reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

A sie naogladalam bajek z moim dzieciem :happy2:minimini oczywiscie ;-)

emih ale fajno masz juz ciuszkow troszke :happy2:cholera moze mnie zarazisz tymi ciuszkami bo ja weny nie mam na kupowanie melenstwu :baffled:
Ja w poprzedniej ciazy to masakre mialam z sexem :-pmoj to zachwycony byl hehehe a teraz ..........no comment ;-)

rybka wow 7 kg :szok:nerwy kobito Cie zrzeraja ..wiec pomysl o dzidzi i troszke warzywek owocow jedz ..a jesli to przez mdlosci to mysle ,ze gin powinien o tym wiedziec i cos z tym fantem zrobic .:baffled:

oczekiwanie wow miesiac bez neta:szok:wez cos wykombinuj :tak::tak:

reklama
Właśnie tego nie powinnaś robić bo wzmacnia mdłości i podrażnia układ pokarmowy.

Dziewczyny czy zauważacie u siebie, że przestały Was interesować aktywności sprzed ciąży? Nie w sensie depresji czy coś, ale tak, że teraz tylko bejbe jest najważniejsze i tylko ono się liczy? Bo mnie np. kompletnie przestało się chcieć studiować i studia są dla mnie teraz utrapieniem (choć do tej pory je kochałam). Teraz po prostu nie mam do tego głowy. Zupełna zmiana priorytetów. Macie tak?

mamajulia - Całkowicie się z Tobą zgadzam! ja też nie mam żadnej depresji ale widzę jak coraz więcej zajęć dodatkowych sobie odpuszczam;-)najpierw zrezygnowałam z norweskiego (zajecia były w sobotę rano) więc miałam wymówkę, że muszeodpoczywać a teraz mam już takie zaległości, że odpuszczam - i tak do końca roku nie dotrzymam - szkoda kasy;-)
na angielski jeszcze chodzę ale też zapał jakby ostygł i jak tylko coś mnie pika to nie idę bo zdrowie dzidzi najważniejsze... :-)
nordic woking też porzuciłam z braku sił i tylko spaceruję :confused:
mój mąż się smieje i mówi, że mam niezłą wymówkę ale ja naprawdę nie mam juz siły na taką aktywnośc jak wcześniej a jak mam to wolę ten czas spędzić na czytaniu o ciązy i pisaniu na forum :-)

Ufff... Dobrze. Bo już moja matka stwierdziła, że jak była w ciąży to wszystko robiła normalnie i że w ogóle nie rozumie o co mi chodzi. A przecież nie musimy wszyscy czuć tak samo, prawda.

Ja to mam tak ze czasami moge gory przenosic, ale sa tez takie dni ( tych jest wiecej), ze moge lezec caly dzien i nie odslaniac nawet okien:-(

reklama
Na wymioty to ja polecam herbatke granulowaną hipp dla niemowląt z kopru włoskiego, mialam kilka dni niedomagania i postawila mnie na nogi ;) plus masa mandarynek tylko to mi wchodzilo.
Słuchajcie, czy wam tez zdarzylo sie plamnać krwią? Mam nadzieje ze to nie bylo nic powaznego, troche sie wyglupialismy z eMem i zebralo nam sie na gilgotki i uciekanie, a jak poszlam pozniej siusiu to mi polecialo troche takiej krwi. :(

Do góry