reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Kropa-no wczoraj jej go znajoma zalozyla i usmialam sie do lez jak zobaczylam ze ciagnie te dzieci na sankach,po trawie gdzie leza dwa platki sniegu na krzyz:)naprawde wiecej trawy bylo widac.Poza tym dziecko w kombinezonie nie wygladalo:) kolezanka porownala dziewczyny do "sigmy i pi" jesli ktos kojarzy:)) Nie,zdecydowanie nie jestem fanka kombinezonow.Dziewczynom tez sie podobno nie podobaly:)

hej,
Marta my bilety kupowalismy w pierwszym tygodniu stycznia;) Siedzieliśmy w drugim rzędzie;) A byliśmy w Polskim na "Trupie" dość nowoczesna sztuka, całkiem fajna o reality tv, zupełnie inna od tych klasycznych. Teraz chciałabym iść na Turystów do Nowego:) Chyba już trochę minęły te czasy że trzeba bilety na pół roku wcześniej tym bardziej że w teatrach repertuar jest z wyprzedzeniem na miesiąc max dwa do przodu. Co innego ze sztuką gościnną, no jakąś z Warszawy, o takie bilety ciężko! Apropos wybieracie się na Coldplaya na Narodowy?
Ja nie wyobrażam sobie nie wychodzić my często Basie gdzieś zostawiamy i właśnie wychodzimy do kina, do znajomych, często też z nią, ale musimy mieć swoje zycie i spędzać czas czasem w dwójkę bo wiem, że to dla naszego dobra, mimo że mi żal ze ją zastawiam! Ale ona ma frajdę u moich rodziców, tam jest piesek wiec krzywda jej sie nie dzieje:D

Kropa-ja jestem za i cieplo i ladnie:)

Skrzat-ja tam za nadopiekuncza mame sie nie uwazam ale nie lubie za czesto robic czegos bez niej...biore na imprezy,restauracje,wyjazdy itd.Wiadomo do kina nie wezme ale ogolnie jak jej z nami nie ma to za nia tesknie ha ha.I wiem,wiem nalezy spedzac czas tylko z mezem ale jak mnie pyta czy wole weekend pojechac gdzies z nia czy bez to mowie ze z nia:)za to wieczory jak spi sa nasze

a nam się zbliża wielkimi krokami wyjazd... jedziemy dla Gosi po herbatę:-D
z jednej strony sie ciesze, z drugiej troche przeraża mnie róznica temp, tak ok. 45-50 C:szok:

rozłąka z dzieckiem póki co mnie nie przeraża, ale wszystko jeszcze przede mną:cool2:

kurcze, wkurzają mnie te mrozy, bo mam parę spraw do załatwienia, a nie mam z kim dziecka zostawić,a pzreciez nie moge ja teraz ze sobą targać na ta zimnice:crazy:

nef-ja tez juz bikini szukalam bo w ndz moj powiedzial ze mozemy leciec na te karaiby ale nagle w jego pracy wydarzylo sie cos co moze mi pokrzyzowac te plany:(( strasznie sie napalilam a teraz nawet nie poruszam tematu.Zobacze czy otrzymam wolne choc to najmniejszy problem...ehhh

hmm... ja kupowałam nowe bikini na urlop wrześniowy i chyba szlag je trafił w praniu, jakies takie dziwne smugi powychodziły, spróbuję to jeszcze raz wyprać i namoczyć w arielu. mam drugie, ale mi się nie podoba. te sprzed ciazy za małe, a z okresu karmienia za duże:wściekła/y: U nas na razie dupa ze strojami w sklepach, a ja już za 1,5 tyg. frr...

reklama
Do góry