłace a jak nie to mam czekac miesiąc na co ja sie nie zgodziłam bo do k..... z jakiej racji mam płacic skoro mam opłacone składki,powiedziałam tam co mysle i chyba pojade do roboty zeby mi kolezanki pobrały bo ja pracuje w szpitalu.GIN była strasznie zdenerwowana na te baby z pobieralni i ma isc to wyjasniac.Czwiczyc mi nie wolno,na basen nie wolno bo bakterie .mam siedziec ,pachniec i sie rozkoszowac swoim stanem bo to piekne i blebleble,ewentualnie moge sie zapisac do szkoły rodzenia bo tam sa czwiczenia pod okiem instruktora a nie czwiczyc na własną reke.Amol owszem mozna sie smarowac np na ból głowy ale w granicach normy i nie przesadzac,witaminy te o których pisałam mam brac razem z kwasem foliowym pomimo tego ze w ich skład tez wchodzi kwas ale mam brac oba do 20 tc.to tyle co pamietam,lece troche nadrobic z tym czytaniem.

Ostatnia edycja:
Dzamena i kasiente - super że Wasze wizyty były pozytywne! Cieszą takie wieści ))

Myszka1984 - ogórkowa też dobra!!! już dawno nie jadłam)):-)

Ale sie wkur.................:wściekła/y:
wlasnie dostalam list z przychodni i mam sie zglosic do poloznej w sprawie tego blood testu (na downa i inne choroby )A mi nie zrobili tego testu w szpitalu jak bylam na usg bo dzidzia juz za duza ...no i cholera musze isc do mojej poloznej i jej powiedziec ,ze testu nie mialam ...a ja chcialam juz do pl leciec w tym tyg .i po przylocie isc do niej w polowie stycznia wrrrrr....no nic pujde po to zeby jej powiedziec ,ze testu nie mialam:happy2:

Placki robie :happy2:

Vanilka no to niezle!!! to moze Ci chociaz zrobia ten test z 16 tyg.
mnie to szlag trafia na sama mysl o tych debilach! pewnie jutro z USG tez wyjde wk....... :wściekła/y:
a Ty jak sie wogole dzis czujesz? mam nadzieje ze lepiej niz wczoraj...
dziewczyny gratuluje udanych wizyt i ciesze sie z Wami!
Aisim co z tym mailem? bo ja wciaz go nie mam... :-(

a moj maz sie na mnie wkurzyla ze nie mam pomyslu na dzis na obiad i powiedzialam mu zeby se sam zrobil. naczyn tez nie pozmywalam:/// no jak mnie to wkurza takie pretensje!!!

A ja wrocilam ze spacerku, moj pies wpadl do bagna a pani go ratowala i tez jedna noga do kolana w blocie:-D:-D:-D Jak dzieciak normalnie:-p Dobrze ze w spodniach snowboardowych chodze i butach odpowiednich bo adidasa to by mi chyba wciagnelo i bym boso wracala:szok: Fajnie ze wizyty udane:-)

reklama
Do góry