reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

rybkabial - próbowałaś herbatki ze świeżego imbiru?
Co do leków, to z tego co czytałam, powinny być zażywane razem z jedzeniem lub tuż przed położeniem się spać.

reklama
Oczekiwanie, własnie białego nie mam żadnego :szok: Ale wszystkie które mogłyby byc i dla chłopca i dla dziewczynki. Dziś obkupiłam się w rzeczy disneya (w TESCO) z postaciami z kreskówek a kolor? zielony, żółty, błękitny, granatowy (uwielbialammoją córeczkę w niebieskich odcieniach bo podobnie jak M ma niebieskie oczy więc pewnie i drugie będzie miało podobne :cool2:

Rybkabiał, jesli sporo jesz- to znaczy że stres Cię niszczy. A jak duzo wymiotujesz to również herbatę z imbirem polecam.... 7kg to bardzo dużo!

Niestety, ja mam szare... Ale i na szczęście, szare oczy maja to do siebie że w padaja w odcień bluzki. Jak nosze zielen- ludzie myslą że mam zielone, jak błękit- błękitne... Ale mój M ma takiieee granatowe... i tak strasznie chciałam aby córa takie "odziedziczyła. I własnie tylko oczyska i kręcone włosy sobie od tatusia wzięła... Wie dziewczyna co najlepsze ;-):-D

rybkabial - Spróbuj herbatki ze świeżego imbiru z miodem i cytryną. Najpierw możesz powąchać, jeśli będzie Ci śmierdzieć to rzeczywiście nie ma się co zmuszać.

rybka a probowałaś wode z sokiem z cytryny? mi bardzo pomagałna mdłości:tak: i jedz więcej posiłków- ok5-6 ale bardzo malutkich, to lepsze niż 3 posiłki. Moja znajoma miała też okropne wymioty i musiała jeść właściwie co pól godziny do godziny, ale dosłownie po kilka kęsów, to jej pomogło:tak:

rybkabial Ty się kochana przede wszystkim powinnaś trochę uspokoić,bo na moje oko to przez nerwy tak chudniesz.Żadne herbatki,czy leki przeciwwymiotne tu nie pomogą.
Wiem,że łatwiej powiedzieć niż zrobić.Może joga,albo jakaś gimnastyka relaksacyjna ew.melisa...?Spróbuj wybrać się na zakupy,czy do kina z koleżanką.

oczekiwanie miesiąc bez netu:szok:Oszalałabym,ale ja jestem nałogowcem;-) i pewnie wykombinowałabym jakiś nawet antyczny komputer.

reklama
Do góry