reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Vanilka:
Ja za kazdym razem jak zostawialam malego z babcia to i tak myslalam i brakowalo mi Go ....ale troszke luzu w zyciu nie zaszkodzi ...a teraz siedze w domu o kilku lat jak taka stara dewota :-D:-D:-D
Wiesz, najgorsze, że ja sobie dokładnie z Tego zdaję sprawę i bardzo chciałabym luzu i wszystkim go doradzam, tylko jak przyszło co do czego, mimo mego wyciszenia i dobrych chęci- nie potrafiłam odciąć pępowiny... Wiem, jestem żałosna... :baffled: A też czuję się jak stara dewota :sorry2:
A babci niestety nawet sztuk 1 nie mam pod ręką: jedna 200km, a druga jeszcze hen hen dalej... :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Ashika pewnie.Nie ma co żyć przeszłością.Ważne jest to co jest teraz i co będzie, a tego co było i tak już nie zmienimy.A synek do zerówki chodzi,czy do 1 klasy?Niektórzy puszczali jż wcześniej do szkoły.

emih Wcale nie jesteś żałosna.ja tak miałam z córcią.Ona już chciała się usamodzielniać,a ja długo ją trzymałam pępowinką właśnie;-)Spała ze mna do ukonczenia 4 roku życia mimo,że miała własne łóżko.Wszędzie razem,do przedszkola nie chodziła.Zdarzało się,że gdzieś sama wychodziłam,ale wieczorem jak ona już spała.Takie nierozłączki byłyśmy.Nawet śmiałam się,że z moim obecnym M randki w większości we 3 mieliśmy,bo mała zawsze z mamą.W końcu z bólem serca w wieku 5 lat wysłałam ją do przedszkola i to nam trochę pomogło.Musieliśmy mieć z M trochę czasu dla siebie bo to niezdrowe dla związku już się robiło.Z synkiem jest inaczej bo odkąd skończył 3 miesiące pracowałam,więc już tak silnej więzi nie ma.:-(

Witam wszystkie dziewczyny w nowym 2010r. :-)
Ja dopiero teraz dotarłam do kompa, a imprezowanie na prywatce zakonczyłam ok. 1.30 było ogołnie fajnie gdyby nie to, że miałam mdłości i ząb mądrości mi się wyrzyna!!! :zawstydzona/y: zaniedługo sama urodze dziecko a jeszcze ząbkowanie przechodzę :-( dzisiaj nadal boli :no:
Generalnie leżakuję i zbieram siły bo oczywiście nie pospalam za dobrze tejnocy ... może dzisiaj będzie lepiej:tak:
chyba zepsuł mi sie suwaczek bo juz 14 tydzień się zacząl a on od nowa odlicza 12 :o)))

Ostatnia edycja:
co tu tak spokojnie??;-) Chyba wszystkie odsypiaja nocke:-D
A ja niedawno czulam pierwszy silny ruch dzidziusia:-) M odrazu mi sie kladl na brzuch i chcial tez poczuc to mu tlumacze ze najpierw ja czuje a on za pare tygodni, ale sie uparl i nasluchiwal no ale niestety wiecej sie nie powtorzylo. Juz chcial przynosic stetoskop i nasluchiwac:-D:-D

Rybka a suwaczek mi tez zle pokazuje, jest tydzien do tylu, bo u nas jutro zacznie sie 15 tydzien.

Juz zmienilam , poprostu dalam miesiaczke tydzien wczensiej;-)

Ostatnia edycja:
Ashika pewnie.Nie ma co żyć przeszłością.Ważne jest to co jest teraz i co będzie, a tego co było i tak już nie zmienimy.A synek do zerówki chodzi,czy do 1 klasy?Niektórzy puszczali jż wcześniej do szkoły.

Nie puscilam go jeszcze do pierwszej klasy jakos mi nie pasowalo, jest w zerowce w przedszkolu jakbym wiedziala jakie chece beda z programem nauczania pewnie bym zapisala do 1 klasy.
A co do reszty to masz kompletna racje:tak:

reklama
Do góry