reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Też nie dostałam maila...

Ja równiez należę do tych które jednak placki ziemniaczane z cukrem :cool2: Ale zbójnickiego (u nas węgierski się mówi- tj z gulaszem) też mniam mnia... Może jednak dziś zrobię placki? :cool2:

Zmykam dziewczyny, muszę znaleść prezent dla dziadkow (na 21-22stycznia). Pewnie znów lalendarz ze zdjęciami dziciaczków (moich i rodzeństwa) tak fajnie potem przez cały rok śmieją się dziadkom ze ściany, a to dwa tygodnie (trzeba zdjęcia wysłać :confused:)
Kalendarz 2010 13 stron Nelly Kaja Bibi Aris A4 (862689074) - Aukcje internetowe Allegro

Miłego dzionka, odezwe się po południu :tak:
tak to o ten placek chodzi! nazwy sa rozne, po zbojnicku, wegiersku, cygansku, tak czy tak pycha!
a te kalendarze super! moze tez taki zamowie... w koncu dziadki widza Krisa tylko jakies 3 razy w roku...

reklama
dziewczeta- wybaczcie- za chiny nie nadrobie zaleglosci:zawstydzona/y:

moi rodzice juz wrocili do Polski, ja ogarnelam balagan po swiateczny;-) mala zaczela chodzic do przedszkola no i....zaczynam sie szykowac do podrozy- 7.01. lece na wakacje do Egiptu:-)

postaram sie przed troszke uporzadkowac nasz dzial i utworzyc-przeniesc brzuszkowy na zamkniety- choc to wcale nie takie proste:-D

caly czas myslami jestem z Wami!:tak:
No moja droga jednak Egipt, fajnie bo ciepło, kolorowe rybki, można odpocząć, oby tylko zemsta cię nie dopadła, bo ja to przeżyłam fatalnie. Dokąd jedziesz do HRG czy SES?

Rybka ja tak miałam że mnie muliło, mdliło, ale zero wymiotów do II dnia Świąt, ale to był tylko jeden dzień, może coś cię podrażniło, a może to te Omega, kto wie. Odstaw i zobacz. Ja tak miałam po jednych witaminach
atabe uspokajam cię, uspokajam. Ja wiem, że szpitale onkologiczne się źle kojarzą, ale bez względu na wszytsko najważniejsze jest wiedzieć jak najwcześniej co jest grane. Ja czekam na wyniki ze szpitala genetyki onkologicznej, a że mama zmarła na raka to jestem w grupie ryzyka, ale wolę wiedzieć wześniej i działać, niż nie wiedzieć. Trzymaj się.
A co do jedzenia, póki co jogurt, a w lodówce czekają pierogi, ale sama nie wiem, mam też warzywka na patelnię, zobaczę później.
madzik1980 ja też mam wizytę w piątek, także łączę się z tobą, a swoją drogą jesteś rocznikiem 1980?
perla no na tą jelitówkę to marchwinka jest najlepsza dla dzieci (dla dorosłych też), gotujesz wywar z marchewski i dajesz do picia, albo zarabiasz to kaszką, naparwde pomaga łagodzi jelitówkę, ale zapobiwega odwodnieniu itp. lekarz zalecił mojej bratowej jak dzieciaki jej się rozchorowały i pomogło
aisim a ja nie dostłam maila od ciebie :-(zapomniałaś o mnie?
ashika ja jada placki ziemniaczane z cukrem, mniam mniam, może jutro będą bo to mąż musi ucierać je (zanim kupimy jakąś maszynę to ręcznie na tarce musi być)
mammi no to fajnie, że się odezwali niech naprawią błąd to dopiero będziesz usuwała

A ja mam tydzień pełen badań, trzymajcie kciuki. dzis pojechałam na badania krew i mocz, a jutro mam USG będę w 12 tyg i zastnawiam się i mam nadzieję, że to będzie przez brzuch a nie dopochwowo. jak myślicie? A w piątek mam wizyte, tak naparwdę to stresuję się jutrem. echhh

aisim nie wiem ale jakies podejrzenia tez czasami fajnie poznac mojej kolezance juz powiedzial co bedzie moze sie uda nie nastawiam sie za bardzo synek pokazal dopiero kim bedzie na tydz przed porodem wiec wycwiczyl cierpliwosc :-)

jeznys ale naprodukowalyscie!!!!!!!!

Az nie wiem jak mam sie zabrac za czytanie:d co czytam to zapominam co potem chcialam napisac:D:D:D

A my sie mamy dobrze i wszystko opisze w odpowiednim watku:) to nasz 13-14 tydzien wedlug USG:) termin wyszedl 14 lipca +/-3dni;) wiec roznie bywa:D

Witam i ja :-)
Placuszki pyyycha, wczoraj narobiłyście mi smaka pizzą a dziś placki, chyba zrobię na obiad, ja najbardziej lubię z cebulką (w środku) polane śmietaną, a M. posypane cukrem więc mu smażę najpierw, a potem dodaję cebulę dla siebie :tak:.

Perla ja nie mam zamiaru usuwać avataru, choć muszę go zaktualizować, bo to zdjęcie sprzed dwóch lat :-D, ale się nie zmieniłam, tylko ostatnio grzywkę mam, a poza tym wyglądam tak samo :tak:.

Mammi ale Ci się udało, ja też uważam, że nie powinnaś usuwać wpisu, tylko dopisać ich skruchę, zresztą poczekaj co ci zaproponują, a wg mnie powinni kolejne badanie usg zrobić nieodpłatnie :tak:.

Atabe kciuki zaciśnięte za wizytę na onkologii :tak:.

Tiffi rozumiem, że jutro po usg wkleisz suwaczek :confused:.

No i nie pamiętam co jeszcze miałam napisać :baffled:.

Aha ja myślę tak jak Emih, że lista będzie tylko awaryjna, żeby skontaktować się jak ktoś na forum długo nie będzie się pokazywał itp., a podfora zrobią niepotrzebna zamieszanie, przecież do tej pory na wspólnym wątku się udzielacie o szpitalach, lekarzach i jest ok.

Natomiast co do działu zamkniętego, to zdjęcia jak najbardziej powinny się tam znaleźć, ale nie pogaduchy, wiem z autopsji, że wtedy forum otwarte by umarło i nikt już by się nie dostał do zamkniętej grupy. Na zamkniętym możemy otworzyć wątek o prywatnych bądź intymnych zwierzeniach, o których nie chcemy pisać publicznie, ale to oczywiście tylko moje skromne zdanie :sorry2:;-).

Kasiente dobrze że sie odezwałas :)
Ja też uważam że na zamkniętym powinny byc tylko zdjęcia :)
Tiffi tak 1980 to mój rocznik :-D

Oj nie ładnie nie ładnie...ja tutaj udka do pieczenia już mam wyciągnięte a wy mi takiego smaka na placki narobiłyście, że teraz już za nic tych udek nie zjem póki placka nie spróbuje:-p ja placki z cebulką, czosnkiem a na to śmietana i cukier...coś pysznego:tak:

Oj nie ładnie nie ładnie...ja tutaj udka do pieczenia już mam wyciągnięte a wy mi takiego smaka na placki narobiłyście, że teraz już za nic tych udek nie zjem póki placka nie spróbuje:-p ja placki z cebulką, czosnkiem a na to śmietana i cukier...coś pysznego:tak:
tak jak mowisz! takie placuszki sa naj naj!

reklama
ja to nie mam się nawet czym chwalić. Na piecu stoi ogórkowa z wczoraj i chcąc czy nie chcąc, muszę ją zjeść :-DAle dzisiaj ładna pogoda, słoneczko się przebija przez chmurki i nawet nie jest tak mroźno. Zaraz się wybiorę na jakiś shoping;-)

Do góry