reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Ja sie polozylam bo dopadl mnie jakis straszny bol glowy, a przeciez nic wczoraj nie pilam:-p A moze i to dlatego ze nie pilam:-D:-D:-D pozniej kapiel i juz jestem gotowa do spania, mam nadzieje ze nocka bedzie przespana;-) czego i wam zycze:-)

reklama
Witam wszystkie dziewczyny w nowym 2010r. :-)
Ja dopiero teraz dotarłam do kompa, a imprezowanie na prywatce zakonczyłam ok. 1.30 było ogołnie fajnie gdyby nie to, że miałam mdłości i ząb mądrości mi się wyrzyna!!! :zawstydzona/y: zaniedługo sama urodze dziecko a jeszcze ząbkowanie przechodzę :-( dzisiaj nadal boli :no:
Generalnie leżakuję i zbieram siły bo oczywiście nie pospalam za dobrze tejnocy ... może dzisiaj będzie lepiej:tak:
chyba zepsuł mi sie suwaczek bo juz 14 tydzień się zacząl a on od nowa odlicza 12 :o)))
Zeby - mam ten sam problem wyrzyna mi sie zab madrosci :) ale moja dentystka polecila mi solcoseryl czekam na przesylke z polski bo u mnie nie ma tego leku. Awaryjnie uzywam jakiegos homeopatycznego leku dla dzieci na zabkowanie i pomaga

Pozdrawiam

Maruśka, szczerze powiem że "w Oczekiwaniu na dziecko" jest świetnie przygotowanym PODRĘCZNIKIEM- pełna profeska- nie ma tam pewnie problemu ciężarnej, który by się ew. pojawił, ale to właśnie ta jedna z najbardziej "nakręcających książek" :wściekła/y: (moim zdaniem). Musze zakupić tą która polecacie, bo szczerze w ręku nie miałam a pośmiać się lubię :-D :-D:-D

helooł
faktycznie to taki podręcznik, moja pierwsza ciąża więc się ucze :-) na razie na szczęście na nic się nie nakręciłam. A mam ochotę na polecaną książę "Ciężarówką przez 9 miesięcy.

A poza tym - Nowy Rok!!! Wszyscy mi mówią, że będzie na bank wyjątkowy, ciekawe co mają na myśli???? ;-)

Cześć diewuszki;-)
Dzisiaj tylko na chwilkę,bo spadam z małym na jakiś spacerek i zakupy trzeba przy okazji zrobić.Milutkiego dnia wszystkim życzę:-)Do popołudnia

To i ja się witam z, troche późnego ale, rana :-)
Oczekiwanie, Mammi, Vanilka- miłej soboty życze :-)
Ja dziś pierwszy raz przespałam całą noc! Ba, pierwszy raz od kilku miesięcy 11godz! Wczoraj usnełam z córką o 21 i obudziłam sie (z przerwa na tylko 1 siusiu w nocy) po 8:00! Chyba przygotowywanie sylwestra tak dało mi się w kość że organizm potrzebował koniecznie duuuuzo snu. Juz od 18: 00 usypiałam na stojąco :-D:-D:-D Vanilka- dzięki- jedno życzenie i prosze SPELNIŁO SIĘ :)

Chciałam dzis pojechac do kina z córa, ale zaczęła się jakas zamieć śnieżna.. Lekarz pozwolił mi na "trochę" ruchu, więc chce korzystac a tu... "wszystkie siły na lądzie i w powietrzu..." przeciwko mnie :cool2: I tak ciemno i ponuro... jakis dół mnie łapie :baffled:

Ostatnia edycja:
emih Bo ja tak prosto z serduszka zyczylam :happy2:Brak snu potrafi wykonczyc czlowieka podobnie jak bol zeba ..wiec oby wiecej takich nocy :tak:

Ja spadam na jakies zakupy jedzeniowe ,wkoncu te truskawki musze kupic :-p

mnie tez jaki dol kurde po nowym roku lapie :confused:tak sobie wkrecam ,ze to jeszcze tyyyyle miesiecy do urodzenia maluszka ,przezywam juz fakt ,ze napewno znowu opuchne :-:)-:)-(ehhh

emih Bo ja tak prosto z serduszka zyczylam :happy2:Brak snu potrafi wykonczyc czlowieka podobnie jak bol zeba ..wiec oby wiecej takich nocy :tak:
Jeszcze raz dzięki :-D A co do zęba- nie wiem- jestem podobno tą szczęściara która zawód dentysty zna z podręczników dla przedszkolaków, ale podobno równiez że jak zęby zdrowe to wzrok nie ten i to u mnie się zgadza... Udanych truskawkowych zakupów życze :-D

reklama
Do góry